Hehebart pisze:
jak tam zle!!! kto ci powiedzial ze zle?!??!
mam juz swoja ukochana zone ale gdyby nie to to juz bym z kwiatami lecial i pierdzionkiem w kieszeni![]()
![]()
![]()
a ten co wyszedl bokiem to jakis gamon musial byc![]()
![]()

Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
Hehebart pisze:
mam juz swoja ukochana zone ale gdyby nie to to juz bym z kwiatami lecial i pierdzionkiem w kieszeni![]()
![]()
![]()
![]()
B0kiem pisze:wyszedł mi.. bokiemVolver pisze:Hehe...a co na to Twój "menczyzna"?![]()
@stanglex już mi to bart dziś dogłebnie opisał, muszę usiąść i pomyśleć. A wydechy można brać śmiało od @zalasz dostałam od niego ofertę na wszystko co jest obecnie dostępne na Europę
B0kiem pisze:od razu od gamoni, może po prostu jeździł camaro![]()
a tak przy okazji pojawił się ranking sprzedaży aut sportowych i luksusowych w 2015r. w Polsce - mustang 2 miejsce
celibad pisze:Hehebart pisze:
![]()
![]()
![]()
Bart ... ciekawe stwierdzenie jak na faceta
a może to właśnie kobieta jest tym gamoniem
Takbart pisze:jak tam zle!!! kto ci powiedzial ze zle?!??!B0kiem pisze:ciężko się tu pisze z tel. więc nie wkleje, ale z pasami i innymi dyskretnymi dodatkami typu czarne emblematy powinno zatrybićchoinki z niego nie zrobię chociaż imponują mi niektóre projekty ze Stanów. Taka przejściówka do mojego ideału czyli gt350. Jedno jest pewne, jeśli siedzę na AM i Cjpony zamiast na stronach z butami to jest ze mną naprawdę źle
![]()
![]()
![]()
Białystok ma już 6 czy 7, za dobra cena nie wspominając o tym że to po prostu piękne i kompletne autoVolver pisze:Sprawdzałem w CEPiK Kraków-do grudnia było w Małopolsce 10 szt nowych Mustangów GT, w Krakowie 7, EB nie sprawdzałem...Mamy popularne auto sportowe dla przeciętnej Polki i Polaka - całkiem tak jak w Stanach!
B0kiem - to juz wiem czemu czemu jestes na forumB0kiem pisze:od razu od gamoni, może po prostu jeździł camaro![]()
a tak przy okazji pojawił się ranking sprzedaży aut sportowych i luksusowych w 2015r. w Polsce - mustang 2 miejsce
Zgadza sie..3lite pisze:To już jest kwestia gustu. Białe lampy znacząco lepiej wyglądają na niektórych kolorach.