Dzięki za informacje
Zależy mi na kupieniu auta bezwypadkowego i póki co szukam w okolicy a mieszkam w Małopolsce nie chce mi się jechać na drugi koniec Polski aby dowiedzieć się ze auto jest zgrzebanie jak również szukam z silnikiem 2,3
Pozdrawiam
Zakup VI generacji
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: 5.2L V8 GT500 CFTP
- Kolor: RAPID RED
Re: Zakup VI generacji
Nie wiem czy dalej szukasz ale mam na sprzedaż V6. To nie 2.3L ale moim zdaniem to tylko plus
Auto kupiłem osobiście w salonie w New Jersey i sprowadziłem do Polski. Jest w stanie idealnym, do obejrzenia w Lublinie.
https://www.otomoto.pl/oferta/ford-must ... yYhR3.html" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.otomoto.pl/oferta/ford-must ... yYhR3.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Cześć
Żeby nie zakładać nowego tematu zapytam tutaj. Jakie macie doświadczenia z zakupem uszkodzonego mustanga ze stanów i naprawą go? Bo na grupie fb mustang widziałem ofertę sprzedaży z 2015, gdzie z naprawą wyjdzie poniżej 70k zł (naprawa ma kosztować do 20k zł).
Zdjęcie tego samochodu

Żeby nie zakładać nowego tematu zapytam tutaj. Jakie macie doświadczenia z zakupem uszkodzonego mustanga ze stanów i naprawą go? Bo na grupie fb mustang widziałem ofertę sprzedaży z 2015, gdzie z naprawą wyjdzie poniżej 70k zł (naprawa ma kosztować do 20k zł).
Zdjęcie tego samochodu

Ostatnio zmieniony 2018-06-15, 19:20 przez Eql, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: 2013
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Czarny
Ciekawe jak oni to naprawią. Belka przełamana więc pewnie i podłużnice ruszone. Mało realne w tej cenie żeby to porządnie zrobić
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: Base
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Czarny
Cześć.Bede miał 2015r-3,7-manual-felga18cali-kolor Deep Blue impact (konik za 3tyg będzie u mnie a po naprawie za jakieś dwa miesiące powinien być gotowy)Jak jesteś konkretne zainteresowany to cenę też dobrą dogadamy.moj nr 693 087 549