MKP na Facebook
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
Re: MKP na Facebook
Jak ukończymy prace administracyjne, damy znać i strona będzie już publiczna. :)
?
Czy ktoś z Was w wolnym czasie mógł by stworzyć jakieś logo klubu?
Coś w tym stylu.
?
Czy ktoś z Was w wolnym czasie mógł by stworzyć jakieś logo klubu?
Coś w tym stylu.
- Hans
- Forumowicz
- Model: 500
- Kolor: Black
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Jeśli ktoś byłby chętny, to proszę o udostepnienie narazie ładnych (czyt dobrze wykonanych) zdjęć na potrzeby fanpage Mustang Klub na FB. Prośba, żeby to były linki do galerii w picassa - pobrałbym zdjęcia i załadował na stronę, żeby posiadała już pewną zawartość. Obecnie są tam tylko zdjęcia które zrobiłem na I OZM oraz na spocie na cargo gdzie światłem malowaliśmy napis MustangKlub.PL. 

.::
my other ride is your mom
::.

- Hans
- Forumowicz
Łatnie Ci to wyszło. Pytanie - to z Twojego zdjęcia, czy czyjaś grafika?

- Hans
- Forumowicz
Zobacz nas na FB kiedy grafika jest już na FB... Adasław, podrzuć proszę lepszy pomysł.
A grafika jest super. Poprosiłbym jeszcze jedną, ale z naszym okrągłym logo na górze na ciemnym tle. Da się taką zrobić?
Dla wizualizacji dołączam zdjęcie.
Na środku grafika MR jako najważniejszego wydarzenia. Grafika jest linkiem do strony MR.
Dodatkowo tak jak na każdej innej stronie avatar oraz zakładki/aplikacje. Ładujemy teraz zdjęcia, ale fajnie, jak by ktoś podesłał swoje linki do galerii na picassa, żeby można było z niej zdjęcia przerzucić do galerii na stronie. Dodatkowo filmy - tu chyba musimy ręcznie załadować je też na FB, żeby tam były, chyba, że wszystko wrzucamy na YT i linkujemy na stronie na FB. Jeśli tak, to ta aplikacja może zniknąć. Tu czekam na waszą opinię oraz ewentualne pomysły.
Dodam jeszcze, że strona rodzi się w wielkich bólach, bo z FB nie jestem ogarnięty jakoś super, a poza tym nie mam czasu ostatnio w pracy, a po pracy unikam kompa.

A grafika jest super. Poprosiłbym jeszcze jedną, ale z naszym okrągłym logo na górze na ciemnym tle. Da się taką zrobić?

Dla wizualizacji dołączam zdjęcie.
Na środku grafika MR jako najważniejszego wydarzenia. Grafika jest linkiem do strony MR.
Dodatkowo tak jak na każdej innej stronie avatar oraz zakładki/aplikacje. Ładujemy teraz zdjęcia, ale fajnie, jak by ktoś podesłał swoje linki do galerii na picassa, żeby można było z niej zdjęcia przerzucić do galerii na stronie. Dodatkowo filmy - tu chyba musimy ręcznie załadować je też na FB, żeby tam były, chyba, że wszystko wrzucamy na YT i linkujemy na stronie na FB. Jeśli tak, to ta aplikacja może zniknąć. Tu czekam na waszą opinię oraz ewentualne pomysły.
Dodam jeszcze, że strona rodzi się w wielkich bólach, bo z FB nie jestem ogarnięty jakoś super, a poza tym nie mam czasu ostatnio w pracy, a po pracy unikam kompa.

Aro0n wielkie dzięki za pomoc :) Adasław'owi chodziło o zrobienie czcionki takiej jak jest na FB i dobrze mówi.
- Hans
- Forumowicz
Adasławowi chodziło o napis na dole. Ale fakt, dobrze by było ten górny poprawić na czcionkę podobną do tej na FB.Adam_Ch pisze:Aro0n wielkie dzięki za pomocAdasław'owi chodziło o zrobienie czcionki takiej jak jest na FB i dobrze mówi.

Da się zrobić tylko proszę o to logo ;) może być na maila, może być link ;)Hans pisze:Poprosiłbym jeszcze jedną, ale z naszym okrągłym logo na górze na ciemnym tle. Da się taką zrobić? :)
A resztę zmian zrobię wieczorkiem bo teraz już muszę się zbierać do pracy ;)
Niżej załączam link do innych wersji:
http://s114.photobucket.com/albums/n247 ... fb%20logo/
- Hans
- Forumowicz
Przechodzisz moje najśmielsze oczekiwania.
DZIĘKI!!

- Bielek
- Forumowicz
- Model: Mustang 1965 conv
- Kolor: niebieski
- Kontakt:
moje trzy grosze.
w avatarze na fb chcecie umieszczać info, by zobaczyli nas na fb? przecież użytkownik właśnie tam jest;) grafika jest rewelacyjna, ale nie musimy na fb umieszczać info o zaprosinach na fb.
co do filmików to najlepiej umieszczać link do youtuba. trzeba będzie stworzyć profil klubu na yt. na mediach i nie tylko robi wrażenie ile jest odwiedzin danego filmu. wrzucając film na fb wszystko się rozmywa
w avatarze na fb chcecie umieszczać info, by zobaczyli nas na fb? przecież użytkownik właśnie tam jest;) grafika jest rewelacyjna, ale nie musimy na fb umieszczać info o zaprosinach na fb.
co do filmików to najlepiej umieszczać link do youtuba. trzeba będzie stworzyć profil klubu na yt. na mediach i nie tylko robi wrażenie ile jest odwiedzin danego filmu. wrzucając film na fb wszystko się rozmywa
- Hans
- Forumowicz
Rzuć okiem na mój załączony printskrin.
Tam już tego nie ma. 
Co to kanału na YT - czyje to?
http://www.youtube.com/user/MustangKlubPL
http://www.youtube.com/user/MustangKlubPolska

Co to kanału na YT - czyje to?