Moja prośba o wyłączenie automatycznego włączania się śledzenia tematów, w których udzieliło się odpowiedzi. Ciągle trzeba to robić ręcznie
Zmiana wersji forum
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
Re: Zmiana wersji forum
Tomaho - nie klikaj na temat tylko na ten mały żółty kwadracik obok
Moja prośba o wyłączenie automatycznego włączania się śledzenia tematów, w których udzieliło się odpowiedzi. Ciągle trzeba to robić ręcznie

mustang... just a dream ...
Zglaszam sie z prosbą do moderatorów o dopracowanie ustawien profilowych. Mianowicie chodzi mi o listę silników. Nie mam zadnego auta a niestety pod moim nickiem mylnie wyswietlana jest wersja silnika. Wątpie ze dodanie opcji 'brak' byloby rozsądne bo ktos pomysli ze posiadam auto ale bez silnika :P Oczywiscie nie bede mial nic przeciwko jezeli moja prosba zostanie zignorowana. Pozdrawiam!
- Hans
- Forumowicz
- Model: 500
- Kolor: Black
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Wejdź w swoje ustawienia profilowe i sobie przestaw. Nie każ komuś robić pracy, którą sam możesz wykonać.PaniC pisze:Zglaszam sie z prosbą do moderatorów o dopracowanie ustawien profilowych. Mianowicie chodzi mi o listę silników. Nie mam zadnego auta a niestety pod moim nickiem mylnie wyswietlana jest wersja silnika. Wątpie ze dodanie opcji 'brak' byloby rozsądne bo ktos pomysli ze posiadam auto ale bez silnikaOczywiscie nie bede mial nic przeciwko jezeli moja prosba zostanie zignorowana. Pozdrawiam!
.::
my other ride is your mom
::.
Zgłaszam kolejną usterkę
Nie wyświetla kto ma urodziny w dniu urodzin tej osoby, jeśli wiecie o co mi chodzi :]
Nie wyświetla kto ma urodziny w dniu urodzin tej osoby, jeśli wiecie o co mi chodzi :]
- Kaś
- Młodszy Forumowicz
- Model: Mustang 2006
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: limonkowy :)
A mi nadal po powrocie do działu, nie wyświetla się już kwadracik przy kolejnych nieprzeczytanych tematach.
Trzeba samemu szukać nowych postów.
Czy tylko u mnie się tak dzieje? :(
Czy tylko u mnie się tak dzieje? :(
- stang67
- Forumowicz
- Model: 1967 Mustang A-code
- Silnik: inny V8
- Kolor: Candy Apple Red
- Kontakt:
nie, u mnie to samo..Kaś pisze:A mi nadal po powrocie do działu, nie wyświetla się już kwadracik przy kolejnych nieprzeczytanych tematach.
Czy tylko u mnie się tak dzieje?
-
andronik
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2005
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Black Metal
- Kontakt:
Faktycznie, jakaś dziwna przypadłość. Na razie nie dam rady tego poprawić, jest za dużo innych rzeczy na liście. Póki co zalecam korzystanie z linku Nieprzeczytane posty http://mustangklub.pl/forum/search.php? ... nreadposts
Pozdrawiam,
Tomek
[color=red][size=150]Piszesz głupoty lub posty nic nie wnoszące do tematu ? ........... proszę ustaw czas ich wygaśnięcia[/size][/color]
Tomek
[color=red][size=150]Piszesz głupoty lub posty nic nie wnoszące do tematu ? ........... proszę ustaw czas ich wygaśnięcia[/size][/color]
- Hans
- Forumowicz
- Model: 500
- Kolor: Black
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
A co z regulaminem forum? Coś się popsiuło.
.::
my other ride is your mom
::.
-
andronik
- Członek Honorowy MKP
- Kontakt:
Zagubił sie w akcji ...
Pozdrawiam,
Tomek
Tomek
-
andronik
- Członek Honorowy MKP
- Kontakt:
Dezo pisze:No i chyba poznikały "pomógł"... A przynajmniej moje jedno skromne...
Zniknął, bo nie ma takiego dodatku zainstalowanego.
Pozdrawiam,
Tomek
Tomek
- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2015
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: yellow triple
- Kontakt:
Sławek klikając na temat przezuciło Cie do ostatniego posta ? spróbujcie najpierw sprawdzić jak teraz działa a potem piszcie !!! Mamlasy :)
- Dezo
- Forumowicz
- Model: BULLITT
- Kolor: HG
- Kontakt:
Moderatores, zróbcie dział "In English", bo się śmietnik językowy zaczyna robić. Niech oficjalnym językiem forum pozostanie język polski, zwłaszcza jak goście z zagranicy sami piszą po Polsku. Nikt nie kwestionuje umiejętności lingwistycznych Klubowiczów, jednak nadgorliwość jest gorsza od sami wiecie czego...
Bo się w geście protestu przeniosę na amerykańskie forum...bleee
Bo się w geście protestu przeniosę na amerykańskie forum...bleee