II Ogólnopolski Zlot Mustangów w Polsce - Pogaduchy
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2015
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: yellow triple
- Kontakt:
- nocleg za dwie osoby (jedna noc z soboty na niedziele) + śniadanie 190zł
- kolacja dwie osoby 2x80 zł 160zł
- za możliwość wniesienia alkoholu swojego 2 x 15zł 30zł
- za fotografa 690zł do rozbicia na ilość uczestników
tak pi wychodzi 20zł
-------------------------------------------------------------------------
razem 400zł od pary
zostaje 50 zł za które kupujemy
- smycze 200zł
- identyfikatory 450zł
- puchary 500zł
- ulotki 300zł
- nalepki klubowe 520zł
fotograf jest zapłacony na sobote/niedziele tj na ZLOT , jeżeli przyjezdzacie na TOR w piątek sami opłacacie sobie nocleg tj190zł za dwójke ze śniadaniem
ochrony nie liczyłem bo miejsce jest spokojne i ogrodzone
Amen
- kolacja dwie osoby 2x80 zł 160zł
- za możliwość wniesienia alkoholu swojego 2 x 15zł 30zł
- za fotografa 690zł do rozbicia na ilość uczestników
tak pi wychodzi 20zł
-------------------------------------------------------------------------
razem 400zł od pary
zostaje 50 zł za które kupujemy
- smycze 200zł
- identyfikatory 450zł
- puchary 500zł
- ulotki 300zł
- nalepki klubowe 520zł
fotograf jest zapłacony na sobote/niedziele tj na ZLOT , jeżeli przyjezdzacie na TOR w piątek sami opłacacie sobie nocleg tj190zł za dwójke ze śniadaniem
ochrony nie liczyłem bo miejsce jest spokojne i ogrodzone
Amen
W takim razie szukam osoby z którą mógłbym sie zabrać w sobote na zlot i wrócić w niedziele bo z tego co sie orientuje ono z który miał mnie zabrać ze soba jedzie w piątek na TOR. ... chyba ze osoby które beda na torze (pi razy drzwi 20 załóg) zrzuci sie na moj nocleg po 10 zł i bedą też fotki z toru.
http://kaczy.carbonmade.com
- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2015
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: yellow triple
- Kontakt:
Sprawa ALKOHOLU
jest taka sprawa z alkoholem , hotel nam proponuje cytuje
- Opłata za wniesione własne alkohole wynosi 15 zł / osoby i jest doliczana do ceny menu (niezależnie od wniesionej ilości i rodzajów alkoholi)
- Promocyjne ceny alkoholi przy zakupie wyłącznie w lokalu: wódka BOLS lub Wyborowa 35 zł / butelkę,
wódka Finlandia lub Absolut – 45 zł / but. 0,5 l
po przeliczeniu ze wypijemy po butelce na łebka - wychodzi na to samo ....
TZN jeśli przywieziemy ze sobą wódkę i dopłacimy te 15 zł to wyjdzie tyle co kosztuje w HOTELU .... chyba ze KTOŚ PIJE COŚ INNEGO ... np whiski ...wtedy sie opłaci
PROPOZYCJA JEST TAKA ... KTO PIJE WÓDKĘ ALBO PIWO NIE PRZYWOZI ZE SOBĄ
TYLKO KUPUJE W HOTELU .... ALE DLA TYCH CO BEDĄ NA TORZE , PROPONUJE ZABRAĆ COŚ ZE SOBĄ , BO Z PIĄTKU NA SOBOTE ZADNA IMPREZA W RESTAURACJI NIE JEST ZAMÓWIONA A NIE BĘDĄ SPRAWDZAĆ CO PIJEMY W POKOJACH
ZEBY NIE WDAWAĆ SIĘ W OBSZERNE DYSKUSJE NA TEMAT ALKOHOLU , W ZAMIAN ZA TO ZE NIE ZAPLACIMY HOTELOWI ZA KORKOWE , ZAMAWIAM FLAGI AMERYKAŃSKIE NA ANTENY ... CZYLI OFICJALNIE KUPUJEMY ALKOHOL W HOTELU !!!!!
- Opłata za wniesione własne alkohole wynosi 15 zł / osoby i jest doliczana do ceny menu (niezależnie od wniesionej ilości i rodzajów alkoholi)
- Promocyjne ceny alkoholi przy zakupie wyłącznie w lokalu: wódka BOLS lub Wyborowa 35 zł / butelkę,
wódka Finlandia lub Absolut – 45 zł / but. 0,5 l
po przeliczeniu ze wypijemy po butelce na łebka - wychodzi na to samo ....
TZN jeśli przywieziemy ze sobą wódkę i dopłacimy te 15 zł to wyjdzie tyle co kosztuje w HOTELU .... chyba ze KTOŚ PIJE COŚ INNEGO ... np whiski ...wtedy sie opłaci
PROPOZYCJA JEST TAKA ... KTO PIJE WÓDKĘ ALBO PIWO NIE PRZYWOZI ZE SOBĄ

ZEBY NIE WDAWAĆ SIĘ W OBSZERNE DYSKUSJE NA TEMAT ALKOHOLU , W ZAMIAN ZA TO ZE NIE ZAPLACIMY HOTELOWI ZA KORKOWE , ZAMAWIAM FLAGI AMERYKAŃSKIE NA ANTENY ... CZYLI OFICJALNIE KUPUJEMY ALKOHOL W HOTELU !!!!!
Osoba które chca abym robił zdjęcia także na torze proponuje w tym temacie http://www.mustangklub.pl/viewtopic.php?t=1688 dopisywac do swojego nicku "+foto/10zł/kaczy etc"celibad pisze:pozostaje jeszcze sprawa Kaczego , jesli chcecie zeby Kaczy był na torze i robił FOTKI , zróbcie sobie liste , jeśłi nazbiera sie 19 osób i zrzucicie się po 10zł to Kaczy przyjedzie , jesli nie bedzie 19 chętnych to na TORZE zdjecia robimy sobie sami
http://kaczy.carbonmade.com
-
- Forumowicz
- Model: 2007
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
O nie. tam będe kasował bo się pogubiękaczy pisze:Osoba które chca abym robił zdjęcia także na torze proponuje w tym temacie http://www.mustangklub.pl/viewtopic.php?t=1688 dopisywac do swojego nicku "+foto/10zł/kaczy etc"celibad pisze:pozostaje jeszcze sprawa Kaczego , jesli chcecie zeby Kaczy był na torze i robił FOTKI , zróbcie sobie liste , jeśłi nazbiera sie 19 osób i zrzucicie się po 10zł to Kaczy przyjedzie , jesli nie bedzie 19 chętnych to na TORZE zdjecia robimy sobie sami

http://www.mustangklub.pl/viewtopic.php ... 7aad69e3ed
otworzyłem ten temat.
CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

- Dezo
- Forumowicz
- Model: BULLITT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: HG
- Kontakt:
Celi, a dlaczego kupisz amerykańskie flagi na anteny??? My są już Amerykany?
Ja poprosiłbym o polską flagę... Auto mam amerykańskie ale w Polsce, to flaga powinna być polska, nie chcę nosić obcych mimo wszystko barw...
Proszę o zrozumienie moich patriotycznych pobudek, choć w dzisiejszych czasach miłości i globalizacji to niezbyt modne.
Ja poprosiłbym o polską flagę... Auto mam amerykańskie ale w Polsce, to flaga powinna być polska, nie chcę nosić obcych mimo wszystko barw...
Proszę o zrozumienie moich patriotycznych pobudek, choć w dzisiejszych czasach miłości i globalizacji to niezbyt modne.
Samotny Wilk