Dezo pisze:
Powinny chyba być 2 listy - Zlot i Zlot plus szkółka..
jesli beda dwie listy to sie moze okazac ze ci nawet "sredniozamozni" forumowicze nie zdecyduja sie na tor bo jesli na tor zostanie np 15chetnych to koszt za dzien wyjdzie 1500zł a za 2dni 3tys.zl
ja uwazam tak jak hoirse ze
horse pisze: lepiej jednak zrobic II OZM w Kielcach kiedy mysle ze ze wszystkim 1000 to by bylo absolutne max.

jak widzisz Celi to nie tylko moje zdanie, fajnei byloby miec taki zlot na ktorym jednoczesnie moznaby poszalec na torze w rozsadnych pieniadzach(rozsadnych dla zarabiajacego kilka tys/mies a nie dla takiego co zarabia kilkadziesiat tys bo sa tu i tacy i oni nas jak widac nie moga zrozumiec)
Kwestia tylko czy da rade zamowic
tor w kielcach na wiosne ?? jesli nie to zostaje drogi Poznan ,a jesli daloby rade to byloby super i niech Ci
zdziercy z Poznania załuja ze nei dali nam jako klubowi upustu,w Łodzi pokazalismy jak wokol naszych zlotow robi sie szum medialny i ile manufaktura zyskala na naszym zlocie ..
Moze jestem sknera,ale nei wstydze sie glosno powiedziec czy napisac ze nie stac mnei(albo szkoda) wydac kilka tys na zlot w Poznaniu,bo kilka tys to ja mies zarabiam i jak przecietny Polak mam 2x wiecej wydatkow meisiecznie niz zarabiam(taki polski ewenement

)
i jesli mam wybierac czy mam wydac te kilka tys na zlot czy na wakacje bo na cos trzeba sie zdecydowac to ciezko zdecydowac.. a w tym roku chcialbym byc na kazdym zlocie..
Dlatego mysle ze organizatorzy ktorzy maja jak widac duzo kasy rozpedzili sie z tym torem Poznan nie biorac pod uwage mniej bogatych forumowiczow ktorzy jednak naleza do klubu i tez chcieliby uczestniczyc w zlocie i tez pojezdzic na torze, chociaz tak jak na bemowie..
ja mam taki charakter ze kazdy zlot pamietam rozniez pod wzgledem kosztow, tzn pameitam tylko te drozsze, i o ile wogole nie pamietam kosztow z Bemowa czy Rzetni(bo byly widocznie wogole nie odczuwalne-podziekowanei organizatorom-spisali sie super

) to np ze zlotu w Łodzi pamietam ze wybrany lokal byl b.drogi -niestety ja juz taki jestem, ale od 18roku zycia radze sobei sam i jakbym nie patrzyl na wydatki to dalej bym jezdzil lada samara ktora byla moim pierwszym autem
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)