W sumie też mnie ciekawi co zrobili z komputerem.
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
Rozumiem, że oni osobiście nie wgrywają, ale że też nie mam możliwości samodzielnego wgrania softu? Dziwne, tym bardziej, że dostałem od nich w odpowiedzi na zapytanie, co zrobić z UE Mustangiem, który znajduje się w Europie, poniższego maila z załącznikiem zawierającym dokładną instrukcję jak wgrać soft:caniggia pisze:caniggia pisze:Roush nie obsługuje wersji export, czyli również EU
Czy tune do automatu jest inny niż do manuala? Roush kazał czekać ponad pół roku na supercharger do automatu, ze względu na kalibrację.caniggia pisze:Nie obsługują wersji europejskich kalibracji, ich narzędzie nie działa na europejskim sterowniku, wysłanie sterownika do nich nic nie daje, bo nadal nie mają odkodowanej europejskiej wersji programu.
Roush to roush, jak widzisz sami nie wiedzą co mogą, a programy mają badziewne w każdym modelu jaki odczytywałem, więc ja osobiście z tego powodu nie płaczę.
"Good afternoon,
I reviewed our available calibrations and don’t have one that would support your EU cal. I would have to suggest going to a tuner shop and have your vehicle Dyno tuned to support the super charger. "
i do tego jeszcze 20 następnych maili nic nie wnoszących do sprawy.
więc pytanie, podejmiesz się?caniggia pisze:Na pewno.