dr.killer pisze: szkoda że chłopaki zarządzili że wjazd jest tylko o danej porze bo jak by nie to, pewnie bym później przyjechał widząc taką pogodę...
no i pozniej ok 13 albo po 13 wjechalo jeszcze z 5aut ,w tym nowe camaro..
AluStar pisze:Karol zapodaj wyniki przejazdow twoich i innych - na F Boby trzeba sie logowac .. wrzyc fote z klasyfikacji - jak to wszystko wyszlo.
Opony wygladaj Zarabiscie.. Mierzyli ET +RT osobno ..
na stronei fbody nie ma jeszcze wynikow:( jak tylko beda to je tutaj wkleje:) sam jestem ciekawy jak potem poszlo chlopakom,bo ja po 3przejezdzie ktory byl w zasadzie na full zrezygnowalem bo balem sie o pasek,mam nawet filmik jak probowalem zagrzac opony i slychac jak niemilosiernie zapiszczal

bynajmniej 2przejazdy zrobilem w trybie D,pierwszy z wlaczona kontrola trakcji,drugi w trybie D bez kontroli trakcji,a trzeci przejazd juz na full,bo w trybie recznej zmiany biegow bez kontroli trakcji
no i sie po tym przejezdzie wycofalem,bo chce byc na men's day..
sprzet pomiarowy prefesjonalny mierzyl RT+ET, czas reakcji podobno mialem bdb bo nawet 0,15sek, ostatni przejazd 0,30sek wiec tez mysle bdb

ale jak beda wyniki to sie upewnie czy taki mialem naprawde,mozliwe bo startowalem rowno z zielonym swiatlem
na men's day postaram sie poprawic wyniki,ale nei wiem czy dam rade,bo nie moge zagrzac opon,a jednak po tym zagrzaniu przed 3przejazdem mialem podobno sporo lepszy czas,no ale sam tryb recznej zmiany biegow jak juz kiedys pisalem daje mi 0,3sek
bynajmniej pare rzeczy wypadaloby poprawic zebym uzyskal naprawde bdb czas, przedewszystkim napinacza i pasek,potem przydalyby sie nowki opony a nie 6letnie,potem punkt mocowania tylnych wahaczy musialbym obnizyc o 8cm,redhornet widzial jak moje przez obnizenie auta poszly w gore i mowi ze mam lipe przy starcie i to sie zgadza bo bardzo sie slizgam

no i przydalby sie kierowca z 50kg lżejszy,mialem juz bratu dac sie przejechac,gadalem tez z takim 50kg kolesiem,ze on to by moim GT naprawde dobry czas wykrecil

ten 50kg chlopak jest mechanikiem i bedzie robil teraz mustanga z 67r
zaraz sprawdze czy sa juz wyniki na stronie Fbody,zreszta rejestracja tam zajmuje chwile