B0kiem pisze:ale to nie mustangiuczestnicy mustangrace dostali 12 nowych do testów na torze, mam nadzieję, że podzielą się wrażeniami
Wlasnie o tym przeczytalem na FB. To juz wiemy gdzie sa nasze Mustangi na ktore czekamy

Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
B0kiem pisze:ale to nie mustangiuczestnicy mustangrace dostali 12 nowych do testów na torze, mam nadzieję, że podzielą się wrażeniami
Przecież to są te modele przedprodukcyjne (pokazowe, testowe, dla dziennikarzy itp.), które rozpoczęły tour po Europie od Niemiec jakiś czas temu. Te samochody nigdy nie trafią do sprzedaży. Auta przedprodukcyjne po pewnym czasie są rozbierane i złomowane. Taki ich los..3lite pisze:Jeśli faktycznie to są samochody ludzi, którzy zamówili wcześniej to... brak mi słów nawet...
Dobrze byłoby sprawdzić VIN'y tych samochodów. Mojego tam raczej nie ma, ponieważ z tego co mi wiadomo jest jeszcze w transporcie, ale jakby mój samochód dali komuś do takiej zabawy to bym tego nie podarował.
Są małe dziurki w postaci naznaczonych miejsc gdzie należy wkręcać śruby.addrian pisze:Chwaliński wrzucił zdjęcia czarnego Mustanga w Opolu na facebooku i tam chyba nie ma na przednim dziurek
Mam nadzieję, ponieważ od poprzedniej strony już kilka osób nakręcało taką możliwość i sam zacząłem w to wierzyć. Po tych akcjach z datami odbioru u innych ludzi, którzy podobno mieli odbiór już w lipcu, informacji, że niby nie było aut typu demo i wielu innych rzeczach człowiek zaczyna myśleć, że już wszystko jest możliwe i przychodzą mu do głowy różne pierdoły.stanglex pisze:Przecież to są te modele przedprodukcyjne (pokazowe, testowe, dla dziennikarzy itp.), które rozpoczęły tour po Europie od Niemiec jakiś czas temu. Te samochody nigdy nie trafią do sprzedaży. Auta przedprodukcyjne po pewnym czasie są rozbierane i złomowane. Taki ich los.