Konkurs Ford Polska

Komunikaty administratorów, informacje o zmianach, uwagi i sprawy bieżące

Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy

Awatar użytkownika
stang232
Forumowicz
Model: stang'95
Silnik: V8 5.0
Kolor: czarny
Stajnia: Stajnia Łódzka

Re: Konkurs Ford Polska

Post autor: stang232 » 2013-03-15, 14:54

romanus1970 pisze:czy można reprezentować MKP nie będąc klubowiczem??? :(
Przeczytaj dokładnie regulamin.

Żeby wszystko było ok. To najlepiej będzie chyba jak kolejne zdjęcia będą przesyłane do Adam_Ch, on jako osoba która jako jedna z kilku zajmuje się prowadzeniem naszego portalu na FB, będzie je dodawał. W regulaminie jest napisane, że auta ze zdjęć mają należeć do członków stowarzyszenia.

Przypominam, ze stowarzyszenie powstało abyśmy mogli załatwiać formalne sprawy w tym kraju. Bo tu się nie da funkcjonować jako towarzyski klub ( gdybyśmy nie byli stowarzyszeniem nie dopuścili by nas do konkursu), a nie po to by jedynie klubowicze mogli uczestniczyć w takich akcjach.

Ten regulamin stworzył FORD POLSKA nie my. Szkoda by było aby na końcu ktoś podważył, że sa auta nie członków stowarzyszenia.

Obrazek

Awatar użytkownika
swiadeka
Stowarzyszenie MKP
Model: GT Turbo
Silnik: V8 4.6
Kolor: bordowy i białe pasy

Post autor: swiadeka » 2013-03-15, 16:00

Próbowałem również na innym komputerze. Bez skutku :(

Arek

Awatar użytkownika
lamina
Stowarzyszenie MKP
Model: GT390 1968
Silnik: inny V8
Kolor: Highland Green
Stajnia: Stajnia Mazowiecka

Post autor: lamina » 2013-03-15, 16:21

a mi się coś nie wyświetla.... czy coś kiepsko u nich z zainteresowaniem? i jest zgłoszony tylko jeden Fan Klub..... MKP ? .....

Awatar użytkownika
swiadeka
Stowarzyszenie MKP

Post autor: swiadeka » 2013-03-15, 16:45

Pewnie wieść rozniesie się szybko. A poza tym jeżeli jest mniej, to szanse na wygraną wyższe ;)

pzdr

Arek

Awatar użytkownika
lamina
Stowarzyszenie MKP
Model: GT390 1968
Silnik: inny V8
Kolor: Highland Green
Stajnia: Stajnia Mazowiecka

Post autor: lamina » 2013-03-15, 16:48

i "wygrani bedą przegranymi" jednocześnie hahaha

Awatar użytkownika
swiadeka
Stowarzyszenie MKP

Post autor: swiadeka » 2013-03-15, 17:01

Napisałem na facie o problemach z rejestracją. Zobaczymy czy coś pomogą.

Arek

Awatar użytkownika
yoozeq
Stowarzyszenie MKP
Model: 68,69,69, ..?
Kolor: ładny
Kontakt:

Post autor: yoozeq » 2013-03-15, 17:45

Ok stang 232 nie jestem również w MKP więc wstrzymuję swojego konia ;) choć szkoda.... Pozostaje głosować!

pozdrawiam, yoozeq
-------------
Mustang 1968 fastback JCode - projekt
Mustang 1969 coupe 200 c.i. I6
Mustang 1969 sportsroof 331 stroker
Mustang 1973 MACH 25%
Mustang 2017 GT S550 - dzienny
http://www.facebook.com/My.Mustang.69

Awatar użytkownika
swiadeka
Stowarzyszenie MKP

Post autor: swiadeka » 2013-03-15, 18:03

W tej sytuacji czekam zarówno na info od Forda w sprawie problemów technicznych, jak i jasne potwierdzenie z MKP czy możemy dołączyć się do konkursu nie będąc formalnymi członkami MKP. Jak będzie coś wiadomo w pierwszej sprawie, to dam znać.

pzdr

Arek

Awatar użytkownika
swiadeka
Stowarzyszenie MKP

Post autor: swiadeka » 2013-03-15, 18:06

Właśnie otrzymałem wiadomość od Ford Polska. Cytuję: Panie Arkadiuszu, dziekujemy - właśnie naprawiamy ten błąd. Prosimy spróbować w ciągu godziny.

pzdr

Arek

Awatar użytkownika
Adam_Ch
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: Adam_Ch » 2013-03-15, 19:00

Super, że ktoś zareagował z problemem aplikacji, a miałem już zamiar pisać do ludzi z PR. ;)

Trochę lektury.

