Tor Kielce, 2010-07-24
Moderatorzy: Pavulon_, Hans, Pavulon_, Hans
- Hans
- Forumowicz
- Model: 500
- Kolor: Black
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Substrati, obiektyw głównie to http://eurocamera.pl/index.php?pid=104&productid=1128 w przypadku tych fotek, ale że mi wieczorem aparat padł na chodnik i obiektyw w 100% zamortyzował upadek, to teraz mam tylko 50mm 1.8f (też Nikkor).
.::
my other ride is your mom
::.
- Masacrator
- Młodszy Forumowicz
- Model: Mustang V6 2016
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: granatowy
-
kaes
- Forumowicz
- Model: 2007
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
szkoda, że was w sobotę na grillu nie było wcześniej - tam to dopiero było rzucanie mięchemHans pisze:Ania nabiera złych nawyków jeżdżąc ze mną, dobrze, że jeszcze tak mięchem nie rzuca na innych.
CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

- mrjackson
- Forumowicz
- Model: GT 05 +Kompressor
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Tungsten grey + Carbon
- Kontakt:
Co gorsza, podobno, było to mięso z King Kong-czycykaes pisze:szkoda, że was w sobotę na grillu nie było wcześniej - tam to dopiero było rzucanie mięchemHans pisze:Ania nabiera złych nawyków jeżdżąc ze mną, dobrze, że jeszcze tak mięchem nie rzuca na innych.(chyba, że już wtedy byliście?
)
Ale Mimo tego zgadzam się z poniższym...
No mi nad głową przeleciała jedna zafoliowana sztuka mięsa. Akurat to uważam za kiepską zabawę, żeby rzucać jedzeniem i w zasadzie była to jedyna rzecz do której mam zastrzeżenia.
-
kaes
- Forumowicz
- Model: 2007
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
E tam nikomu się nic nie stało, jedzeniu też. Wciąż było zdatne do spożycia, dzięki foliiHans pisze:No mi nad głową przeleciała jedna zafoliowana sztuka mięsa. Akurat to uważam za kiepską zabawę, żeby rzucać jedzeniem i w zasadzie była to jedyna rzecz do której mam zastrzeżenia.
CS6 Progress bar