Witam wszystkich,
Od siebie mogę tylko ostrzec Was przed kontaktem z Właścicielem BCCustom (Bartem). Cen felg nie komentuję

można znaleźć równie dobre lub lepsze, a tańsze

Miałem natomiast z tym Panem bardzo nieprzyjemny kontakt. W 2011 w październiku oddałem mu swojego mustanga 65 do renowacji. Obiecywał, że zna się na tym i zrobi to do kwietnia 2012. Okazało się, że gość nie ma bladego pojęcia o remontach aut. W końcu po wielu nieprzyjemnych rozmowach odzyskałem samochód po piaskowaniu i malowaniu, niezłożony. Malowanie fatalne. Ogólnie wszystko do poprawki. Na moje prośby o wykonanie poprawek - brak reakcji do dziś. Do dziś też nie odzyskałem kilkunastu części, które po prostu musiałem dokupić w Stanach

Po fakcie okazało się, że gość nic nie robi sam (oprócz dobrego wrażenia), a wszystkie pseudo usługi wykonuje w podolsztyńskich "stodołach". Dramat. Gdyby ktoś chciał dowiedzieć się więcej to służę informacjami. Na szczęście dla mojego mustanga udało mi się w większości naprawić szkody wyrządzone przez Barta i auto po złożeniu prezentuje się okazale

:) Kupiłem tez od niego koła

Dobrał mi 18 i nie jestem z tego wyboru zadowolony (a proponował nawet 20!). Moim zdanie założył mi na felgi za wąskie opony

ale to będę jeszcze weryfikował u prawdziwych fachowców
Reasumując: proponuję omijać faceta z daleka. On nie robi nic, oprócz jak już napisałem dobrego wrażenia
Pozdrawiam Wszystkich