Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
no ale Alustar bedzie juz mial kompresor Kenne Bella i minimum 700KM, wiec szanse marne,no ale sprobujecelibad pisze: na bemowie musisz stanąć w szranki a Alustarem .... tylko nie rozpisuj siebo znowu Ci załozymy ogranicznik Koralowy
Nie byłeś? oo nieladnieRedHornet pisze: No niestety ja też dałem ciała i mimo, że bardzo się napalałem to znowu lało. Potwierdziła się też stara prawda że tuż przed zlotem nie należy robić żadnych modyfikacji
Celi , chyba mi sie udzielilo od Ciebie bo sam w to nei wierzylem jak mi czas podal i powiedzialem Wasylowi zeby sobei jaj nie robil i pobieglem sprawdziccelibad pisze:Koral ..... szacun dla Ciebieszczerze nie wierzyłem że zejdziesz do niskiej 12 ... a tu taka niespodzianka .... to tak jakby 13 w totka wygrać
dziekipudel pisze:Graty Koral taki czas to już jest coś!! Montuj ten napinacz i startuj na pełnym gazie!!![]()
![]()
dzieki WasylWASyL pisze: Koral miał numer 45 i był najszybszy - GRATULACJEi liczę że w przyszłym roku też się pojawisz
![]()
dzieki, gratulacje od Ciebie sa szczegolnie miłeDeftronic pisze:BRAWO Koral - byłeś NAJLEPSZY. Udowodniłeś wszystkim wszem i wobec, że masz bardzo szybkie GT w jeździe na 1/4 mili. Gratulacje.
dzieki AlustarAluStar pisze:koral, Koral ..... szacun dla Ciebie.. Dawaj Na Mens Day . Bo mi jeszcze duzo nauki zostalo - jak bede to oczywiscie sprobuje - ale teraz mam juz inne autko .