SUMMER CARS PARTY 04.09.2010 KATOWICE
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
- cesiek46
- Forumowicz
- Model: GT/CS Vortech HO
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Czarny
duke,
Mam takie małe pytanie organizacyjne. Jeśli wszyscy piszemy się na te wejściówki Vipowskie - to jak je potem odbierzemy je od ciebie? Pisałeś o dodatkowym wejściu - wjeździe. Rok temu było tyle aut że kolejka ciągnęła się już dwie ulice wcześniej.
Jak już przyjedziemy to musimy mieć wszystko dograne by potem nie wdawać się w kłótnie z ochroną lotniska (nic nie wiedzą albo nie mają nas na liście) albo z osobami czekającymi w kolejce.
Musielibyśmy się umówić przed wjazdem na imprezę albo ktoś przy wejściu będzie czatował na pozostałych z wejściówkami.
Normalny wjazd na imprę jest od lewej strony lotniska (patrząc od strony Trzech Stawów)
Czy ten "Vipowski" wjazd jest z prawej strony przy zabudowaniach na lotnisku?
Trzeba podać szczegóły bo się wszyscy pogubią.
Mam takie małe pytanie organizacyjne. Jeśli wszyscy piszemy się na te wejściówki Vipowskie - to jak je potem odbierzemy je od ciebie? Pisałeś o dodatkowym wejściu - wjeździe. Rok temu było tyle aut że kolejka ciągnęła się już dwie ulice wcześniej.
Jak już przyjedziemy to musimy mieć wszystko dograne by potem nie wdawać się w kłótnie z ochroną lotniska (nic nie wiedzą albo nie mają nas na liście) albo z osobami czekającymi w kolejce.
Musielibyśmy się umówić przed wjazdem na imprezę albo ktoś przy wejściu będzie czatował na pozostałych z wejściówkami.
Normalny wjazd na imprę jest od lewej strony lotniska (patrząc od strony Trzech Stawów)
Czy ten "Vipowski" wjazd jest z prawej strony przy zabudowaniach na lotnisku?
Trzeba podać szczegóły bo się wszyscy pogubią.
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: Camaro SS
- Silnik: inny V8
- Kolor: orange inferno
- Kontakt:
mysle ze to dobry pomysl, bo ja bede na miejscu pewnie kolo 19ej dopiero, wiec proponuje zeby koledze przekazano wejsciowki, podaj prosze swoj nr telefonu i bedziemy dzwonic kazdy w odpowiedniej dla niego chwili, prosze o szczegoly od Duka jak z tym wjazdem VIP-owskim itd -jesli jestes zorientowany czekamy na dokladne dane. ja bede 1wszy raz na tym lotnisku i dosc pozno - wiec wole miec wszystko poukladane
-
- Model: mustang2007_ V8
- Kolor: czarny
Potwierdzam obecność:
1 Luck Mustang Convertible 1970
2 Madasek Shelby GT 2007
3 escalar - Bullit
4 RedHornet - będzie pogoda to czemu nie
5 ADI - Mustang GT 2006
6 Cesiek 46 - GT CS Vortech 2008 - na 99% będe!
7 Celibad GT50V6iTD jak będzie pogoda i Red Hornet to będę
8 Stachu GT 2007 - o ile jakiegoś Last Minute nie trafie w tym terminie
9 Skydriver - 4.0 2007
10. Kris - GT
11. lukasz - GT 2008
12. Adriank9 GT 1995 tym razem na 100% bede
13. swiadeka GT 2006 bullit
14.Seba_rybnik _2007 GT
2 Madasek Shelby GT 2007
3 escalar - Bullit
5 ADI - Mustang GT 2006
9 Skydriver - 4.0 2007
10. Kris - GT
11. lukasz - GT 2008
12. Adriank9 GT 1995 tym razem na 100% bede
13. swiadeka GT 2006 bullit
14.Seba_rybnik _2007 GT
- cesiek46
- Forumowicz
A co ma piernik do wiatraka?kaes pisze:widać te same wozy co w krakowie na tuning show, więc jeśli chodzi o oglądanie samochodów to strata czasu pewnie tak samo jak w krk

Na tej imprezie są głównie samochody prywatne + te wystawców.
Więc co ma do rzeczy fakt że jest (raczej było rok temu) parę samochodów, które były na innej imprezie tego roku w Krakowie?
Jednym z punktów programu jest "Wojna Północ Południe" - cykl imprez tuningowych w całej Polsce więc jest oczywiste że Auta się powtarzają (zbiera się punkty do klasyfikacji ogólnej).
Wiele osób wybiera się na "Summer ..." (duża impreza moto - wszechstronna) a do Krakowa nie koniecznie pojechali.
- cesiek46
- Forumowicz
Ja też nie jestem fanem polskiego tuningu - a wręcz jego prześmiewcąkaes pisze:czemu piernik do wiatrakaja tylko mówię, że sporo aut zauważyłem tu tych samych co w krakowie, gdzie poziom był niski moim zdaniem i ogólnie nic ciekawego, więc moim zdaniem tu może być podobnie choć aut na pewno jest więcej i dla wielu pewnie się znajdzie coś ciekawego. ale po kilku wizytach na tuning show, oglądaniu tego samego co roku i bulenia za to sporej kasy, a jedyne co ciekawe to policyjny buick - raczej mnie to już nie bawi i tylko wyraziłem swoją opinię, żeby wszyscy mogli się z nią zapoznać przy podejmowaniu decyzji czy iść czy nie iść
ale może źle się wyraziłem, już się poprawiam:
Jeśli ktoś już był na podobnej imprezie, zwłaszcza w tym roku, oraz nie jest zagorzałym fanem polskiego tuningu lub sie na tej imprezie nie wystawia, lub ma dalej niż bliżej, lub nie ma tam dobrych znajomych z którymi się chce spotkać - to dla niego może to być raczej strata czasu