Szanowni Państwo,

Nazywam się Damian Sztuk i pracuję w domu mediowym Mindshare Polska. Jednym z naszych klientów jest firma Ford Polska. Realizujemy dla niej działania marketingowe oraz rekomendujemy podjęcie działań, których celem jest szeroka promocja samochodów marki Ford. Ostatnią naszą rekomendacją, zatwierdzoną przez zarząd firmy Ford Polska, było zacieśnienie stosunków z obecnymi posiadaczami samochodów marki Ford zrzeszonych w fanklubach. Stąd mój mail do Państwa.
Główną ideą tego przedsięwzięcia (pierwszy etap) jest „pochwalenie się” samochodami klubowymi publice 43 tys. osób, będącymi fanami profilu Ford Polska na Facebooku. Stworzona zostanie specjalna galeria, gdzie każdy członek Państwa klubu, który posiada własnego Forda, będzie mógł go pokazać. Fani fanpage’a Ford Polska będą mogli głosować na najlepsze według nich samochody, a głosy będą zliczane na poczet konkretnego fanklubu. Prócz Państwa fanklubu, do rywalizacji zapraszamy wszystkie fankluby Forda w Polsce. Siedem fanklubów, które zdobędą największą liczbę głosów będą miały zapewnione miejsce na demonstrację swojego samochodu klubowego na Poznańskich Targach Motoryzacyjnych 2013. Koszty wystawy, zakwaterowanie, wyżywienie dla dwóch osób z klubu pokrywa Ford Polska. Drugim etapem rywalizacji będzie głosowanie wśród osób odwiedzających targi na najlepszy według nich samochód spośród tych siedmiu wystawionych przez fankluby. Nagrodą główną dla fanklubu, który zdobędzie największą liczbą głosów, jest 20 tys. złotych. Kolejne miejsca to również wysokie nagrody pieniężne (15 tys. zł, 10 tys. zł) dla Fanklubu, które to Fanklub może przeznaczyć na dowolny cel (np. organizacja spota, koszulki lub gadżety klubowe).
Osobiście, myślę, że jest to świetna promocja dla fanklubu i szansa na pozyskanie niemałych środków na rozwój Państwa pasji, którą jest właśnie zamiłowanie do marki Ford. W przypadku jakichkolwiek pytań proszę o wiadomość mailową na adres Damian.sztuk@mindshareworld.com – odpowiem najszybciej jak to możliwe. Zapraszam do śledzenia oficjalnego fanpage’a Ford Polska na Facebooku: https://www.facebook.com/Ford.Polska" onclick="window.open(this.href);return false; , gdzie w najbliższych dniach pojawi się więcej informacji dotyczących konkursu oraz ruszy sam konkurs.
Uprzejmie proszę o informację zwrotną, czy przekażecie Państwo ten komunikat członkom Fanklubu oraz czy powinniśmy spodziewać się zaangażowania z Państwa strony.

Z Wyrazami Szacunku,
Damian Sztuk

Trzeba się mobilizować! ;-)
Ostatnio zmieniony 2013-03-15, 19:52 przez Adam_Ch, łącznie zmieniany 1 raz.

Pozdrawiam,
Adam

Obrazek

Awatar użytkownika
swiadeka
Stowarzyszenie MKP

Post autor: swiadeka » 2013-03-15, 19:38

No to tak.
Po pierwsze już można wybrać MKP na stronie konkursu. Nie przechodziłem dalej ze względu na zawirowania natury formalnej i nie wiem czy można przejść pełne zgłoszenie.
Po drugie: Zadałem stosowne pytanie organizatorom konkursu w kwestii uczestnictwa osób nie będących formalnymi członkami klubów i o to jaką otrzymałem odpowiedź: Panie Arkadiuszu,
W sytuacji gdy Państwa fanklub przechodzi do II etapu, tj. bierze udział w Targach, powinni Państwo wystawić samochód, który zdobył największą liczbę punktów spośród wszystkich samochodów, nadesłanych „na konto” Państwa Stowarzyszenia. Jeżeli będzie to samochód, którego właściciel nie jest formalnym członkiem, Stowarzyszenie powinno być w jakiś sposób uprawnione do wystawienia tego samochodu podczas targów. Mogą to Państwo rozwiązać we własnym zakresie – np. spisać upoważnienie dla Stowarzyszenia, wystawione przez nieformalnego członka.
Pozdrawiamy

Nie wiem czy to jest w pełni satysfakcjonująca odpowiedź, ale na pewno można ją potraktować jako furtkę. Bardzo proszę o zajęcie jasnego stanowiska w tej sprawie przez MKP. Konkurs trwa i sądzę, że każdy głos może ważyć, tym bardziej, że rozpoczęliśmy jako pierwszy Klub.

pzdr

Arek

Awatar użytkownika
romanus1970
Forumowicz
Model: GT V gen.
Kolor: grabber orange
Stajnia: Stajnia Łódzka

Post autor: romanus1970 » 2013-03-15, 20:39

czyli można by założyć ,że sprawa jest do ustalenia miedzy chętnymi do wystartowania w konkursie a MKP i sprecyzowania co dla kogo w przypadku jakiejś wygranej
-według mnie mogło by to być np. tak:
-zakwalifikowało się auto z poza klubu -właściciel ma przyjemność pochwalić się koniem na targach a MKP ma kaske na klubowe sprawy

romanus1970(pozdrawiam) ---- tel.503 978 210

Awatar użytkownika
Bielek
Forumowicz
Model: Mustang 1965 conv
Kolor: niebieski
Kontakt:

Post autor: Bielek » 2013-03-15, 21:48

Wszyscy startujcie. Jak byliśmy na targach to tez nie było rozróżnienia na formalni i nieformalni. Wypowiadam sie oczywiście w swoim imieniu.

Wracam w niedziele i wtedy postaram sie to wszystko ogarnąć i poprowadze ten temat.

[url=http://myrencontres.com]rencontre agricole[/url]

Awatar użytkownika
swiadeka
Stowarzyszenie MKP

Post autor: swiadeka » 2013-03-15, 22:04

No to w takim razie atakujemy! :) W końcu w pierwszym etapie liczy się liczba głosów oddana na klub.

Pzdr z telefonu

Arek

Awatar użytkownika
yoltz
Forumowicz
Model: IV 2004
Silnik: V6 3.8
Kolor: żywe srebro...
Kontakt:

Post autor: yoltz » 2013-03-16, 00:56

Dobra ja zagłosowałem, puszcze jeszcze posta na fb po znajomych żeby zagłosowali ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”