1 Maja na lotnisku w Kamieniu Śląskim
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Silnik: V8 4.6
- Kontakt:
no ale Alustar bedzie juz mial kompresor Kenne Bella i minimum 700KM, wiec szanse marne,no ale sprobujecelibad pisze: na bemowie musisz stanąć w szranki a Alustarem .... tylko nie rozpisuj siebo znowu Ci załozymy ogranicznik Koralowy
kuzwa,znow sie rozpisuje
- Madasek
- Forumowicz
- Model: 2007 Shelby GT
- Silnik: inny V8
- Kolor: Czarny srebrne pasy
Nie byłeś? oo nieladnieRedHornet pisze: No niestety ja też dałem ciała i mimo, że bardzo się napalałem to znowu lało. Potwierdziła się też stara prawda że tuż przed zlotem nie należy robić żadnych modyfikacji
Koral gratki, no i odkurzylbys go czasem w srodku
Wyniki konkurencji:

poniżej pliki z wszystkimi czasami przejazdów na 1/4 mili:
http://www.fbody.org.pl/pliki/kamien_sl ... j_2010.xls
Koral miał numer 45 i był najszybszy - GRATULACJE
i liczę że w przyszłym roku też się pojawisz
pzdr

poniżej pliki z wszystkimi czasami przejazdów na 1/4 mili:
http://www.fbody.org.pl/pliki/kamien_sl ... j_2010.xls
Koral miał numer 45 i był najszybszy - GRATULACJE
pzdr
- Koral
- Forumowicz
- Kontakt:
Celi , chyba mi sie udzielilo od Ciebie bo sam w to nei wierzylem jak mi czas podal i powiedzialem Wasylowi zeby sobei jaj nie robil i pobieglem sprawdziccelibad pisze:Koral ..... szacun dla Ciebieszczerze nie wierzyłem że zejdziesz do niskiej 12 ... a tu taka niespodzianka .... to tak jakby 13 w totka wygrać
najlepszy czas jaki mi sie udalo uzyskac na zwyklych oponach,tzn lysych do spalenia to 12,67 wg Gtecha,no ale to byl start na 1/3gazu bo na wiecej auto za bardzo szlo bokiem i Gtech przestawal mierzyc..
szczerze liczylem,tzn bylem w zasadzie pewny ze wykrece niska 12,jadac do Poznania tez o tym juz wiedzialem, bo liczylem ze na slikach zerwe te 0,4sek w stosunku do lysych opon, teraz juz wiem ze sliki prawie nic nie daja jak sie ich nie zagrzeje,zaryzykowalem w Kamieniu i przed 3proba na sekunde je przypalilem co skutkowalo poslizgiem pasa,no ale warto bylo zaryzykowac bo czas jak dla mnei fenomenalny,bo marzylo mi sie 11.99 a wyszlo 11.48 i to za jedna proba w trybei manualnym z zagrzaniem opon
bo co innego miazdzaca przewaga gTra nad gt500 Alustara wynoszaca az 0,2sek(sorry za ironie) a co innego taka mala przewaga wynoszaca ok 1,5sek
dziekipudel pisze:Graty Koral taki czas to już jest coś!! Montuj ten napinacz i startuj na pełnym gazie!!![]()
![]()
- Koral
- Forumowicz
- Kontakt:
dzieki WasylWASyL pisze: Koral miał numer 45 i był najszybszy - GRATULACJEi liczę że w przyszłym roku też się pojawisz
![]()
a czym startowal Qndzia ?bo kubutek camaro Z28 4gen ? maja naprawde szybkie auta bo 13,2 to czasy jakie w bemowie tydzien wczesniej miala finalowa czolowka ,no i w Poznaniu GTR
Ostatnio zmieniony 2010-05-05, 08:49 przez Koral, łącznie zmieniany 1 raz.
- Koral
- Forumowicz
- Kontakt:
dzieki, gratulacje od Ciebie sa szczegolnie miłeDeftronic pisze:BRAWO Koral - byłeś NAJLEPSZY. Udowodniłeś wszystkim wszem i wobec, że masz bardzo szybkie GT w jeździe na 1/4 mili. Gratulacje.
szkoda tylko ze podczas ostatniego przejazdu Jackster wycofal swoja corvette, widac byloby ta roznice 2,65sek i mialbym super pamiatke
- Koral
- Forumowicz
- Kontakt:
dzieki AlustarAluStar pisze:koral, Koral ..... szacun dla Ciebie.. Dawaj Na Mens Day . Bo mi jeszcze duzo nauki zostalo - jak bede to oczywiscie sprobuje - ale teraz mam juz inne autko .
No te 11,50 to piękny czas
przyciśnijcie trochę i zrobicie tego elisa co kręci 11,00 na SSS.
Odnośnie czyszczenia bryki pierwsze słyszę no ale mogę pomyśleć auto na dwa dni i 500zł minimum
A szkolenie praktyczne jutro robię ale u dystrybutora w Poznaniu
Odnośnie czyszczenia bryki pierwsze słyszę no ale mogę pomyśleć auto na dwa dni i 500zł minimum
A szkolenie praktyczne jutro robię ale u dystrybutora w Poznaniu
[img]http://i938.photobucket.com/albums/ad230/RedHornet_PL/Avatar/Avatar-Stripe-5-ANIM.gif[/img]
Best 1/4 ET 12,89
Best 1/4 ET 12,89