II Ogólnopolski Zlot Mustangów w Polsce - Pogaduchy

Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse

Awatar użytkownika
Darenty
Forumowicz
Model: S197 GT
Silnik: V8 4.6
Kolor: Satin Silver Metallic

Post autor: Darenty » 2010-02-04, 17:28

Dobra, bo ja juz zaczynam zakręcać się.. szkoła, zlot itd itd..
Niech zostanie powiedziane jasno - tor na 1 dzień kosztował nas będzie X PLN / auto, tor na 1 dzień + szkółka będzie nasz kosztował X PLN za auto..
W ogóle, to szkółka w Poznaniu , szkółka w Kielcach.. a może by tylko luźno tor w Poznaniu na zabawy i chillout a szkóla w Kielcach? Nie wiem... głośno myśle.. :niepewny:

You can never have too much power, just not enough traction.

Awatar użytkownika
Dezo
Forumowicz
Model: BULLITT
Kolor: HG
Kontakt:

Post autor: Dezo » 2010-02-04, 17:39

Słusznie Darenty. Podstawa to ZLOT, a szkółki opcjonalnie, bo nam się klubowicze wystraszą... :(
Powinny chyba być 2 listy - Zlot i Zlot plus szkółka. Wtedy będzie jaśniej i każdy policzy na co mu wystarczy kasy lub na co ma ochotę.
Ja tam, jak Darenty - preferuję Wypoczyn i rozmowy z Jackiem D. :D
Ale na torze też bym się pokręcił.
Wyluzujcie się trochę przy muzyce (starsze roczniki zwariują :rotfl: )

Samotny Wilk

Awatar użytkownika
horse
Forumowicz
Model: Mustang Convertible
Silnik: V6 4.0
Kolor: Torch Red
Kontakt:

Post autor: horse » 2010-02-04, 17:52

no wlasnie bo zamotaliscie jak Darenty powiedzial totalnie. cena 400 PLN to jest za sam tor tak a gdzie wynajecie szkólki gdzie nocleg gdzie paliwo gdzie zarcie gdzie alkohol i inne rozrywki, mysle ze cena bedzie naprawde zapiorowa i wiele osob nie dojedzie bo juz licze ze trzeba bedzie na to wszytsko miec odlozone grubo ponad 1500 PLN i teraz sie zastanawiam czy nie lepiej jednak zrobic II OZM w Kielcach kiedy mysle ze ze wszystkim 1000 to by bylo absolutne max. :/

Jam jest Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty!!! :D

kaes
Forumowicz
Model: 2007
Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
Kontakt:

Post autor: kaes » 2010-02-04, 18:01

horse pisze:no wlasnie bo zamotaliscie jak Darenty powiedzial totalnie. cena 400 PLN
400 zł to chyba jest cena za to co Celibad proponował. Ceny za tor nie ma co liczyć skoro nie wiemy ile aut będzie. Ale przy obecnych wpisanych (zaokrąglając w górę) 30 autach to wychodzi ponad 700 zł na auto. Ja niestety dziękuję, wolę to kasę w auto wsadzić.

CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

Obrazek

Awatar użytkownika
horse
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: horse » 2010-02-04, 18:18

no dokladnie jestem tego samego zdania, wiec ponawiam pytanie czemu nie zrobic tego II OZM w Kielcach gdzie i sie mozemy spotkac i wypic no i tez trche zabawy a nie tylko siedzenie i picie chcoiaz nie to zebym mial cos przeciwko piciu :rotfl:

Awatar użytkownika
Darenty
Forumowicz
Model: S197 GT
Kolor: Satin Silver Metallic

Post autor: Darenty » 2010-02-04, 19:03

horse pisze:no dokladnie jestem tego samego zdania, wiec ponawiam pytanie czemu nie zrobic tego II OZM w Kielcach gdzie i sie mozemy spotkac i wypic no i tez trche zabawy a nie tylko siedzenie i picie chcoiaz nie to zebym mial cos przeciwko piciu
Zamiast pic można jeździć.. albo wszystko na raz! :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Obrazek

You can never have too much power, just not enough traction.

