Nowa strona MKP
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
- Dezo
- Forumowicz
- Model: BULLITT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: HG
- Kontakt:
Re: Nowa strona MKP
Dobra robota stang! Stronka w ruchu - prawidłowo.
Dodawajcie komentarze do reklam, to ozywia materiał.
Pozdrawiam
Dodawajcie komentarze do reklam, to ozywia materiał.
Pozdrawiam
Samotny Wilk
- stang232
- Forumowicz
- Model: stang'95
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: czarny
- Stajnia: Stajnia Łódzka
Potrzebne osoby do współtworzenia oficjalnej strony MKP.
Jest parę ciekawych rzeczy do opisania, newsów klubowych, ogłoszeń itp.
A na dzień dzisiejszy jestem Ja i Pluzz - mi obowiązki pozwalają napisać z jeden tekst na tydzień, może dwa.
Szczególnie przydałby się ktoś do pisania tekstów o I gen.
Mamy także braki w dziale Galeria.
Potrzeba zdjęć z I OZM. III OZM, z trackdayów, mansdayów, itp.
Szukam osoby, która poświęci się i będzie zdawać relację z każdego dnia Moto Show, zrobi parę zdjęć. Tak aby można to było szybko wrzucać na stronę.
Najlepiej by był to ktoś, kto nie ma przydzielonych zadań przy wystawie - bo zdaję sobie sprawę, że chłopaki mają już dość obowiązków.
Jest parę ciekawych rzeczy do opisania, newsów klubowych, ogłoszeń itp.
A na dzień dzisiejszy jestem Ja i Pluzz - mi obowiązki pozwalają napisać z jeden tekst na tydzień, może dwa.
Szczególnie przydałby się ktoś do pisania tekstów o I gen.
Mamy także braki w dziale Galeria.
Potrzeba zdjęć z I OZM. III OZM, z trackdayów, mansdayów, itp.
Szukam osoby, która poświęci się i będzie zdawać relację z każdego dnia Moto Show, zrobi parę zdjęć. Tak aby można to było szybko wrzucać na stronę.
Najlepiej by był to ktoś, kto nie ma przydzielonych zadań przy wystawie - bo zdaję sobie sprawę, że chłopaki mają już dość obowiązków.

- Evening
- Forumowicz
- Model: 302'cid 1975
- Kolor: Medium copper metallic
ja sie zglaszam, ale to bede robil w miare moich mozliwosci czasowych, juz tam cos ode mnie na stronie tez jest.
Na motoshow bede chyba tylko w niedziele, wiec tez jesli porobie jakies foto to cos postram sie wyskrobac.
go I gen mam jeden pomysl o ktorym rozmawialem z Pluzzem ale to jest dosc czasochlonne zeby zrobic wiec na efekty trzeba bedzie troche poczekac jeszcze
Na motoshow bede chyba tylko w niedziele, wiec tez jesli porobie jakies foto to cos postram sie wyskrobac.

go I gen mam jeden pomysl o ktorym rozmawialem z Pluzzem ale to jest dosc czasochlonne zeby zrobic wiec na efekty trzeba bedzie troche poczekac jeszcze

Mercury Comet '75
Dodge Dart '66
Chevrolet Bel Air '60
Chevrolet Impala '60 Sport Coupe
Plymouth Barracuda '68
Plymouth Barracuda '69
Porsche 912 '66
Porsche 911 '73 Targa
Porsche 911 '76 Targa
Willys - Overland 1939

Dodge Dart '66
Chevrolet Bel Air '60
Plymouth Barracuda '68
Plymouth Barracuda '69
Porsche 912 '66
Porsche 911 '73 Targa
Porsche 911 '76 Targa
Willys - Overland 1939

- stang232
- Forumowicz
Super.
My też jesteśmy ograniczeni czasowo, ale jak będzie więcej osób pisało to strona będzie częściej aktualizowana - przez co ciekawsza i treściwsza.
My też jesteśmy ograniczeni czasowo, ale jak będzie więcej osób pisało to strona będzie częściej aktualizowana - przez co ciekawsza i treściwsza.

- Mały1973
- Forumowicz
- Model: Mustang Mach I 1971
- Silnik: inny V8
- Kolor: Medium Blue Metallic
- Kontakt:
Jakby co to zgłaszam sie 

- Ford Mustang Mach I 429
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Chrysler Voyager III CRD
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Pontiac Grand Prix Seventh Generation
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Chrysler Voyager III CRD
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Pontiac Grand Prix Seventh Generation
- stang232
- Forumowicz
No i minęły 4 miesiące...
ja jestem w stanie dodać max 4 wpisy na miesiąc, na więcej nie pozwalają mi niestety obowiązki. A to za mało aby strona naprawdę ,,żyła''
Naprawdę nikt z was nie chce się podzielić wrażeniami ze zlotów, jakąś mini galerią, opisać jakąś wersję specjalną która was fascynuje. Czy tez podzielić się wrażeniami z posiadania mustanga?
Pomożecie przy tworzeniu naszej wspólnej strony?
ja jestem w stanie dodać max 4 wpisy na miesiąc, na więcej nie pozwalają mi niestety obowiązki. A to za mało aby strona naprawdę ,,żyła''
Naprawdę nikt z was nie chce się podzielić wrażeniami ze zlotów, jakąś mini galerią, opisać jakąś wersję specjalną która was fascynuje. Czy tez podzielić się wrażeniami z posiadania mustanga?

