Pavulon_ pisze:1. Przydałby sie wątek coś na wzór z czeskiej strony klubu z informacją rocznika stangów i ich posiadaczy
Jestem Za, ale czy wrzucać każdego kto ma w opisie mustanga, czy auto musi być pokazane, czy wystarczy że użytkownik jest i odpisuje na PW? A nie taki co ma zero postów, lub jeden w dziale giełda.
Pavulon_ pisze:2. Propozycja aby w Galerii aby nie było zamieszania tytułowanie wątku z galerią zdjęć właściciela auta odbywa się w sposób: [nick] - model, rocznik.
Dokładnie
Pavulon_ pisze:3. W Garażu dobrzy by było podkleić kilka ważnych tematów których nie trzeba szukać dla osoby zainteresowanej ( nie ma tych wątków jeszcze dużo ale najważniejsze powinny być łatwo dostępne) np.
- tych aut unikamy
- zakup sprowadzenie itd.
- zanim kupisz mustanga przeczytaj
- inne ?
Dobry pomysł, co prawda temat "Tych aut unikamy" zamienił bym na "Bite Mustangi na rynku", lub "Postłuczkowe Mustangi na rynku" - unikanie jest rzeczą względną i co i raz się ktoś będzie czepiał a czy ktoś unika czy nie jest rzeczą względną.
Dodałbym do tego że każdy kto się loguje na forum powinien dostać na PW lub emailem jakieś info. Np. linki do tematów takich jak:
Tych aut unikamy
Zanim kupisz
i jakiś nowy temat z opisem modeli i roczników, który objaśnia co to jest SN95 przed i po liftem co do jest S197 i jak się nazywa bierzący model.... bo ja sam nie wiem

Taka podstawowa wiedza
Sporo ludzi nie łapie się w forum od razu... Nie każdy kto się zapisał ma 20-30 lat i łapie się biegle w forum, są napewno i tacy co odświętnie siadają do kompa, mają 60lat i Shelby z lat 70tych w garażu

- Może trochę przesadzam....
Ja bym dodał jeszcze jedną zmianę.
Korzystam chyba w sumie z 10 for.... Na jednych bywam codziennie w domu i w pracy, na innych sporadycznie w domu i w pracy, na innych jeszcze nic nie piszę ale trzeba być zalogowanym do czytania - też korzystam z domu i zpracy... W firmie mam stałe IP, w domu zmienne - Neo.
I powiem Wam że to JEDYNE forum, które ma na maksa spitolone logowanie. Nie ma mnie od miesiąca lub dwóch na forum X, wchodzę i jestem zalogowany. Na tym forum loguję się dziennie MINIMUM dwa razy - 1.w pracy, 2.w domu. Jak zresetuje IP to kolejny raz... Czy nie można tego w końcu naprawić???
Był Mustang... czy będzie znowu? Kto wie... Ja, nie...