Awatar użytkownika
celibad
Członek Honorowy MKP
Model: GT 2015
Silnik: V8 5.0
Kolor: yellow triple
Kontakt:

Post autor: celibad » 2010-02-04, 19:12

nie możemy zrobić z dwóch względów ;
po pierwsze primo :P tor w kielcach jest wynajęty na bodajże 24 lipca , więc na zlot jest za póżno .. oczywiście skoro ma być w kwietniu tak jak było w zeszłym roku :)
primo ultimo , miał być zlot w miejscu gdzie wszyscy mieliby nie za daleko !!
primo sextimo , koniec lipca jest zlot w rzetni i bezsensem jest zrobić dwie imprezy w jednym tygodniu :zdegustowany:
poza tym dlaczego Wy tak chcecie koniecznie zrobić TOR + ZLOT w jednym terminie ? skoro tor w poznaniu jest za drogi , to ZLOT ROBIMY W POZNANIU a TOR robimy w Kielcach a RZETNIE robimy w Rzetni :zalamany:
HORSE ... jestem załamany Twoim pomysłem , jak w głowie takiego porządnego forumowicza mógł się zrodzić taki pomysł :wstyd:

"najlepszym lekiem na wszystkie problemy jest zwykła woda. dwie krople na szklankę wódki i wszystko przechodzi jak ręką odjął"

Jak mam czas to leże i odpoczywam, a jak nie mam czasu to tylko leże.

ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
horse
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: horse » 2010-02-04, 19:26

moze jestem zbyt porzadny :rotfl: :rotfl: no w sumie moze i masz racje celi ze w poznaniu robuimy tylko zlot w takim razie pewnie wiecej osob bedzie chetnych na tor w kielcach :P

Awatar użytkownika
Koral
Forumowicz
Model: GT CS8 +500HP
Kontakt:

Post autor: Koral » 2010-02-05, 11:00

Dezo pisze: Powinny chyba być 2 listy - Zlot i Zlot plus szkółka..
jesli beda dwie listy to sie moze okazac ze ci nawet "sredniozamozni" forumowicze nie zdecyduja sie na tor bo jesli na tor zostanie np 15chetnych to koszt za dzien wyjdzie 1500zł a za 2dni 3tys.zl :kwasny:
ja uwazam tak jak hoirse ze
horse pisze: lepiej jednak zrobic II OZM w Kielcach kiedy mysle ze ze wszystkim 1000 to by bylo absolutne max. :/
jak widzisz Celi to nie tylko moje zdanie, fajnei byloby miec taki zlot na ktorym jednoczesnie moznaby poszalec na torze w rozsadnych pieniadzach(rozsadnych dla zarabiajacego kilka tys/mies a nie dla takiego co zarabia kilkadziesiat tys bo sa tu i tacy i oni nas jak widac nie moga zrozumiec)

Kwestia tylko czy da rade zamowic tor w kielcach na wiosne ?? jesli nie to zostaje drogi Poznan ,a jesli daloby rade to byloby super i niech Ci zdziercy z Poznania załuja ze nei dali nam jako klubowi upustu,w Łodzi pokazalismy jak wokol naszych zlotow robi sie szum medialny i ile manufaktura zyskala na naszym zlocie ..

Moze jestem sknera,ale nei wstydze sie glosno powiedziec czy napisac ze nie stac mnei(albo szkoda) wydac kilka tys na zlot w Poznaniu,bo kilka tys to ja mies zarabiam i jak przecietny Polak mam 2x wiecej wydatkow meisiecznie niz zarabiam(taki polski ewenement :D )
i jesli mam wybierac czy mam wydac te kilka tys na zlot czy na wakacje bo na cos trzeba sie zdecydowac to ciezko zdecydowac.. a w tym roku chcialbym byc na kazdym zlocie..

