II Ogólnopolski Zlot Mustangów w Polsce - Pogaduchy
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: mustang 66
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: niebieski
- Kontakt:
Aktywowałem sonde ...Z moich doświadczeń motocyklowych wynika , że takie umawianie sie , że ktoś z klubu bedzie robił foty kończy sie na tym , ze ogląda się tylko jego najblizszych znajomych a większość uczestników stanowi lepsze , lub gorsze tło...i ogólnie kicha ...królestwo szajskamer....kazdy sobie..
Pozdrawiam ;)
- horse
- Forumowicz
- Model: Mustang Convertible
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Torch Red
- Kontakt:
no ale jak jest 15 osob ktorzy robia glownie tylko swoich znajomych wtedy sila rzeczy sapraktycznie wszyscy uczestnicy danego zlotu. Powiem Ci tak ze ja zadko biore swoj aparat i nigdy nie narzekam na brak zdjec moich ani moich znajomych. ale niech wszyscy zadecyduja
Jam jest Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty!!! :D
- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Silnik: V8 4.6
- Kontakt:
zgadza sie, wiekszosc ma aparaty,wiekszosc lustrzanki,wiekszosc ma pojecie o fotografowaniu i wiekszosc nei jest na tyle egoistyczna zeby robic fotki wylacznie swoim autom.. a jesli wsrod tej wiekszosc jest kilka osb takich jak np pluzz to juz mozna liczyc na naprawde profesjonalne fotki,na ktorych bedzie mozna odnalesc choc jedno foto swojego konika,no i cala mase mniej profesjonalnych zdjec,ktorer tez moga byc swietne, ja nie jestem fotografem a kilka fot udalo mi sie niezlych wykonac, podoba mi sie jedno celibada z bemowa i takiego czerwonego shelby, nie pamietam jak sie nazywa wlasciciel.. daleko im do profesjonalizmu ale jest to co najwazniejsze-mustang uchwycony w galopie 
a jesli chcemy fotografa ktory porobi profesjonalne zdjecia to najlepiej takiego ktory chce sie wypromowac swietnymi fotografiami naszych mustangow, tak jak Michał, fotograf z Sosnowca,który wspominal na forum ze chce fotografowac nasze autka i porobil swietne foty mojemu konikowi za free-wyszly swietnie mimo ze auto nie bylo umyte
oczywiscie mozemy zrobic składke,ale mysle ze za tysiaka znajda sie juz chetni wiec po co brac takiego za 2czy 3tys

a jesli chcemy fotografa ktory porobi profesjonalne zdjecia to najlepiej takiego ktory chce sie wypromowac swietnymi fotografiami naszych mustangow, tak jak Michał, fotograf z Sosnowca,który wspominal na forum ze chce fotografowac nasze autka i porobil swietne foty mojemu konikowi za free-wyszly swietnie mimo ze auto nie bylo umyte

oczywiscie mozemy zrobic składke,ale mysle ze za tysiaka znajda sie juz chetni wiec po co brac takiego za 2czy 3tys

- Koral
- Forumowicz
- Kontakt:
zadzwonilem do Michała,zgodzil sie bez problemu, wyjdzie 20zł od auta przy zalozeniu ze bedzie ich 50 a tyle mysle min. bedzie 
tu macie strone Michala http://www.majkeld.info jak dla mnie fotki sa super
a tu fotki mojego GT http://picasaweb.google.com/firebirdser ... 9920394642

tu macie strone Michala http://www.majkeld.info jak dla mnie fotki sa super

a tu fotki mojego GT http://picasaweb.google.com/firebirdser ... 9920394642

- Koral
- Forumowicz
- Kontakt:
no to czym mam sie chwalic?;d;d jakbym nalezal do klubu Twojakobieta.pl to bym sie pochwalil kobieta, ale naleze do mustangklubu wiec sie chwale mustangiemcelibad pisze: Koral przestań sie w końcu chwalić swoim GT

na moich fotach mozna sie chociaz skupic na aucie, u Ciebie jakas blondynka rozprasza uwage a co niektorych moglyby rozproszyc i te konie co biegaja wokol Twojego autka;d;d

to skoro cena i fotograf pasuje to moze ustalmy ze on bedzie naszym nadwornym fotografem w Poznaniu?celibad pisze:to jest super cena

