GT '88r
Moderatorzy: Rezor, stang232, celibad, Rezor, stang232, celibad
- Patrykus
- Młodszy Forumowicz
- Model: 5.0 GT T-Top
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Czarny
- Kontakt:
GT '88r
Posiada może ktoś takowy model na części? Potrzebuje pas przedni wraz czołówką pod lampy i lampami oraz zderzak przód i maskę z dużym wylotem oraz chłodnice. Wiem, że to nie dział KUPIE ale myślę, że tu mam większe szanse. Pzdr
- sim
- Stowarzyszenie MKP
- Model: '87 GT Convertible
- Kolor: Szary
Re: GT '88r
Mam reflektory (bez kierunków i postojów) na żarówki HB5 (mocniejsze niż seryjne HB1, świecą biało, nie żółto, ale trzeba zmienić kolejność pinów w złączce żarówek w Mustangu) i H3 (dopałki na soczewkach do długich). W komplecie markowe żarówki, dodatkowa przerobiona wiązka z bezpiecznikiem i przekaźnikiem firmy Hella, nowe wtyczki żarówek (zamiast zmieniać piny można przelutować złączki).

Kupiłem kiedyś dla siebie, nigdy nie założyłem, bo zmieniłem koncepcję w międzyczasie. Kosztowały mnie prawie 700 zł z przesyłką i cłem. Jeśli jesteś zainteresowany możemy się dogadać, co do ceny
Kierunki (te moduły od wewnętrznej) mogę Ci dorzucić swoje fabryczne, tylko musiałbym je wykręcić z auta (obrysy i oryginalne reflektory mam w stanie śmietnikowym)...

Kupiłem kiedyś dla siebie, nigdy nie założyłem, bo zmieniłem koncepcję w międzyczasie. Kosztowały mnie prawie 700 zł z przesyłką i cłem. Jeśli jesteś zainteresowany możemy się dogadać, co do ceny

Kierunki (te moduły od wewnętrznej) mogę Ci dorzucić swoje fabryczne, tylko musiałbym je wykręcić z auta (obrysy i oryginalne reflektory mam w stanie śmietnikowym)...
- speedster
- Forumowicz
- Model: 93' Mustang LX 5.0
- Kolor: Titanium Frost
Re: GT '88r
Nie wiem czy jeszcze aktualne ale wszystko byś tu znalazł pewnie. Adres do właściciela: motobiker77@wp.pl Z tym, że stal na Śląsku...