Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
A co to za wyposażenie, że ma wpływ na termin?zalasz pisze:w moim przypadku prawdopodobnie ze wzgledu na wyposazenie jako jedyny z I tury jest jeszcze w US:/
Raczej nie jest jedyny z Recaro w pierwszej turze. Dealer w Gdyni ma zamówione 2 z Recaro w I turze.zalasz pisze:tzn do takiego wniosku doszli w Fordzie... bo jest jedyny z I tury z fotelami recaro i mozliwe ze przez to trafil na inna liste lub miejsce w kolejce w US.
a sa juz w europie?KGT pisze:Raczej nie jest jedyny z Recaro w pierwszej turze. Dealer w Gdyni ma zamówione 2 z Recaro w I turze.zalasz pisze:tzn do takiego wniosku doszli w Fordzie... bo jest jedyny z I tury z fotelami recaro i mozliwe ze przez to trafil na inna liste lub miejsce w kolejce w US.
Pozdrawiam
Niestety żadna, I tura jest specjalnie opóźniona aby pierw kilka aut pojawiło się w salonie przed oddaniem klientom następnych.B0kiem pisze:ok, ale mój sprzedawca na początku lipca dowiedział się, że w połowie lipca mają przyjechać dwa GT (czarny i race red o ile pamiętam) i stać przez kilka dni w salonie w Łodzi, że można przyjechać i zobaczyć na żywo, to jaka to niby tura ?
Tak Maciek już ci wierzę nie pi.....celibad pisze:Na umowie mam termin do dnia 31.08.2015 i mam nadzieje ze się w tym terminie POSTARAJĄOgólnie jakoś się już nie podniecam i nie denerwuje ze jeszcze Go nie ma , czekam
w końcu musi dojechać
I tura - już wyprodukowana i jest w transporcie (różne statusy, niektóre samochody miały produkcję w lipcu).addrian pisze:ja już sam nie ogarniam, dzisiaj zadzwoniłem do innego handlowca i powiedział mi że możliwe że druga tura nawet będzie pod koniec sierpnia, niby już większość aut jest wyprodukowana i czeka na załadunek z USA, z I tury 4 mustangi czekają w Holandii i mają być niedługo w Polsce, ja zamawiałem z PGD Kraków
Nie wiem skąd te informacje dotyczące celowego opóźnienia?? To samochody z pierwszej tury, nie było specjalnego zamawiania samochodów demo etc..3lite pisze:Niestety żadna, I tura jest specjalnie opóźniona aby pierw kilka aut pojawiło się w salonie przed oddaniem klientom następnych.B0kiem pisze:ok, ale mój sprzedawca na początku lipca dowiedział się, że w połowie lipca mają przyjechać dwa GT (czarny i race red o ile pamiętam) i stać przez kilka dni w salonie w Łodzi, że można przyjechać i zobaczyć na żywo, to jaka to niby tura ?
Niestety nie wiem jak te z recaro.zalasz pisze:a sa juz w europie?KGT pisze:Raczej nie jest jedyny z Recaro w pierwszej turze. Dealer w Gdyni ma zamówione 2 z Recaro w I turze.zalasz pisze:tzn do takiego wniosku doszli w Fordzie... bo jest jedyny z I tury z fotelami recaro i mozliwe ze przez to trafil na inna liste lub miejsce w kolejce w US.
Pozdrawiam