MUSTANG MY2017 zmiany
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
Re: MUSTANG MY2017 zmiany
Uszanowanie,
podzielę się informacjami, które pozyskałem od p. Krzysztofa z Opola - może się komuś to przyda. Po pierwsze primo potwierdza się, że pakiet premium 2 daje takie same lekko lepsze wykończenie niż zwykłe premium (przeszycia, miękkie boczki drzwi). Po drugie primo okazuje się, czego próżno szukać w katalogu i cenniku, że nie występuje on z każdym kolorem. Otóż w premium 2 należy wybrać 1 z 2 tapicerek - z czerwono-brązowymi siedzeniami (nie pamiętam nazwy) albo czarną z "unikalnymi żółtymi przeszyciami" (nazywa się bodajże Yellow Jacket). Ta pierwsza dla mnie zdecydowanie odpadała, druga wydawała się ok - w tym momencie p. Krzysztof zerknął do wewnętrznej tajnej tabelki Forda i powiedział, że sorry, ale z kolorami lakieru, które sobie wybrałem, to się nie da... Ford uznał, że te przeszycia nie będą dobrze wyglądały ani z Race Red ani z White Platinium (oraz być może innymi) i po prostu nie zestawia takiej konfiguracji.
Podsumowując, info z nowego cennika, że można wybrać pakiet premium 2, jest półprawdziwe. Jeśli ktoś, podobnie jak ja, myślał o nim jako o obejściu chromów przy szybach oraz srebrnych felg może się zawieźć.
podzielę się informacjami, które pozyskałem od p. Krzysztofa z Opola - może się komuś to przyda. Po pierwsze primo potwierdza się, że pakiet premium 2 daje takie same lekko lepsze wykończenie niż zwykłe premium (przeszycia, miękkie boczki drzwi). Po drugie primo okazuje się, czego próżno szukać w katalogu i cenniku, że nie występuje on z każdym kolorem. Otóż w premium 2 należy wybrać 1 z 2 tapicerek - z czerwono-brązowymi siedzeniami (nie pamiętam nazwy) albo czarną z "unikalnymi żółtymi przeszyciami" (nazywa się bodajże Yellow Jacket). Ta pierwsza dla mnie zdecydowanie odpadała, druga wydawała się ok - w tym momencie p. Krzysztof zerknął do wewnętrznej tajnej tabelki Forda i powiedział, że sorry, ale z kolorami lakieru, które sobie wybrałem, to się nie da... Ford uznał, że te przeszycia nie będą dobrze wyglądały ani z Race Red ani z White Platinium (oraz być może innymi) i po prostu nie zestawia takiej konfiguracji.
Podsumowując, info z nowego cennika, że można wybrać pakiet premium 2, jest półprawdziwe. Jeśli ktoś, podobnie jak ja, myślał o nim jako o obejściu chromów przy szybach oraz srebrnych felg może się zawieźć.
-
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT MY2017
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Magnetic Grey
Witam.
Czy ktoś widział nową wersję GT MY2017 , może zdjęcia?
Czy w Pakiecie Premium 2 dalej jest ten jasny srebrny pas przez całą długość kokpitu jak w dotychczasowym Premium 1?
Może coś zostało zmienione?
Pozdrawiam Wszystkich.
Czy ktoś widział nową wersję GT MY2017 , może zdjęcia?
Czy w Pakiecie Premium 2 dalej jest ten jasny srebrny pas przez całą długość kokpitu jak w dotychczasowym Premium 1?
Może coś zostało zmienione?
Pozdrawiam Wszystkich.
Na żywo nie widziałem, zdjęcia widziałem czy filmy na YT ale wersji amerykańskiej. Tam ten srebrny plaścior już wcześniej wyglądał trochę inaczej niż w wersji EU, jest w takie niby kwadraciki, co ma robić wrażenie "przestrzenności". Info od p. Krzysztofa, który w zgodnej ocenie forumowiczów jest wiarygodny, jest takie, że owszem - plaścior zostaje jak był, premium nie premium, jest taki sam.
PS
Mnie też on maksymalnie wq.. i zamierzam się z nim rozprawić jakoś, może tak jak kolega Jager (pomalował na piano black).
PS
Mnie też on maksymalnie wq.. i zamierzam się z nim rozprawić jakoś, może tak jak kolega Jager (pomalował na piano black).
- STOREOPOLE
- Młodszy Forumowicz
- Model: S550
- Kolor: wszyskie
Wtrącę się tylko z jedną rzeczą . Mianowicie srebrna inkrustracja na desce rozdzielczej jest ( wg.informacji do Importera) wykonana z prawdziwego aluminium.
Przychylam się do tej tezy ponieważ, po ochłodzeniu czuć że, ta część jest wyraźnie zimniejsza od elementów wykonanych z tworzywa.
Przychylam się do tej tezy ponieważ, po ochłodzeniu czuć że, ta część jest wyraźnie zimniejsza od elementów wykonanych z tworzywa.
- deeboy
- Forumowicz
- Model: GT S550 MT
- Kolor: Race Red
To jest plastikowa listwa z nałożonym na nią cienkim prawdziwym aluminium. Po zdemontowaniu było to dokładnie widać. Ja to zakleiłem folią carbonSTOREOPOLE pisze:Wtrącę się tylko z jedną rzeczą . Mianowicie srebrna inkrustracja na desce rozdzielczej jest ( wg.informacji do Importera) wykonana z prawdziwego aluminium.

