Mustang 2015 cena w Polsce
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Fastback GT V8 68
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Blue & Black
- Stajnia: Stajnia Małopolska
- Kontakt:
Re: Mustang 2015 cena w Polsce
A jeszcze coś , mam dla was super informację Led-y w przednich reflektorach s 550 z przeznaczeniem na EU posiadają je fizycznie są w nie wyposażone , Ford by uzyskać Homologację musiał je z deaktywować ,możemy je jednak włączyć oczywiście jest to nie legalne ☺ (jak ja to lubię ☺)
Co wy na to ?
Powodem tego jest unijna dyrektywa która określa wyraźnie że pojazd poruszający się po drogach publicznych nie może posiadać z przodu więcej niż 4 źródła światła ☹
Co wy na to ?
Powodem tego jest unijna dyrektywa która określa wyraźnie że pojazd poruszający się po drogach publicznych nie może posiadać z przodu więcej niż 4 źródła światła ☹
- Załączniki
-
- led 2.jpg (25.42 KiB) Przejrzano 742 razy
-
- led 1.png (97.51 KiB) Przejrzano 742 razy
tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
- B0kiem
- Forumowicz
- Model: S550 GT
- Kontakt:
Łódź, coraz więcej mustangów
" onclick="window.open(this.href);return false;

-
- Forumowicz
- Model: GT 2015 - Recaro M6
- Kolor: race red
czy ktos sie orientuje jaki wydech ma GT350R?
01/2015 Zamówienie
06->07->08->09/2015 Odbiór
06->07->08->09/2015 Odbiór
- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2015
- Kolor: yellow triple
- Kontakt:
No to mnie ucieszyłaśB0kiem pisze:Łódź, coraz więcej mustangów![]()

-
- Młodszy Forumowicz
- Model: Mustang GT 2015
- Kolor: race red, pod choinką znajdę kluczyki.
ale teraz przod mustanga wyglada niezle za tym materialem;D grozny jak hanibal;D
- bkapust
- Forumowicz
- Model: S550 GT Premium
- Kolor: Ruby red
Oki, ile taka usługa?MAX pisze:Ford by uzyskać Homologację musiał je z deaktywować ,możemy je jednak włączyć oczywiście jest to nie legalne ☺ (jak ja to lubię ☺)
Co wy na to ?

- stanglex
- Forumowicz
- Model: 2016 Mustang GT
- Kolor: Magnetic
Nie, to nie ja, ale dobrze widzieć że są inni zainteresowani. Daj proszę znać jak coś ustalisz.MAX pisze:Pracuje nad tym tematem
Chyba do mnie wczoraj dzwoniłeś ?
A to niespodzianka, Amerykanie twierdzą, że nie ma ich fizycznie w środku w wersji EU. Dobra wiadomość.MAX pisze:A jeszcze coś , mam dla was super informację Led-y w przednich reflektorach s 550 z przeznaczeniem na EU posiadają je fizycznie są w nie wyposażone , Ford by uzyskać Homologację musiał je z deaktywować ,możemy je jednak włączyć oczywiście jest to nie legalne ☺ (jak ja to lubię ☺)
Co wy na to ?
Na czym polega aktywacja?
Z: 05/2015
O: 04/2016
O: 04/2016
Jakiś czarnuch bez premiumcelibad pisze:
No to mnie ucieszyłaśszkoda ze na zdjęciu nie ma zółtego

Nie ma już odwrotuCJ Pony Parts Order Confirmation
Thank you for shopping with us. We have received your order and it is being processed. You will receive more detailed shipping information as soon as your order ships.
Description
2015 FB GT MBRP XP SERIES T409 SS 3" STREET CAT-BACK W/ 4-1/2" TIPS Part #: CBP31

- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Kontakt:
1FA6P8CF3F5321083kkk pisze:Podasz VIN?
Mi już się cierpliwość kończy.
Jaki czas naprawy?
Jest bez pakietu premium ale ma trochę dodatków między innymi pakiet performance z torsenem 3;73 i brembo, kamera cofania...
tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
www.asprofi.pl
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
www.asprofi.pl
- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Kontakt:
Ustalam koszty , już niebawem podam cenębkapust pisze:Oki, ile taka usługa?MAX pisze:Ford by uzyskać Homologację musiał je z deaktywować ,możemy je jednak włączyć oczywiście jest to nie legalne ☺ (jak ja to lubię ☺)
Co wy na to ?Ile to trwa?
Jak odbiorę auto w Opolu to wracając mogę zajechać na aktywację.

tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
www.asprofi.pl
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
www.asprofi.pl
- siara
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 2015 GT
- Kolor: Black
celibad pisze:taka już u nas mentalność , ciągle coś nie pasuje , jest złe albo brzydkie , albo za dobrejeździłem modelem 2007 , wszedł model 2011 ... mało komu się wtedy podobał , prawie każdy krytykował w MKP, a teraz ? połowa mustangów to teraz auta z rocznika 2011 wzwyż
przedtem się nie podobał i był krytykowany a teraz jakoś wszyscy się na niego przesiadają i piszą ze to ostatni amerykaniec zza oceanu
i tak samo będzie z każdym następnym modelem , będzie fala krytyki , potem fala ciszy a następnie fala zakupów
każdemu podoba się coś innego i szczerze ... to mam w dupie co ktoś pisze o modelu który prawie dla mnie jest zajebistym
To troche jak z Microfostem kiedys byl windows 3.11 nadszedl po jakims czasie XP potem Vista , 7mka i 8mka i nowe generacje

- siara
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 2015 GT
- Kolor: Black
MAX pisze:A jeszcze coś , mam dla was super informację Led-y w przednich reflektorach s 550 z przeznaczeniem na EU posiadają je fizycznie są w nie wyposażone , Ford by uzyskać Homologację musiał je z deaktywować ,możemy je jednak włączyć oczywiście jest to nie legalne ☺ (jak ja to lubię ☺)
Co wy na to ?
Pani z Ford Polska podala taka informacje 2 miesiace temu ze sa ale tylko nieaktywne.
Cos czuje ze ktos na tym dobrze zarobi...
- Rezor
- Forumowicz
- Model: SN95 GT
- Kolor: Niebieski
Dałeś pocieszające porównanie bo przyjeło się mówić, że w M$ panuje zasada "co drugi" Czyli co drugi release jest dobry i co drugi do Dsiara pisze:celibad pisze:taka już u nas mentalność , ciągle coś nie pasuje , jest złe albo brzydkie , albo za dobrejeździłem modelem 2007 , wszedł model 2011 ... mało komu się wtedy podobał , prawie każdy krytykował w MKP, a teraz ? połowa mustangów to teraz auta z rocznika 2011 wzwyż
przedtem się nie podobał i był krytykowany a teraz jakoś wszyscy się na niego przesiadają i piszą ze to ostatni amerykaniec zza oceanu
i tak samo będzie z każdym następnym modelem , będzie fala krytyki , potem fala ciszy a następnie fala zakupów
każdemu podoba się coś innego i szczerze ... to mam w dupie co ktoś pisze o modelu który prawie dla mnie jest zajebistym
To troche jak z Microfostem kiedys byl windows 3.11 nadszedl po jakims czasie XP potem Vista , 7mka i 8mka i nowe generacjei tak jest ze stangami

Mój mustang jest jak pies:
Ciągle się z nim bawię
Kobieta wypomina ile mam przez niego wydatków i problemów
Dzieci go lubią
Matka ma go dość bo przeorał jej podwórko
Ojciec zwie bo olał mu kostkę na podjeździe
Znajomi wciąż muszą o nim wysłuchiwać
Ciągle się z nim bawię
Kobieta wypomina ile mam przez niego wydatków i problemów
Dzieci go lubią
Matka ma go dość bo przeorał jej podwórko
Ojciec zwie bo olał mu kostkę na podjeździe