Status Klubowicz
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
-
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2005
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Black Metal
- Kontakt:
Status Klubowicz
Z okazji II urodzin Forum Forda Mustanga grono Moderatorów postanowiło wyróżnić niektórych forumowiczów statusem Klubowicza.
Kryterium było:
1. Posiadać Forda Mustanga
2. Być aktywnym użytkownikiem i przestrzegac regulaminu
3. Brac udział w zlotach
Lista Klubowiczów nie jest zamknięta, i będzie sukcesywnie poszerzana o nowych członków, którzy spelnią powyższe kryteria. Nowi klubowicze są zgłaszani i akceptowani przez moderatorów, chyba że ktoś czuje się poszkodowany to niech sam się zgłosi na PW do któregoś z modów.
Klubowicze będą mogli zaprezentowac się w specjalnej galerii na tej stronie - members.php (dostępne także w głównym menu u góry).
Zdjęcia na razie są tylko w formie miniaturek, to się powinno zmienić w najbliższym czasie.
I to chyba na razie tyle.
Kryterium było:
1. Posiadać Forda Mustanga
2. Być aktywnym użytkownikiem i przestrzegac regulaminu
3. Brac udział w zlotach
Lista Klubowiczów nie jest zamknięta, i będzie sukcesywnie poszerzana o nowych członków, którzy spelnią powyższe kryteria. Nowi klubowicze są zgłaszani i akceptowani przez moderatorów, chyba że ktoś czuje się poszkodowany to niech sam się zgłosi na PW do któregoś z modów.
Klubowicze będą mogli zaprezentowac się w specjalnej galerii na tej stronie - members.php (dostępne także w głównym menu u góry).
Zdjęcia na razie są tylko w formie miniaturek, to się powinno zmienić w najbliższym czasie.
I to chyba na razie tyle.
Pozdrawiam,
Tomek
[color=red][size=150]Piszesz głupoty lub posty nic nie wnoszące do tematu ? ........... proszę ustaw czas ich wygaśnięcia[/size][/color]
Tomek
[color=red][size=150]Piszesz głupoty lub posty nic nie wnoszące do tematu ? ........... proszę ustaw czas ich wygaśnięcia[/size][/color]
Jest ranga "klubowicz" to powinno wystarczyć, według mnie wyróżnianie ludzi na forum innym kolorem czcionki jest bez sensu. Nie chodzi mi o moderatorów 
Mnie osobiście bardziej interesuję czy będą przyjmowane nowe osoby do rangi "klubowicz".
np. Jeżeli ja zakupie w sn95 będę pojawiał się na zlotach i czynnie uczestniczył na forum będę mógł być "klubowiczem" ?

Mnie osobiście bardziej interesuję czy będą przyjmowane nowe osoby do rangi "klubowicz".
np. Jeżeli ja zakupie w sn95 będę pojawiał się na zlotach i czynnie uczestniczył na forum będę mógł być "klubowiczem" ?
Pozdrawiam,
Adam

Adam

- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Fastback GT V8 68
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Blue & Black
- Stajnia: Stajnia Małopolska
- Kontakt:
Popieram jestem za!dr.killer pisze:to powinni być ,,sympatycy,,Alfi pisze:O coś takiego mi chodziło jak ranga np. "Forumowicz"część ludzi jeździ na zloty sporo pisze na forum ale konika nie mają
tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: SREBRNY
- horse
- Forumowicz
- Model: Mustang Convertible
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Torch Red
- Kontakt:
a dla mnie to troche bez sensu jest bo zaraz kazdy bedzie chcial i beda sie pojawiac sympatycy forumowicze milosnicy zony sympatykow dziewczyny sympatykow koledzy milosnikow itp. wiec chyba jednak nie bardzo jestem zaMax-1 pisze:Popieram jestem za!dr.killer pisze:to powinni być ,,sympatycy,,Alfi pisze:O coś takiego mi chodziło jak ranga np. "Forumowicz"część ludzi jeździ na zloty sporo pisze na forum ale konika nie mają
Jam jest Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty!!! :D
No wyróżnianie jest fajne
forum to jak społeczność, a w społecznościach chyba zawsze się kogoś wyróżnia
mamy 885 zarejestrowanych użytkowników i ilu z nich pisze coś naprawdę choćby raz w tygodniu?
sam nie piszę prawie nic, ale za wyróżnieniem jakimś jestem
a wiadomo nie każdego stać na konika jakby nie było, bądź dochodzą do wniosku, że po co 2 w domu
więc jakoś Ci ludzie też chcą być wyróżnieni choćby dla samej satysfakcji
no a skoro Klubowiczem nie można być bez konika to trzeba to obejść 

![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)

wystarczy tych rang - trzeba wziasc pod uwage sytuacje za 2-5 lat. Wyedy kto bedzei decydowal o tytulach . Zostawmy tak jak jest obecnie. Sytuacja bedzie sei zmieniac .
Uwazam ze lepiej jak ktos ma takei cos dostac to powinnismy robic zrzutki coroczne na smycze , koszulki , jak inne kluby. Wtedy unikniemy list , oszustow itd.. calego zamieszania na zakup gadzetow klubowych .
Wlasnie Alfi nie kazdy musi cos pisac - lepiej cos konkretnego , a nie same bzdury . Masz racje
Uwazam ze lepiej jak ktos ma takei cos dostac to powinnismy robic zrzutki coroczne na smycze , koszulki , jak inne kluby. Wtedy unikniemy list , oszustow itd.. calego zamieszania na zakup gadzetow klubowych .
Wlasnie Alfi nie kazdy musi cos pisac - lepiej cos konkretnego , a nie same bzdury . Masz racje
Ostatnio zmieniony 2010-07-11, 22:36 przez AluStar, łącznie zmieniany 2 razy.
W ZPFP [czyt. Związek Polskich Fotografów Przyrody] mamy miesięczną składkę po 10 zł i za te pieniądze mamy organizowane wystawy, legitymacje i inne rzeczy, które nas "wyróżniają"... nie mówię, że powinniśmy wprowadzić co miesięczną opłatę, ale raz na rok na jakieś gadżety można by było się złożyć czy cośAluStar pisze:Uwazam ze lepiej jak ktos ma takei cos dostac to powinnismy robic zrzutki coroczne na smycze , koszulki , jak inne kluby.

ogólna akcja "daj piątaka"

Nic na siłę, wszystko młotkiem
i wyklepie się coś takiego: