International Members
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
- Hans
- Forumowicz
- Model: 500
- Kolor: Black
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Re:
Dark Red pisze:Jak ktoś nie chce pisać na międzynarodowym forum niikt nie będzie go to tego zmuszał, czytać też nie trzeba. Moim zdaniem warto mieć forum anglojenzyczne bo Mustangi to auto amerykańskie, dzięki współpracy z zagranicą zyskamy cenne informacje na temat naszych koników.Dezo pisze:Propozycja nr 1:
- Dajcie sobie spokój.
Propozycja nr 2:
- Klubowiczów dysponujących nadmiarem czasu zapraszam do pracy na rzecz MKP, a roboty jest i będzie sporo...
Ewentualnymi, doraźnymi kontaktami z Zagranicą możemy zająć się kiedy zaistnieje taka potrzeba.
Pozdrawiam
Jeśli już chcemy robić coś w języku angielskim to nie róbmy nowego forum, bo to o kant dupy potłuc można.
Jeśli będą jakieś wydarzenia lub inne rzeczy którymi tak bardzo byśmy chcieli podzielić się z resztą Świata, to tylko na ten temat można przygotowywać notatki przetłumaczone na angielski.
Strata czasu. Takie rzeczy mają na swoich forach, a jeśli już będą czegoś szukać na naszym, to zawsze można na takie potrzeby też coś przetłumaczyć. Nie widzę jednak potrzeby nadmiarowego przysparzania sobie pracy.sławekw pisze:Zwłaszcza jeżeli chodzi o sprawdzone modyfikacje, inne rozwiązania niż te które w danym momencie chcielibyśmy zastosować czy porady techniczne....Dark Red pisze: dzięki współpracy z zagranicą zyskamy cenne informacje na temat naszych koników.
.::
my other ride is your mom
::.

Re: International Members
Hans, nie mówię o tym żeby specjalnie zakładać wątek, tylko zapytać się jakie zdanie na dany temat mają inni może bardziej doświadczeni....
- Hans
- Forumowicz
- Model: 500
- Kolor: Black
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
No trochę dziwne, żeby to oni do nas zaglądali etc. W tym celu możemy założyć sobie, każdy według potrzeby, konto na forach zagranicznych i tam wyłuszczać temat. A tak to jeśli ktoś czuje taką potrzebę, może dodać anglojęzyczną wersję swoich modyfikacji w dziale galeria w wątku poświęconym jego furze.sławekw pisze:Hans, nie mówię o tym żeby specjalnie zakładać wątek, tylko zapytać się jakie zdanie na dany temat mają inni może bardziej doświadczeni....
.::
my other ride is your mom
::.

- Dark Red
- Forumowicz
- Model: GT 2005
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Dark Red
Sureguję w j.angielskim techniczne forum w celu wymiany doświadczeń oraz problemów technicznych
1965-1970 Mustang Tech
.....
.....
SN95 Mustang Tech
2005-2010 S197 Mustang Tech
.....
nie jakieś tam mustang talk ani humor
1965-1970 Mustang Tech
.....
.....
SN95 Mustang Tech
2005-2010 S197 Mustang Tech
.....
nie jakieś tam mustang talk ani humor
W pierwszej chwili byłem na tak, ale nie przesadzajmy. Czy ktoś z Was widział aby inne fora dotyczące mustangów były zrobione w innym języku ? Każdy robi w swoim ojczystym języku i tyle. Jestem na NIE.
mustang... just a dream ...
Tez jestem na nie. Zeby isc globalnie to jeszcze nam sporo brakuje takze nie tlumaczyc calej strony lol :D ale jezeli chodzi o jeden dzial przeznaczony dla obcokrajowców to ok -.-
- pavlito
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 05 premium manual
- Kolor: Sonic Blue
Ale zwróćcie uwagę, że ankieta brzmi "Czy jesteście za dodaniem działu International Members", a nie czy chcemy pisać wszystkie posty w 2-3 językach...
- Dezo
- Forumowicz
- Model: BULLITT
- Kolor: HG
- Kontakt:
No a gdzie w tej ankiecie "Nie mam zdania" lub "Jest mi to obojętne". Bo jeżeli chodzi o dodanie samego działu to ja nie jestem za, bo mi to wisi, a przeciw też nie z tej samej przyczyny, he, he.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
między innymi dzięki LIBERUM VETO doszło do rozbiorów Polski......
Sory, że się zapytam, ale wiesz co oznaczało jeżeli jakiś kretyn krzyknął LIBERUM VETO??
Sory, że się zapytam, ale wiesz co oznaczało jeżeli jakiś kretyn krzyknął LIBERUM VETO??
- escalar
- Forumowicz
- Model: GT Premium Bullitt
- Kolor: czarny metalik
- Kontakt:
sławekw pisze:między innymi dzięki LIBERUM VETO doszło do rozbiorów Polski......
po kozacku "Na Mad Maxa"

- Dark Red
- Forumowicz
- Model: GT 2005
- Kolor: Dark Red
[quote="Dezo"]No a gdzie w tej ankiecie "Nie mam zdania" lub "Jest mi to obojętne". Bo jeżeli chodzi o dodanie samego działu to ja nie jestem za, bo mi to wisi, a przeciw też nie z tej samej przyczyny, he, he.
Pozdrawiam[/quote]
W demokracji są 3 opcje
- TAK
- NIE
- wstrzymuję się od głosu czyli "Nie mam zdania" lub "Jest mi to obojętne" :)
Pozdrawiam[/quote]
W demokracji są 3 opcje
- TAK
- NIE
- wstrzymuję się od głosu czyli "Nie mam zdania" lub "Jest mi to obojętne" :)
[quote="escalar"][quote="sławekw"]między innymi dzięki LIBERUM VETO doszło do rozbiorów Polski......
Sory, że się zapytam, ale wiesz co oznaczało jeżeli jakiś kretyn krzyknął LIBERUM VETO??[/quote]
po kozacku "Na Mad Maxa" :P albo "Ctr+Alt+Del", czyli "zamykam watek" ;)[/quote]
ciekawe co na to Max :D :D :D :D Jeszcze dosłowne znaczenie: Wolno nie pozwalam.
Sory, że się zapytam, ale wiesz co oznaczało jeżeli jakiś kretyn krzyknął LIBERUM VETO??[/quote]
po kozacku "Na Mad Maxa" :P albo "Ctr+Alt+Del", czyli "zamykam watek" ;)[/quote]
ciekawe co na to Max :D :D :D :D Jeszcze dosłowne znaczenie: Wolno nie pozwalam.
- pavlito
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 05 premium manual
- Kolor: Sonic Blue
[quote="sławekw"]między innymi dzięki LIBERUM VETO doszło do rozbiorów Polski......
nie wiem... tak przez przypadek mi się wyrwało...
to ten obok powiedział...
to nie odzwierciedla zwyczajów na forum...
nie wiem... tak przez przypadek mi się wyrwało...
to ten obok powiedział...
to nie odzwierciedla zwyczajów na forum...