Mustang 2015 cena w Polsce
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
- addrian
- Forumowicz
- Model: EB 2015
- Kolor: Competition orange
Re: Mustang 2015 cena w Polsce
Siema
Jak ktoś z Was zamawia z CJ pony parts to vat i cło oraz koszty pośrednictwa zawiera się w kosztach wysyłki? Bo ja niby wybrałem taką opcje dostawy a dzisiaj do mnie dzwonią z agencji celnej że mam opłacić cło vat i koszty pośrednictwa agencji.
Jak ktoś z Was zamawia z CJ pony parts to vat i cło oraz koszty pośrednictwa zawiera się w kosztach wysyłki? Bo ja niby wybrałem taką opcje dostawy a dzisiaj do mnie dzwonią z agencji celnej że mam opłacić cło vat i koszty pośrednictwa agencji.
358 PS 542 NM
04/2015 Zamówienie
10/2015 Odbiór
MRT AXLE BACK EXHAUST KIT
INTERCOOLER WAGNER
HD CUSTOMS TUNE
04/2015 Zamówienie
10/2015 Odbiór
INTERCOOLER WAGNER
HD CUSTOMS TUNE
- R0N1N
- Forumowicz
- Model: S197 GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Sonic Blue
Zależy, który sposób wysyłki wybierasz. Ja od dłuższego czasu korzystam z International Standard Parcel - to standardowa przesyłka pocztowa, a opłaty są zawarte w cenie. Czas transportu to zwykle jakieś 2 tygodnie. Zaletą jest to, że paczka dociera do Polski przez UK lub Belgię więc celnicy traktują ją jako przesyłkę wewnatrzunijną. A te wliczone opłaty i tak są niższe niż przy transporcie kurierem, kiedy paczka ląduje na polskiej odprawie.addrian pisze:Siema
- addrian
- Forumowicz
Dopiero niedawno sie dowiedziałem ze sa jacys pośrednicy. Bo towar zamówiłem dużo wczesniej. Paczka jest po 2 dniach w Kraju a w cj pony były 2 możliwości do wybrania odnośnie transportu ale w 2ch przypadkach było napisane ze VAT i opłaty oni pokrywają wiec stad moje zdziwienie. Następnym razem zamówię przez pośredników. Chip tez mi dzisiaj przyszedł ale to z Niemiec. Za tydzień jade do Opola na przegląd i wszystko montuje.
358 PS 542 NM
04/2015 Zamówienie
10/2015 Odbiór
INTERCOOLER WAGNER
HD CUSTOMS TUNE
04/2015 Zamówienie
10/2015 Odbiór
INTERCOOLER WAGNER
HD CUSTOMS TUNE
-
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang GT 4.6 Turbo
- Kolor: satin silver
Jak chcesz to weź filtr I chipa, to Ci to sprawdzę czy to funkcjonuje jak potrzeba jak już będziesz w Opolu
- addrian
- Forumowicz
@caniggia filtru nie mam , umówiłem się na montaż w chwalińskim końcówek do wydechu i na przegląd na 13 w przyszły piątek , moge podjechać z Chipem, zawsze dobrze się poradzić doświadczonego forumowicza. Daj na priv nr telefonu i ew adres jak będziesz miał chwile, nie wiem ile przegląd potrwa ale myśle że ok 15 powinienem być wolny.
Ogólnie siedziałem ostatnie tygodnie na forum niemieckim mustanga i mi polecili 2 firmy z Niemiec:
http://www.schropp-tuning.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.wolf-racing.de" onclick="window.open(this.href);return false;
Większość aut które robią to mustangi i niby znają się na rzeczy(ta druga firma jest bardziej nastawiona na fordy), mega trudno jest się z nimi kontaktować na maila dlatego z 10 razy dzwoniłem i wybrałem tą pierwszą firmę.
Dzisiaj to przyszło od nich https://www.sctflash.com/Products/produ ... gineId=103" onclick="window.open(this.href);return false;
z plikiem zrobionym pod mojego mustanga niby 550nm i 360 KM
Ogólnie siedziałem ostatnie tygodnie na forum niemieckim mustanga i mi polecili 2 firmy z Niemiec:
http://www.schropp-tuning.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.wolf-racing.de" onclick="window.open(this.href);return false;
Większość aut które robią to mustangi i niby znają się na rzeczy(ta druga firma jest bardziej nastawiona na fordy), mega trudno jest się z nimi kontaktować na maila dlatego z 10 razy dzwoniłem i wybrałem tą pierwszą firmę.
Dzisiaj to przyszło od nich https://www.sctflash.com/Products/produ ... gineId=103" onclick="window.open(this.href);return false;
z plikiem zrobionym pod mojego mustanga niby 550nm i 360 KM
358 PS 542 NM
04/2015 Zamówienie
10/2015 Odbiór
INTERCOOLER WAGNER
HD CUSTOMS TUNE
04/2015 Zamówienie
10/2015 Odbiór
INTERCOOLER WAGNER
HD CUSTOMS TUNE
-
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang GT 4.6 Turbo
- Kolor: satin silver
- stanglex
- Forumowicz
- Model: 2016 Mustang GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Magnetic
Wycena Carlexu:
1. deska rozdzielcza
2. elementy tapicerowane boczków drzwiowych
3. tunel środkowy
Pozostałe elementy wyceniane są indywidualnie na podstawie oględzin
Wycena:
Poniżej przedstawiamy wycenę zgodną ze złożonym zapytaniem dla pojazdu marki Ford Mustang rocznik 2016 :
10000,00 zł - wykonanie modyfikacji wnętrza pojazdu uwzględniającej poniższe elementy:
Projekt:
1500,00 zł* - wykonanie przez studio projektowe Carlex Design indywidualnego projektu wnętrza wraz z wizualizacją graficzną.
Cena zawiera wykonanie jednego szkicu wybranego elementu wnętrza samochodu. Sugerujemy zakup trzech szkiców ukazujących rzut na przedni fotel, rzut na deskę rozdzielczą i kierownicę, rzut na tylną kanapę.
W przypadku podjęcia decyzji o realizacji 50% uiszczonej opłaty za projekt zostanie odjęte od końcowej wartości realizacji.
*) wszystkie podane w ofercie wartości wyrażone są w kwotach netto, do których należy doliczyć 23% podatku VAT. Pozostałe usługi:
W tym samym terminie, w którym realizowana jest modyfikacja wnętrza możliwe jest również skorzystanie z dodatkowych usług jakie są oferowane w w naszej siedzibie, m.in.: wytłumienie wnętrza, instalacja systemów dźwiękowych i multimedialnych, oklejenie pojazdu (pełna zmiana koloru lub stylizacja zewnętrzna), zabezpieczenie lakieru specjalistyczną folią ochronną oraz przyciemnianie szyb.
Jak dla mnie drogo.
1. deska rozdzielcza
3. tunel środkowy
Wycena:
Poniżej przedstawiamy wycenę zgodną ze złożonym zapytaniem dla pojazdu marki Ford Mustang rocznik 2016 :
10000,00 zł - wykonanie modyfikacji wnętrza pojazdu uwzględniającej poniższe elementy:
Projekt:
1500,00 zł* - wykonanie przez studio projektowe Carlex Design indywidualnego projektu wnętrza wraz z wizualizacją graficzną.
Cena zawiera wykonanie jednego szkicu wybranego elementu wnętrza samochodu. Sugerujemy zakup trzech szkiców ukazujących rzut na przedni fotel, rzut na deskę rozdzielczą i kierownicę, rzut na tylną kanapę.
W przypadku podjęcia decyzji o realizacji 50% uiszczonej opłaty za projekt zostanie odjęte od końcowej wartości realizacji.