Bardziej chodzi o zlot mustanga na tej imprezie i to jest najważniejsze!
Oprócz tego na pewno coś ciekawego będzie można jeszcze zobaczyć.

Czytam czytam stronę po stronie bo wróciłem właśnie z urlopu i nic nie wiem, gdzie się spotykamy jak wjeżdżamy - na chwilę obecną to chyba nie jestem zgłoszony i sobie mogę wjechać co najwyżej na drzewo
Podajcie jakieś konkretne ustalenia.

Podajcie jakieś konkretne ustalenia.
[img]http://i938.photobucket.com/albums/ad230/RedHornet_PL/Avatar/Avatar-Stripe-5-ANIM.gif[/img]
Best 1/4 ET 12,89
Best 1/4 ET 12,89
A więc wygląda to tak:
Ja dzisiaj dogadam się z Duke co do wejściówek, jutro mamy się spotkać i ma mi je przekazać, będzie ich tyle ile było osób na zapisanej liście wcześniej, Ty RedFornet też tam jesteś.
W dniu imprezy będę tam wcześniej aby nie było tak że ktoś na mnie czeka. Podałem swój nr tel. (518622596) proszę dzwonić bądz wysyłać sms a ja w ciagu paru-praunastu minut powinienem zjawić się przed wjazdem lub w ustalonymmiejscu przez kierowcę, przekazuję wejściówke i załatwione.
Wejściówki działają na podstawie darmowego wjazdu przez kierowcę i jednego pasażera (chyba za pozstałych się płaci), mamy ustalone miejsce (Duke powiedział że dobre miejsce), a wjeżdżać z tego copowiedział nie będziecie wejściem głównym tylko jakimś innym ponieważ tam jest zawsze duża kolejka i aby ominąć długie czekanie wjedziecie innym wejsciem.
To chyba tyle, jeżeli ktoś czegoś nie wie, proszę pytać
Ja dzisiaj dogadam się z Duke co do wejściówek, jutro mamy się spotkać i ma mi je przekazać, będzie ich tyle ile było osób na zapisanej liście wcześniej, Ty RedFornet też tam jesteś.
W dniu imprezy będę tam wcześniej aby nie było tak że ktoś na mnie czeka. Podałem swój nr tel. (518622596) proszę dzwonić bądz wysyłać sms a ja w ciagu paru-praunastu minut powinienem zjawić się przed wjazdem lub w ustalonymmiejscu przez kierowcę, przekazuję wejściówke i załatwione.
Wejściówki działają na podstawie darmowego wjazdu przez kierowcę i jednego pasażera (chyba za pozstałych się płaci), mamy ustalone miejsce (Duke powiedział że dobre miejsce), a wjeżdżać z tego copowiedział nie będziecie wejściem głównym tylko jakimś innym ponieważ tam jest zawsze duża kolejka i aby ominąć długie czekanie wjedziecie innym wejsciem.
To chyba tyle, jeżeli ktoś czegoś nie wie, proszę pytać
- Adrian
- Forumowicz
- Model: Brutal
- Silnik: inny V8
- Kolor: Orange
- Kontakt:
Ja i moje na pewno:-( Kurcze robota mi wpadła na 4 i 9 września i po prostu nie dam rady przyjechać:( Przepraszam najmocniej!
Potwierdzona obecność:
2 Madasek Shelby GT 2007
3 escalar - Bullit
5 ADI - Mustang GT 2006
9 Skydriver - 4.0 2007
10. Kris - GT
11. lukasz - GT 2008
12. swiadeka GT 2006 bullit
13.Seba_rybnik _2007 GT
Potwierdzona obecność:
2 Madasek Shelby GT 2007
3 escalar - Bullit
5 ADI - Mustang GT 2006
9 Skydriver - 4.0 2007
10. Kris - GT
11. lukasz - GT 2008
12. swiadeka GT 2006 bullit
13.Seba_rybnik _2007 GT
'95 GT http://tiny.pl/gj5qs
'01 Cobra viewtopic.php?f=84&t=5153&start=105
'11 GT '13 GT302 Custom viewtopic.php?f=85&t=8986&p=156084#p156084
'01 Cobra viewtopic.php?f=84&t=5153&start=105
'11 GT '13 GT302 Custom viewtopic.php?f=85&t=8986&p=156084#p156084