Dzień dobry.
Zabieram się za zakup Mustanga 6 gen, z silnikiem v8 w automacie.
Na co powinienem zwracać szczególną uwagę?
Czy jest jakaś rozpiska standardowego wyposażenia w tych modelach? Żebym nie musiał każdego sprzedawcy pytać o to samo (jakieś czujniki, kamery itd).
I jak Mustang radzi sobie z wjazdem do garażu podziemnego? Jest ryzyko, że zawiśnie gdzieś?
Kupno v8 6gen - porady
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
- Michał P.
- Forumowicz
- Model: Mustang V GT/CS
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Czerwony
- Stajnia: Stajnia Górny Śląsk
Re: Kupno v8 6gen - porady
Rozpiski są ale Mustangi mogą mieć ciut inne wyposażenie na europę jak i na stany , są pakiety dodatkowe plus sam Mustang jest mocno modyfikowalnym autem. Największa różnica to patrz czy jest skórzane wnętrze czy welurowe (najuboższa wersja). Jeżeli ma jeszcze na środku deski rozdzielczej 2 dodatkowe zegary to masz performance package.
Co do wjazdu to też jak wyżej, bo często ludzie obniżają te auta i wjazd wjazdowi nie równy, ja swoim obniżonym na parkingi nie miałem większych problemów, a np do domowego garażu jest, haczę wydechem i przednią dokładką
Co do wjazdu to też jak wyżej, bo często ludzie obniżają te auta i wjazd wjazdowi nie równy, ja swoim obniżonym na parkingi nie miałem większych problemów, a np do domowego garażu jest, haczę wydechem i przednią dokładką

Mustang 3.7l - 2012 Black Beauty 2017 - 2021
Mustang 5.0 l - GT/VS 2012 2021 -
Mustang 5.0 l - GT/VS 2012 2021 -
Re: Kupno v8 6gen - porady
Serio, wydechem? Skupiam się właśnie na dokładkach, żeby nie było za nisko, ale o wydechu bym nie pomyślał

Jeszcze trochę boję się, że mi środek zawiśnie, ale chyba to najmniejsza szansa