- stang232
- Forumowicz
Mogłaby, ja z Borek mam tylko oparzenie na czole i baterie w układzie chłodzenia. Więc mój tekst byłby bardzo subiektywny. Zdjęcia też mam tylko z parkingu w Tomaszowie.

- Jania
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT 05 premium manual
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Sonic Blue
- Kontakt:
Spoko - skrobie sięKuba pisze:Może ktoś relację z Borek wrzucić?
Jania - masz fajne fotki - skrobniesz coś?

stang232 pisze:No i minęły 4 miesiące...
Nie martw się z fanpage na FB jest to samo.... staram się codziennie coś dodać, miesiąc w lipcu mnie nie było i tylko 4 wpisy, a stroną zajmuje się 5 osób....
Nic na siłę, wszystko młotkiem
i wyklepie się coś takiego:

- stang232
- Forumowicz
To masz okazję wrzucić cos bo ostatnio na stronę dodałem relację z Kielc , wpis o 2013 Shelby na Goodwood Festival i opis 1968 Cobra Jet.
Dodam, że aby pomagać w tworzeniu strony nie musicie być członkami stowarzyszenia. Liczą się chęci i pasja.
Im więcej będzie osób zaangażowanych tym strona będzie ciekawsza, a teksty zróżnicowane.
Dodam, że aby pomagać w tworzeniu strony nie musicie być członkami stowarzyszenia. Liczą się chęci i pasja.
Im więcej będzie osób zaangażowanych tym strona będzie ciekawsza, a teksty zróżnicowane.

- Evening
- Forumowicz
- Model: 302'cid 1975
- Kolor: Medium copper metallic
Ja chciałbym podrzucić kilka swoich pomysłów żeby trochę strona ożyła, skoro już jest dyskusja:
propozycje artykułów:
*Nasz Mustang przed i po remoncie/modyfikacjach, kilka zdjęć przed oraz oszałamiający efekt końcowy i trochę opisu, na co zwrócić uwagę przy remoncie, itp. Chodzi mi tutaj o zdjęcie obok siebie przed i po np. metamorfozie.
*np. Galeria z opisem: "ciekawe auta naszych forumowiczów/klubowiczów". Zdjęcia z zamazanymi tablicami w wysokiej rozdzielczości np. na tapetę. oraz opis; historia danego egzemplarza oraz modyfikacje z grubsza przeprowadzone. Czyli taki trochę BEST of naszych koników.
*dział np. tapety z zdjęciami naszych aut w hi-res. z logiem MKP np. w dolnym rogu oraz jakieś śmieszne/niecodzienne fotki.
*zanim kupisz mustanga i porady z rożnych roczników co i jak szukać i sprawdzać
ostatnio np szukałem na forum gdzie powinien być VIN w I generacji umiejscowiony i nie ostatecznie nie znalazłem takiej prostej informacji.
p.s. fajnie i przyjemnie się czyta art o mustangu 1968r 428CJ z dzisiaj.
propozycje artykułów:
*Nasz Mustang przed i po remoncie/modyfikacjach, kilka zdjęć przed oraz oszałamiający efekt końcowy i trochę opisu, na co zwrócić uwagę przy remoncie, itp. Chodzi mi tutaj o zdjęcie obok siebie przed i po np. metamorfozie.
*np. Galeria z opisem: "ciekawe auta naszych forumowiczów/klubowiczów". Zdjęcia z zamazanymi tablicami w wysokiej rozdzielczości np. na tapetę. oraz opis; historia danego egzemplarza oraz modyfikacje z grubsza przeprowadzone. Czyli taki trochę BEST of naszych koników.
*dział np. tapety z zdjęciami naszych aut w hi-res. z logiem MKP np. w dolnym rogu oraz jakieś śmieszne/niecodzienne fotki.
*zanim kupisz mustanga i porady z rożnych roczników co i jak szukać i sprawdzać

p.s. fajnie i przyjemnie się czyta art o mustangu 1968r 428CJ z dzisiaj.

Mercury Comet '75
Dodge Dart '66
Chevrolet Bel Air '60
Plymouth Barracuda '68
Plymouth Barracuda '69
Porsche 912 '66
Porsche 911 '73 Targa
Porsche 911 '76 Targa
Willys - Overland 1939

Dodge Dart '66
Chevrolet Bel Air '60