I tu z klasyka:

Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
Koral pisze:no taki uklad chyba wiekszosc miala z Ania.Travelbart pisze:Ja mam uklad z Ania Travel i ona kupuje towar dla mnie, placej jej po wysylce dolary z mojego konta USD. Ale paypal jest dobra droga......jej zaleta bylo wlansie to ze zamawiala wskazane towary i nie trezba bylo sie o to martwic
to mnie nie przekonuje, trochę nudno i smętno w środku - za szaro jak dla mnieB0kiem pisze:jak już coś robić to porządnieponiżej alcantara, ostatni projekt z http://www.jpmsupplyco.com/" onclick="window.open(this.href);return false; 5k $
koniecznie daj znać jak już będziesz wiedzieć jak jest cena - carlex to genialna firma, mają imponujące realizacje,B0kiem pisze:podoba mi się kolor we wnętrzu, chciałbym takie żólte wstawkiwiem, że dużo biorą za same fotele ale z ciekawości złożyłam zapytanie o cenę całej deski, drzwi i panelu środkowego
jeśli chodzi o tego RSa to powiedział, że ok. 40 tys zł projekt i wykonanie ale to jest praktycznie wszystko z pakietu rozszerzonego, fotele, podsufitka itd. W mustangu najtańszą opcją jest kierownica od 450 zł wzwyż plus projekt 100 zł, cała deska od 6k plus projekt 1400 zł, drzwi (panele) od 1000 zł, tunel środkowy od 2500 zł. To tak na szybko przez tel., mam czekać jeszcze na szczegółową wycenę na maila bo mają bardzo dużo zapytań. Z terminami nie jest tak źle - pierwszy wolny na początku marca. Samo projektowanie trwa 10 dni, przy montażu oddają połowę wcześniej wpłaconej kwoty za projekt. Projekt deski, kierownicy, drzwi i tunelu wstępnie wycenili na ok. 4k., czyli po zatwierdzeniu i montażu będzie nas kosztował 2k. Montaż również trwa ok. 10 dniaddrian pisze:tutaj chyba robią coś podobnego ale pewnie grubo trzeba posmarować
oni chyba większość projektów i tak realizują za granicąRadziu pisze:nic dziwnego, że mają wolne terminy, skoro w tej cenie można kupić ok 10 letniego Mustanga
moze kompletny bezsens to nie, bo nei kazdy sklep akceptuje polskie karty kredytowe.. Ania przepakowywala paczki i wysylala na czestochowe, gdzie wiekszosc nawet duzych paczke puszczali bez cla.. to byl spory plus. oczywiscie za serwis sobei liczyla.. Warszawa nawet male paczki zatrzymuje..;/caniggia pisze:Kupowanie przez Ania to kompletny bezsens, skoro to pośrednik, wystarczy kupować samemu i wysłać na polonez.
Ja polecam Doma bardziej.
Z Ania jak coś pójdzie nie tak, jak w moim przypadku, prosiłem aby rozpakować paczkę przy odbiorze, nie zrobiła tego, okazało się, że lampa była już uszkodzona, mogłem ją sobie w d... wsadzić, ubezpieczenie I niej nie istnieje.
W Doma raz mi zaginęła paczka 300 dol warta, dostałem 300 gratis na paczki.
Ania to mnie jeszcze potraktowała nie powiem jak, korespondencja do wglądu. Nie polecam raz jeszcze.