- STOREOPOLE
- Młodszy Forumowicz
- Model: S550
- Kolor: wszyskie
Tam gdzie zamawiałem Mustanga nic nie wiedzieli nt. tego że premium 2 daje jakieś lepsze wykończenie. Aczkolwiek, miesiąc temu oglądałem u nich cabrio (nie wiem jaki tam był pakiet, zestaw audio był jak w premium, ale mógł być to sam zestaw dołożony do auta) i wnętrze, a szczególnie boki drzwi zrobiły na mnie złe wrażenie (niemal jak w Mustangu 05'). A wczoraj testowałem inne cabrio u nich i te same miejsca były mięciutkie. Więc może jest coś na rzeczy. W każdym razie ja zamówiłem premium 2 i zobaczymy, jak to jest w realu.gmlyn pisze:podzielę się informacjami, które pozyskałem od p. Krzysztofa z Opola - może się komuś to przyda. Po pierwsze primo potwierdza się, że pakiet premium 2 daje takie same lekko lepsze wykończenie niż zwykłe premium (przeszycia, miękkie boczki drzwi). Po drugie primo okazuje się, czego próżno szukać w katalogu i cenniku, że nie występuje on z każdym kolorem. Otóż w premium 2 należy wybrać 1 z 2 tapicerek
A co do Carbon-looku, podoba mi się, też coś takiego planuje.
17' Mustang EcoBoost A/T + 94' Firebird TransAm V8 M/T = 12 cylinders of pure fun
- Marti
- Młodszy Forumowicz
- Model: coupe 1967
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: biały
Panowie. No i co teraz? Dziś nie jest 1.04 ;-(
http://moto.pl/MotoPL/7,88389,21286142, ... ml#MotoImg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://moto.pl/MotoPL/7,88389,21286142, ... ml#MotoImg" onclick="window.open(this.href);return false;
- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Fastback GT V8 68
- Kolor: Blue & Black
- Stajnia: Stajnia Małopolska
- Kontakt:
Lee Iacocca właśnie poruszył się w grobie 

tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
E tam. Do niczego takiego nie dojdzie. Na tej samej płycie zrobią co najwyżej sedana. Dziennikarzyny sieją regularnie panikę. Corvette suv. Mustang sedan itp
Ostatnio zmieniony 2017-01-26, 12:06 przez Bullit, łącznie zmieniany 1 raz.
17' Mustang EcoBoost A/T + 94' Firebird TransAm V8 M/T = 12 cylinders of pure fun
- Xwili
- Stowarzyszenie MKP
- Model: ecoboost '16
- Kolor: race red
- Stajnia: Stajnia Podkarpacka
No to czekamy na SUV-a
Ale z drugiej strony, kto wie jak by się potoczyły losy takiego Sport Utility Mustang-a
jak Porsche wprowadzało model Cayenne to też każdy pukał się w głowę, a teraz to najczęściej kupowany model tej marki

Ale z drugiej strony, kto wie jak by się potoczyły losy takiego Sport Utility Mustang-a

jak Porsche wprowadzało model Cayenne to też każdy pukał się w głowę, a teraz to najczęściej kupowany model tej marki

Dziecko od mężczyzny odróżnia wyłącznie cena jego zabawek.
- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Fastback GT V8 68
- Kolor: Blue & Black
- Stajnia: Stajnia Małopolska
- Kontakt:
Hmmm
http://www.auto-motor-i-sport.pl/wydarz ... AP,23671,1" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.auto-motor-i-sport.pl/wydarz ... AP,23671,1" onclick="window.open(this.href);return false;
tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
www.asprofi.pl
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
www.asprofi.pl
- veeefour
- Forumowicz
- Model: 2015 GT Fastback US
- Kolor: Race red AT
- Kontakt:
No tak - bo nie ma systemu Forward Collision Warning System...a nie czekaj ma, w opcji razem z Adaptive Cruise...MAX pisze:Hmmm

Ma rowniez blind spot monitor i kilka innych rzeczy...a w stanach to wszystko nie jest obowiazkowe....dlatego ja naprawde nie
rozumiem osob kupujacych wersje europejska bo nie dosc, ze drogo to jeszcze nic tam nie ma...bo sporowadzic nie mozna?

Dla porownania testy w USA pokazaly kilka miesiecy temu dobry wynik...a amerykanskie testy aut EU tez sa zawsze slabe..achh ta polityka

-
- Forumowicz
- Model: GT 2016
- Kolor: czarny
veeefour pisze:dlatego ja naprawde nie
rozumiem osob kupujacych wersje europejska bo nie dosc, ze drogo to jeszcze nic tam nie ma...bo sporowadzic nie mozna?
może juz gdzies o tym było,
ale tak z ciekawości i na szybko
ile taniej wyjdzie sprowadzić nowke samemu?
patrze na stronie ford.com
GT sie zacyna od 35kUSD, czyli 140 kPLN
dochodzi transport, akcyza, VAT, przerobienie....
w PL nowy zaczyna się od 180 kPLN chyba? (przynajmniej tak bylo, jak zamawiałem)