Ostatnio zmieniony 2010-02-04, 12:12 przez Koral, łącznie zmieniany 1 raz.
- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2015
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: yellow triple
- Kontakt:
dostałem oferte z Hotelu Plaza HP na Malcie i tak spanie 270 zł za pokój 2-osobowy ze śniadaniem , ale znowu jedzenie wychodzi bardzo drogo , przygotowali trzy zestawy menu w cenie 140-160 zł od łebka i dodatkowo 35 zł od samochodu za parking ....
cena za nocleg w Hotelu 500 200 zł za dwójkę i jedzenie ok 90 zł .....
porównując oba hotele - Hotel 500 jest tańszy
cena za nocleg w Hotelu 500 200 zł za dwójkę i jedzenie ok 90 zł .....
porównując oba hotele - Hotel 500 jest tańszy
-
- Forumowicz
- Model: 2007
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
Wiem już coś więcej na temat samego toru. Wstępną rezerwację mamy na dwa dni, ale możemy też wybrać jeden z tych dni bardziej nam pasujący. Biorąc pod uwagę koszty - pewnie tak się skończy i będzie piątek - niedziela a nie czwartek - niedziela. Ale zobaczymy co komu jak pasuje.
Czyli przy 50 autach, cały dzień = ok 400 zł na auto.Tak jak wczoraj rozmawialiśmy.....zakładając wynajem toru
na jeden dzień z wyżej wymienionych
np. 16.04.2010.
- cena za 1 dzień wynosi 22.562,40 zł netto
- 5 godz. wynosi 15.490,50 zł netto.
W obie ceny wchodzi wymagane-niezbędne zabezpieczenie jak:
- zabezpieczenie medyczne: centrum medyczne + karetka,
- straż pożarna
- obserwatorzy bezpieczeństwa
- koordynator jazd-instruktor
Jeżeli będziecie Państwo zainteresowani obiema datami,
to proszę o informację, wówczas przygotujemy stosowna wycenę
dla Państwa.
CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

- Koral
- Forumowicz
- Kontakt:
spodziewalem sie ze jest sporo droższy od kielc gdzie za 9tys daja dwa dni i 6instruktorow,ale ze az 500% drozszy(2dni-45tys) to nie przewidzialem;/ rzeczywiscie chyba pozostaje jeden dzien na tor a reszta na zlot..kaes pisze: - cena za 1 dzień wynosi 22.562,40 zł netto
Czyli przy 50 autach, cały dzień = ok 400 zł na auto.
to teraz moge tylko zalowac ze IIOZM jednak nie odbedzie sie w Kielcach jak wczesniej niektorzy proponowali,moze dla niektorych Kielce sa daleko,ale przeliczajac koszty tor w Kielcach i tak wyszedlby zdecydowanie taniej..
- pluzz
- Forumowicz
- Model: Coupe 289 V8
- Kolor: bialy
- Kontakt:
A czy wiadomo co bedzie uwzglednione w szkole jazdy? Jak to bedzie wygladac praktycznie? Na ile czasu na torze mozna liczyc indywidulany kierowca? Ile z tego czasu bedzie samemu a ile z instruktorem? Itp.
Mysle, ze odpowiedzi na te pytania pomoga niektorym zdecydowac na tak lub nie. Jesli oferta od wlascicieli toru bedzie zachecajaca to moze wiecej ludzi sie zdecyduje i cena "na lebka" spadnie?
Nie chce brzmiec jak dusigrosz ale jesli szkolka kosztuje 400zl, noclegi (czwartek - bo przyjezdzam z daleka i jesli mam wziasc udzial w szkolce to musze byc wyspany..., piatek, sobota, niedziela) nastepne 400zl. Do tego powiedzmy 3 dni zarcia w hotelu - 210zl - 270zl. To juz wychodzi ponad 1.000zl
a gdzie paliwo i % ? No i co z moim noworocznym postanowieniem, ze w tym roku oszczedzam
?
Mysle, ze odpowiedzi na te pytania pomoga niektorym zdecydowac na tak lub nie. Jesli oferta od wlascicieli toru bedzie zachecajaca to moze wiecej ludzi sie zdecyduje i cena "na lebka" spadnie?
Nie chce brzmiec jak dusigrosz ale jesli szkolka kosztuje 400zl, noclegi (czwartek - bo przyjezdzam z daleka i jesli mam wziasc udzial w szkolce to musze byc wyspany..., piatek, sobota, niedziela) nastepne 400zl. Do tego powiedzmy 3 dni zarcia w hotelu - 210zl - 270zl. To juz wychodzi ponad 1.000zl

-
- Forumowicz
- Model: 2007
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
dlatego prosze jeszcze raz kogos z poznania o zajecie sie ta sprawa w miare mozliwosci i przejscie sie na tor - dogadanie na żywo wszystkiego. Ja przez mail/telefon za wiele nie ponegocjuje, a jechac kilkaset kilometrow to mi.... sie... nie... chce... 

CS6 Progress bar