II Ogólnopolski Zlot Mustangów w Polsce - Pogaduchy
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
-
- Forumowicz
- Model: 2007
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
na tor z klubu możesz przyjechać i maluchem i wziąć udział. na zlot też, ale na "wystawkę" w sobotę w centrum poznania (ok 2-3 godziny) będą miały wstęp tylko koniki, nie-konni będą musieli się zabrać jako pasażerowie, albo szukać parkingu w okolicy (albo zostać w hotelu i leczyć kacaLilMissSunshine pisze:yeah!!! to znaczy ze mnie nie wykopiecie jak przyjade bzykiem?? hahaha zaaaaaajefajnie!!!!AluStar pisze:No i wreszcie sprawa wyjasniona .Kurde dobrze LilMissSunshine, jest z charakterem i sei nie zrazila do nas , wrecz przeciwnie . Do zobaczenia na zlocie. Mozna przyjechac "bzykiem"
![]()
![]()
![]()
![]()
dziekuje dziekuje dziekuje ...hahaha![]()
![]()

CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

- zaborjr
- Forumowicz
- Model: 2014
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: RubyRed
Nie dramatyzuje, że masz daleko... w końcu mam XXI wiek i możesz śmiało wesprzeć koleżankę finansowo, chociażby przelewem internetowym 5 min i po sprawiedr.killer pisze:Widzę że koleżanka zrobiła spore zamieszanie wśród samców, no ale tak to jest z rumakami... szkoda że nie je jesteś z moich okolić to byśmy razem się wsprali finansowo do wyjazdu...SoSha pisze:
spoko spoko jak do niedzieli bede miala kase to napewno mnie zobaczycie na tym zlocie![]()

- Magic
- Forumowicz
- Model: RTR 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: BLACK
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
- Kontakt:
tak dokładniej to 30km od Wrocławia ale codziennie latam firmowym autem po wrocku i powiem tak, takiego jak ja mam rocznika 99-04 to niema
ale ogólnie z 15 mustangów jest, z tego dwa nowe niebieskie GT 500 
zaborjr, nie dramatyzuję, ale przy moich zarobkach
to ledwo starcza mi na paliwo by do roboty dojechać...
ale miłość jest ślepa... szczęście w nieszczęściu żem kawaler bo bym se mógł pomarzyć...

zaborjr, nie dramatyzuję, ale przy moich zarobkach

ale miłość jest ślepa... szczęście w nieszczęściu żem kawaler bo bym se mógł pomarzyć...

- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Silnik: inny V8
- Kolor: Prairie Bronze
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
z tego co pamietam w zeszłym roku na fotkach z mens day był taki pomarańczowy jeden, moze ktoś gościa pomarketinguje zeby wpadł, moze ma ktoś namiary ... ?kaes pisze:
a tak na poważnie, szkoda że znowu nic z 3 generacji nie będzie, no ale może się doczekamy.
EDIT:
też 1st gen ale nie bedzie rocznika 69 ani 71-73 - Mały1973, mógłbyś wlecieć

mailowałem z Kaserem (69 Mach1) ale jak mówi nie wie czy wpadną, bedzie sie starał.
- SoSha
- Model: vw passat B5 1999rocznik
- Silnik: inny V8
- Kolor: srebrny
- Kontakt:
odrazu ze niby zamet robie... poprostu pisze co mysle...a na zlocie sie pojawie napewno i to pasatem pdkreslam P.A.S.S.A.T.E.M.Pavulon_ pisze:SoSha, nie rób zamętubo chłopaki sie tu napalają tylko na zlot wlatuj na pogaduchy
apropos zlotu to najbardziej mnie cieszy że z roczników 65-66 będzie mustang w każdej budzie![]()

SoSha