Dlatego mysle ze organizatorzy ktorzy maja jak widac duzo kasy rozpedzili sie z tym torem Poznan nie biorac pod uwage mniej bogatych forumowiczow ktorzy jednak naleza do klubu i tez chcieliby uczestniczyc w zlocie i tez pojezdzic na torze, chociaz tak jak na bemowie..

ja mam taki charakter ze kazdy zlot pamietam rozniez pod wzgledem kosztow, tzn pameitam tylko te drozsze, i o ile wogole nie pamietam kosztow z Bemowa czy Rzetni(bo byly widocznie wogole nie odczuwalne-podziekowanei organizatorom-spisali sie super :) ) to np ze zlotu w Łodzi pamietam ze wybrany lokal byl b.drogi -niestety ja juz taki jestem, ale od 18roku zycia radze sobei sam i jakbym nie patrzyl na wydatki to dalej bym jezdzil lada samara ktora byla moim pierwszym autem :]

Koral tel.+48 792-33-55-65
http://www.facebook.com/US.AutoimportKS
Obrazek

kaes
Forumowicz
Model: 2007
Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
Kontakt:

Post autor: kaes » 2010-02-05, 11:14

Zmiany w terminach torów już nie sa mozliwe. Ani Kielce, ani Poznań. możemy juz jedynie rezygnować ( z toru nie ze zlotu).
A właściwie juz by sie przydało zamawiać ew. terminy na rok 2011 ;)

CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

Obrazek

Awatar użytkownika
Koral
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: Koral » 2010-02-05, 11:33

kaes pisze:Zmiany w terminach torów już nie sa mozliwe. Ani Kielce, ani Poznań. możemy juz jedynie rezygnować ( z toru nie ze zlotu).
A właściwie juz by sie przydało zamawiać ew. terminy na rok 2011 ;)
to lipa :( to jestem za tym jednak zeby jak najwiecej forumowiczow sie zapisalo,400zl/dzien jakos sie przezyje,a jesli bedzie wiecej aut to jeszcze minimalnie sie koszty zmniejsza-no ale to musieliby wszyscy sie zapisac na tor-ja jestem w stanie wydac te 400zl za tor(bo to z intruktorami cena?)kwestia czy reszta forumowiczow sie zgodzi,mysle ze tak bo to tylko 100zl wiecej niz za Kielce.. no ale pytac trzeba-albo inaczej, Ci co nie maja tych 400zl na tor niech zaznacza to na liscie-ok ? jeden dzien zmagan na torze nam wystarczy..
Ostatnio zmieniony 2010-02-05, 11:35 przez Koral, łącznie zmieniany 2 razy.

Obrazek

Awatar użytkownika
celibad
Członek Honorowy MKP
Model: GT 2015
Silnik: V8 5.0
Kolor: yellow triple
Kontakt:

Post autor: celibad » 2010-02-05, 11:33

zOSTAJE NAM JESZCZE lOTNISKO W bEDNARACH POD pOZNANIEM , TAM ROBIĄ WYŚCIGI , MOŻE TAM WŁAŚNIE UDERZYĆ ? JAK MYSLICIE ?

"najlepszym lekiem na wszystkie problemy jest zwykła woda. dwie krople na szklankę wódki i wszystko przechodzi jak ręką odjął"

Jak mam czas to leże i odpoczywam, a jak nie mam czasu to tylko leże.

ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Koral
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: Koral » 2010-02-05, 11:36

celibad pisze:zOSTAJE NAM JESZCZE lOTNISKO W bEDNARACH POD pOZNANIEM , TAM ROBIĄ WYŚCIGI , MOŻE TAM WŁAŚNIE UDERZYĆ ? JAK MYSLICIE ?
super pomysł Celi :) Ty to jednak masz głowe na karku i podczas gdy my biadolimy myslisz co zrobic zeby bylo dobrze :) :padam:

Obrazek

Awatar użytkownika
Dezo
Forumowicz
Model: BULLITT
Kolor: HG
Kontakt:

Post autor: Dezo » 2010-02-05, 11:39

Celibad, dobrze kombinujesz. Każda opcja jest dobra, jednak podstawowym celem jest Zlot. O tym trzeba pamiętać, bo inaczej z powodów finansowych prawie nikt nie przyjedzie...

Samotny Wilk

Awatar użytkownika
Koral
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: Koral » 2010-02-05, 11:45

Lotnisko byloby idealne:) mozna bedzie poszalec do woli :)a kto bedzie chcial sie podszkolic w jezdzie to zapisze sie na Kielce :) chyba ze zbierze sie wystarczajaca ilosc chetnych na tor za 400zl, jesli nei to pomysl Celbiada jest najlepszym rozwiazaniem :)

Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „II Ogólnopolski Zlot Mustangów”