Jazda AWD a jazda RWD to dwie różne jazdy. Znam to z własnego doświadczenia ponieważ wymiennie jeżdżę mocnym (280 kucy) Subaru. Nic moje doświadczenie nie znaczy w porównaniu do Hołowczyca, który zawsze jeździł AWD i w wywiadzie udzielonym po teście Toyotą GT86 powiedział, że bał się cisnąć mocniej, ponieważ nie ma doświadczenia w RWD, a jego nawyki z AWD są nieporównywalne.B0kiem pisze:nie bierz do głowy ale pokora i rozsądek mile widzianeKaspergillus pisze:Przyznam ze zaczynam sie troche obawiac ze moge mojego konia tez skrzywdzic jak juz go odbiore.jeżdżę 'od zawsze', szybko, dynamicznie i do mojego stylu jazdy bardziej pasowałby focus rs. Mustangiem tak naprawdę uczę się na nowo jeździć
jak już się zajęłam wizualnymi zmianami to teraz wydech corsy mi chodzi po głowie, a zarzekałam się że nie mam takiej potrzebyczy to się kiedyś skończy
![]()
Ja ze swojej strony mogę tylko dodać, że pokory do RWD od 4 lat uczy mnie symulator - koszt budowy porównywalny z rozbiciem i naprawą jednego mustanga bez AC ;-)