*) wszystkie podane w ofercie wartości wyrażone są w kwotach netto, do których należy doliczyć 23% podatku VAT. Pozostałe usługi:
W tym samym terminie, w którym realizowana jest modyfikacja wnętrza możliwe jest również skorzystanie z dodatkowych usług jakie są oferowane w w naszej siedzibie, m.in.: wytłumienie wnętrza, instalacja systemów dźwiękowych i multimedialnych, oklejenie pojazdu (pełna zmiana koloru lub stylizacja zewnętrzna), zabezpieczenie lakieru specjalistyczną folią ochronną oraz przyciemnianie szyb.
Jak dla mnie drogo.
Z: 05/2015
O: 04/2016
- Xwili
- Stowarzyszenie MKP
- Model: ecoboost '16
- Kolor: race red
- Stajnia: Stajnia Podkarpacka
Biorąc pod uwagę ceny usług to opłatę za projekt mogli sobie już podarować 
Cena jest spora - do tego zestawu jeszcze fotele przód, tył i podsufitka i faktycznie wyjdzie pewnie z 40 tys. jak przy tym focusie.

Cena jest spora - do tego zestawu jeszcze fotele przód, tył i podsufitka i faktycznie wyjdzie pewnie z 40 tys. jak przy tym focusie.
Dziecko od mężczyzny odróżnia wyłącznie cena jego zabawek.
- siara
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 2015 GT
- Kolor: Black
Moim skromnym zdaniem da sie w Polsce to zrobic za wiele taniej i na miejscu. Jest mase firm ktore nie reklamuja sie ze robia mustangi itd ale potrafia wykonac kawal dobrej roboty.stanglex pisze:Wycena Carlexu:
1. deska rozdzielcza
3. tunel środkowy
Wycena:
Projekt:
Jak dla mnie drogo.
Swego czasu jak bylem na wycenie Vgen. To wykonczenie wszystkiego poza podsufitka wedlug moich wymagan wyszlo by ok 3k. z zaznaczeniem ze raczej mniej jak 3k. Mowa byla o fotelach, drzwiach, desce calej, tunelu srodkowym, kierownicy (srodkowa czesc). z Uwzglednieniem opcji ze poduszki sa po to by wystrzelic w razie koniecznosci. Czyli bez fuszery.
Materialu malo poszlo by wiec w sumiue koszt robi robocizna. No chyba ze ktos zazyczy sobie drogi material

Jest mase dobrych fachowcow w malych warsztatach. Dobry tapicer wykona to bez problemu.
Dlaczego chcecie przeplacac?
-
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 2016
- Kolor: black
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
Witam
Na dolnym śląsku jest firma co oferuje takie usługi podaje link:
https://www.facebook.com/media/set/?set ... age_bubble" onclick="window.open(this.href);return false;
Na dolnym śląsku jest firma co oferuje takie usługi podaje link:
https://www.facebook.com/media/set/?set ... age_bubble" onclick="window.open(this.href);return false;
- siara
- Stowarzyszenie MKP
W 10 min po moim poscie juz jest odp z reklama he he takich firm jest mase wystarczy wywiad kto jest dobry, solidny. Wiem jedno niejeden Pan Kowalski zrobi kawal dobrej roboty i to za wiele mniejsze $.
-
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 2016
- Kolor: black
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
Dokładnie tak, wystarczy obejrzeć, gościu w tej chwili ma na tapecie fajne ferrari :-)
- stanglex
- Forumowicz
- Model: 2016 Mustang GT
- Kolor: Magnetic
To jest 10k netto za tylko 3 elementy! Za calosc wezma pewnie 1/4 ceny mustanga gt. To chore.
Ostatnio zmieniony 2016-02-25, 23:36 przez stanglex, łącznie zmieniany 2 razy.
Z: 05/2015
- siara
- Stowarzyszenie MKP
stanglex pisze:To jest 10k netto za tylko 3 elementy! Za calosc wezma pewnie 1/4 ceny mustanga gt.
Sory nie doczytalem wiec szacun dla tego co taka usluge zamowi