Witam niestety nadal to występuje ale odwiedziłem HD CUSTOM w Opolu Pan Paweł się przejechał i stwierdził że posiadam sportowe sprzęgło. Więc zacząłem puszczać sprzęgło szybciej i stuki nie występują przy wolnym puszczaniu sprzęgła objaw powraca. A szumy na wolnych obrotach nie występują gdy mam niski biegMichael00 pisze: ↑2025-09-23, 12:02Prawdę powiedziawszy, jak to czytam, to może być 50 różnych powodów tego wszystkiego. Czy udało się ogarnąć te usterki? Możesz dać jakiś update?Mustangomania pisze: ↑2025-04-26, 18:09Witam wszystkich jestem nowy na forum. Posiadam Mustanga GT 5,0 2018r USA. Mam problem podczas ruszania do przodu na prostych kołach jak i na skręconych słychać stukanie (tylko podczas ruszania) podczas jazdy brak tych stuków jest ok. Drugi problem to na wolnych obrotach podczas jazdy słychać wydaje mi się że ze skrzyni (grzężenie) gdy zwiększę obroty przyspieszę (grzężenie) ustępuje i jest ok . Czy te dwie usterki mogą być powiązane ze sobą. Jeśli ktoś z was miał podobne objawy to prosiłbym o info. A moja skrzynia to manual
Prośba o poradę
Moderatorzy: pluzz, alski, pluzz, alski
-
Mustangomania
- Model: GT
- Silnik: inny V8
- Kolor: czarny
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk