Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
a tak jakos juz od dawna na widok mustanga i na piekny dzwiek dodawanego gazu robilo mi sie mokro no i jakos przez przypadek znalazlam ta stronke niedawno i jestempudel pisze:Co CięLilMissSunshine, tu przywiało między te wszystkie konie?
dobrze ..niech bedzie ze to tylnia kanapa..brzmi zachecajaco hahahazaborjr pisze:eheeem... Ja broń boże nie pisałem o żadnym bagażniku!:d Tylko o "mało atrakcyjnym miejscu jakim jest tylna kanapa tego auta..." czyli o normalnym miejscu siedzącym, bo mam ich, aż 2 z tyłu, co prawda nie ma dużo miejsca na głowę ale wszystko się da zrobić;p dodam jeszcze, że są skórzane (ja mam 185 i jakoś tam siedzę co prawda rzadko ale jest) a co do weryfikacji to z miłą chęcią mogę się z Panią spotkać w okolicach 3miasta:)
nie tylko sama rozmowa z horsem ale wy - tutaj na forum...rozsmieszacie mnie do lez a jeszcze wczoraj siedzialam z rolka papieru toaletowego i scieralam rozmazany makijazkaes pisze:rozmowa z Horsem cie przekonała że warto nas poznać?![]()
![]()
w morde, mamy ambasadora, ale nigdy bym nie powiedział, że będzie nim Horse
"ta" Dakota a nie "ten" Dakot
Widze że koniecznie chcesz się spotkaćzaborjr pisze:To zrób my tak: Jeżeli użytkownik o nazwie LilMissSunshine czyli Asia jest autentyczna, w co nie wątpimy (albo chcemy wierzyć);) Niech napisze kiedy mogłaby się spotkać? (może być na pw) a ja wszem i wobec ogłoszę o jej autentyczności na Forum. W przeciwnym wypadku będzie można uzanać profil za tzw fake.. Co Wy na to??? no i oczywiście co Asia na to>;)