super cena-wykazales sie kaeskaes pisze: Koszt takiej imprezy - 4 400 pln netto. ( 2 tyś wynajem terenu, 600 pln za jednego instruktora).

a to ile by chcieli ze sprzetem pomiarowym ?kaes pisze:
Cena ta nie obejmuje sprzętu pomiarowego na wyścigi. Z Andronikiem szukamy wypożyczalni sprzętu pomiarowego w cenach przystępnych dla nas
moze i dobry pomysl pod warunkiem ze bedzie ona zaproszona na sobote lub niedziele na zlot a nei na tor, hamowanie kazdego auta zajmuje sporo czasu, no i w przypadku automatow to nie wiem czy taka mobilna hamownia bedzie wiarygodna.. trzeba bedzie zrobic liste chetnych, ja jestem za,chociaz swojego chcialem shamowac na Maha LPS 3000, jaka jest w lodzi czy wroclawiu,z tym ze jak pomysle jak oni beda go katowali na tej hamowni to mi sie odechciewa, dla mnie wazniejszy od pomiaru na hamowni jest wynik ET na cwiartke, juz wiem ze auto lepiej mi sie zbiera niz w tamtym roku, ale specjalnei zdejmowac kaganeic na obroty zeby mu wyszlo te 500HP nie widzi mi sie-i chyba jesli bede hamowal to do tych 6,5tys.obr, szkoda mi silnika katowac wyzszymi obrotami, jesli wykres przy 6tys bedzie podobny do tego z Saleena to mi wystarczy-bede wiedzial ile teoretycznei moge miec HP bez kaganca obrotow..kaes pisze: Pluzz podał bardzo fajny pomysł - aby na zlot zaprosić mobilną hamownię. Wiadomo, zależeć to będzie od kosztów i chętnych. Na tą chwilę wiemy, że z wymagań mają min. 10 aut i:
1) 50 zł od auta za 2 pomiary
2) 2500 zł bez limitów.
tak czy inaczej zrobmy liste chetnych na hamownie, ja jestem za o ile nie bedzie kolidowala z torem-wtedy wole wydac te 150zl w lodzi na maha ale bardziej nie dla sprawdzenia mocy tylko AFR-to dla mnei jest wazniejsze od max KM