Bez lamentów proszęMAX pisze:Zadeklarowałem się z przyjemnością lecz nie oczekuj ode mnie cudów 400 stron bez jaj,wiem ze są ważne lecz miej litość ,zredukuj je przynajmniej do 399 stron

Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
Bez lamentów proszęMAX pisze:Zadeklarowałem się z przyjemnością lecz nie oczekuj ode mnie cudów 400 stron bez jaj,wiem ze są ważne lecz miej litość ,zredukuj je przynajmniej do 399 stron
Pomysł jak najbardziej OK, ale postaraj się o przygotowanie pracy w rozdzielczosci 950x250px i będzie GIT. Wieczorem napiszę ci pw jak obsługiwać stronę i sam dodasz fotę oraz treść strony.
Oki w takim razie czekammuarah pisze:Bez lamentów proszęMAX pisze:Zadeklarowałem się z przyjemnością lecz nie oczekuj ode mnie cudów 400 stron bez jaj,wiem ze są ważne lecz miej litość ,zredukuj je przynajmniej do 399 stron
nie wiem czego brakuje ale jeżeli brakuje jakiegoś rozdziału historii Mustanga to w tej książce na pewno coś się znajdzie. Ewentualnie mogę sam przejrzeć i wybrać jakiś smakowitszy kawałek na osobny artykuł.
podłączam się do pytania. wyskrobałem/przetłumaczyłem na szybko trochę informacji w punktach o 64-73. które można będzie uzupełniać i zrobić wielka bazę informacji o tej generacji, super by było zebrać wszystkie info i ciekawostki w jedna całość, nie znalazłem jeszcze strony na której wszystko by było czytelnie wypisane.bathrust pisze:Komu podesłać tekst i w jakim formacie? Proszę o info na PW
Bardzo fajny pomysl. Nawet wrzuć tutaj txt jeśli będzie zainteresowanie to zrobimy nowy dzialEvening pisze: a druga sprawa fajnie by bylo gdyby utowrzyc nowy dział, temat otwarty jako dział roboczy, gdzie np. moj artykul na stronie bylby dopisywany i zmieniany przez uzytkownikow. zebysmy sie uzupelniali na wzajem. cos a'la wikipedia tylko ze nasza taka wewnetrzna.
oczywiście że pomoże, dzięki rickrick pisze:coś takiego może pomóc?
http://www.lov2xlr8.no/ford.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.lov2xlr8.no/broch1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ale nie dobrze, że brzydki ten kolorEvening pisze: Dobrze ze to nie niebiski kolor bo by był Muarah[joke]
Wreszcie zabrałem się do ponownego przeglądania albumu (kiedyś przeczytałem całość od deski do deski). Wrzucę na razie dwa rozdziały. Pierwszy opisuje proces tworzenia koncepcji, jak się to w Fordzie działo, bardzo ciekawa historia, fantastycznie dziwne pierwsze prototypy itp. Myślę, że przede wszystkim to się może przydać jako materiał na stronę MKP. Kolejny rozdział to premiera I generacji Mustanga, to już zostało opisane na stronie przez Pluzza więc wrzucam dla zainteresowanych dodatkowymi ciekawostkami.MAX pisze:Muarah , zajme się tym ,jeśli znajdziesz kilka wartościowych informacji to przeskanuj i wyślij mi na pw , tłumaczenia wykonam z pomocą Sywinkimuarah pisze:Jeśli chodzi o historię Mustanga to mam piękny i baardzo gruby album wydany na 40-lecie marki, o ten:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie wiem kiedy znajdę czas na wyciągnięcie i przetłumaczenie ciekawszych fragmentów bo mam masę roboty ostatnio ale jeżeli ktoś ma trochę czasu i da sobie radę z angielskim to mogę pożyczyć.