hondawawa pisze:cviat pisze:hondawawa pisze:
dlaczego musi zejść ? w sensie nie ma tyle na Mustanga czy taki ma np. budżet z firmy ?
Jeśli druga opcja to nie ma problemu, mogę mu wystawić FV na taką kwotę ale musi wziąć nasze finansowanie. Jesli pierwsza opcja skoro nie ma na Mustanga to może warto pomyśleć nad innym samochodem
Mustanga i tak kupi - chodzi po prostu o uzyskanie lepszej ceny a jakoś w salonach z tym krucho.
Właśnie po to żeby ten samochód trzymał swoją wartość, Polacy to by chcieli wszystko rabat od rabatu, byle taniej - nie mówię tylko o samochodach.
Tak ja wspomniałem proponuję poszukać może kia sportage albo toyota auris hybryda.
No tak, Polacy to by chcieli rabat od rabatu, byle taniej, a taki amerykanin to wykłada dolary na blat gotówką i pyta, czy ok, czy za mało rzucił, bo nawet w cennik nie patrzy

. W Niemczech to samo, tylko kładą euro na stole...
W zeszłym miesiącu u jednego dealera hondy też usłyszałem, że honda się sama sprzedaje bo to honda i cena jest jaka jest..., drugi dealer chciał sprzedać i sprzedał - cena nie miała nic wspólnego z cennikiem... W nissanie dwa miesiące temu było jeszcze ciekawiej z ofertą z cennika, a faktyczną ceną za jaką kupiłem auto... wszystko kwestia podejścia sprzedawcy do tematu, jeden będzie chciał sprzedać, drugi zachowa się jak buc któremu się wydaje, że sprzedaje dobra luksusowe, a jak klienta nie stać, to niech sp...