...coś dla smakoszy fox-a: mercury capri- wielka rzadkość!!!
 ...może się ktoś zlituje?!
Moderatorzy: Rezor, stang232, celibad, Rezor, stang232, celibad

Faktem jest, że auto nie jest warte ceny, za którą jest wystawione i zgodzę się z Odissem, max 2000, 2500 zł. Nie zgadzam się natomiast z tym, że student musi auto skatować
 Faktem jest, że auto nie jest warte ceny, za którą jest wystawione i zgodzę się z Odissem, max 2000, 2500 zł. Nie zgadzam się natomiast z tym, że student musi auto skatować  Równie dobrze może to zrobić megaprezes megakoncernu
 Równie dobrze może to zrobić megaprezes megakoncernu  

bathrust pisze:. Nie zgadzam się natomiast z tym, że student musi auto skatowaćRównie dobrze może to zrobić megaprezes megakoncernu

No i auto ma jeden wielki "+" jest naprawdę unikatowe na naszym rynku, a niektórzy bardziej cenią sobie oryginalność niż piękną linię nadwozia połączoną z osiągami. Może znajdzie się ktoś komu to auto naprawdę się spodoba, a wtedy nie ma zmiłuj i myślę, że nie ma po co komukolwiek tego wytykać.
 Po prostu wiele razy widziałem za czasów studenckich auta - tu wyciągam pare z pamięci
 Po prostu wiele razy widziałem za czasów studenckich auta - tu wyciągam pare z pamięci Ja po prostu nie wierzę by komukolwiek się chciało takie auto odnowić, za -co tu ukrywać -dosyć konkretne pieniądze.  Ale jeśli znajdzie się właściciel, i będzie potrzebował pomocy, to mu udostępnie garaż, narzędzia, dam namiary na mechaników, cokolwiek będzie potrzebne by mu pomóc.
 Ja po prostu nie wierzę by komukolwiek się chciało takie auto odnowić, za -co tu ukrywać -dosyć konkretne pieniądze.  Ale jeśli znajdzie się właściciel, i będzie potrzebował pomocy, to mu udostępnie garaż, narzędzia, dam namiary na mechaników, cokolwiek będzie potrzebne by mu pomóc.
Ja bym tylko chcial zaznaczyć, że TAUNUS a TAURUS to dwa rózne auta...Alexander25 pisze:Taunus I Gen (wiem że nie amerykanin, ale też piękne auto)
TIA NIE AMERYKANIN SIEDZ CICHO I NIE OBRAZAJ TAURUSA 1GEN !!!
To bylo auto roku prze z kila lat. Sprzedawal sie bardzo dobrze. super woz do miasta dla kazdego nawet policja miala je jako radiowozy. Jedynym minusem byla skrzynia AXOD/AXODE
Kawal zajebistego auta kombi bylo zajebiste. Mialem 6 taurusow teraz mam nr 7:D
Mam 2 gen SHO 3.2 wiec nic na taurusa zlego powiedziec nie dam:D
Mustang gt 1996 dostal niedawno baty bo wyremontowalem caly silnik yamaha i skrzynie:) i chcialem sprwdzic jak to sie ma do mojego drugiego stanga gt:)
Mały1973 pisze:Ja bym tylko chcial zaznaczyć, że TAUNUS a TAURUS to dwa rózne auta...Alexander25 pisze:Taunus I Gen (wiem że nie amerykanin, ale też piękne auto)
To bylo auto roku prze z kila lat. Sprzedawal sie bardzo dobrze. super woz do miasta dla kazdego nawet policja miala je jako radiowozy. Jedynym minusem byla skrzynia AXOD/AXODE
Mustang gt 1996 dostal niedawno baty bo wyremontowalem caly silnik yamaha i skrzynie:) i chcialem sprwdzic jak to sie ma do mojego drugiego stanga gt:)

odiss pisze:
Absolutnie nie sugerowałem oczywiście takiego rozwiązaniaPo prostu wiele razy widziałem za czasów studenckich auta - tu wyciągam pare z pamięci
Pontiac Firebird
Mustang III Gen
Taunus I Gen (wiem że nie amerykanin, ale też piękne auto)
Chevrolet Beretta
Chevrolet Impala
Chevrolet Lumina
...które parkowały na parkingu przed uczelnią w mega ultra opłanym stanie, a jedyną cechą wspólną było to że mają LPG. Taki studencik potem czuł się dowartościowany że jeździ autem Made in USA. A to że ciekło spod niego jak z prosiaka na rzeźni, to inna sprawa... wciąż mam przed oczami taki widok, i niestety dużo ludzi kupuje takie oryginały bo tanie, mimo że zajechane i próbuje coś jeszcze z nich wycisnąć.
 U mnie pod uczelnią parkują nowe Jagi, Mietki i Nissany, a jednak wolałbym oglądać jakie AmCary
 U mnie pod uczelnią parkują nowe Jagi, Mietki i Nissany, a jednak wolałbym oglądać jakie AmCary  Najlepiej jeszcze w dobrej kondycji
 Najlepiej jeszcze w dobrej kondycji 

Heheh zwraacam honor przepraszam potentegowalo mi sie w tym samym czasie gostek na gg pytal sie o mojego taurusa:D SORRRYYYY bije sie w piers (poloska od taurusa:D) sorry jeszcze raz:Dodiss pisze:Mały1973 pisze:Ja bym tylko chcial zaznaczyć, że TAUNUS a TAURUS to dwa rózne auta...Alexander25 pisze:Taunus I Gen (wiem że nie amerykanin, ale też piękne auto)
No właśnie, Alex
O takiego mi chodziło.