Do klubowiczow beda przyjmowani kolejni w miarę zasług. a o składkach była rozmowa, na razie stanęło, że to niepotrzebne. Potrzebna była kasa na serwer to zrobiliśmy zrzutę i się uzbierało. Smycze, koszulki, naklejki i inne gadżety klubowe regularnie się pojawiają na zlotach, kto jeździ ten ma
Status Klubowicz
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
-
kaes
- Forumowicz
- Model: 2007
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
status forumowicz czy sympatyk? po kiego coś takiego. przecież jak się zapisze ktoś na forum to jest forumowicz czy sympatyk, już ma przydzielony kolor 
Do klubowiczow beda przyjmowani kolejni w miarę zasług. a o składkach była rozmowa, na razie stanęło, że to niepotrzebne. Potrzebna była kasa na serwer to zrobiliśmy zrzutę i się uzbierało. Smycze, koszulki, naklejki i inne gadżety klubowe regularnie się pojawiają na zlotach, kto jeździ ten ma
CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

- Kaś
- Młodszy Forumowicz
- Model: Mustang 2006
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: limonkowy :)
Jak już mamy tak szczegółowo rozdzielać rangi, to podzielmy się jeszcze na:
- super zajebiaszczy klubowicz, bo mam v8
- klubowicz pierdzący v6
- klubowicz przystanek
- klubo-blacharka / klubo-blacharz (bo pewnie niektórzy występują tu w parach, ale mają jedno wspólne auto)
Sympatyków natomiast proponuję podzielić następująco:
- sympatyk czekający aż mu ściągną najnowszego 2010
- sympatyk marzący, ale gówno mający

- klubowicz pierdzący v6
- klubowicz przystanek
- klubo-blacharka / klubo-blacharz (bo pewnie niektórzy występują tu w parach, ale mają jedno wspólne auto)
- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Silnik: V8 4.6
- Kontakt:
Kaś pisze:Jak już mamy tak szczegółowo rozdzielać rangi, to podzielmy się jeszcze na:
- klubowicz pierdzący v6
- klubowicz przystanek
- mrjackson
- Forumowicz
- Model: GT 05 +Kompressor
- Kolor: Tungsten grey + Carbon
- Kontakt:
Ja odkąd zarejestrowałem się na forum stosuję tylko sposób Celibada, który ma w podpisie..horse pisze:LIZZARD pisze:Polecam Activięhorse pisze: ale gówno mających![]()
![]()
![]()
nie działa nadal nie mogę sie wyjsrać![]()
tj. "najlepszym lekiem na wszystkie problemy jest zwykła woda. dwie krople na szklankę wódki i wszystko przechodzi jak ręką odjął"
Można zatem powiedzieć, że Mustang Klub Polska świadczy też doradztwo (skuteczne) w likwidacji problemów gastrycznych..
- Darenty
- Forumowicz
- Model: S197 GT
- Kolor: Satin Silver Metallic
horse ta Activia musi być z tydzień po terminie przydatności i stać w cieple.. najlepej ciut otwarta, żeby alko-Celi-defenziz czy jakoś tak urosły w pałerahorse pisze:LIZZARD napisał/a:
horse napisał/a:
ale gówno mających
Polecam Activię
nie działa nadal nie mogę sie wyjsrać
I ma hulać wszystko jak cza
You can never have too much power, just not enough traction.
-
odiss
Re: Status Klubowicz
Jeżeli mogę się wypowiedzieć, to dla mnie posiadanie Mustanga jest wystarczającym wyróżnieniem. Nie muszę sie afiszować legitymacją klubową czy czymś.
Nie ma też moim zdaniem potrzeby oddzielać posiadaczy od sympatyków - ci którzy naprawdę chcą, i tak sobie kiedyś kupią. A co co tylko marzą, wymyślają że będą mieć stanga, i tak się na każdym forum będą pojawiać.
Natomiast zrzutka na serwer, czy jakiś cel - chociażby pomoc komuś - jest dla mnie jak najbardziej okay.
Ja do was dołączyłem jakiś rok temu jeszcze jako właściciel Focusa. Uporządkowałem sprawy z podstawowym autem w rodzinie, był czas, możliwości no to w koncu kupilem rumaka. To ustawiony cel - zakup mustanga- był dla mnie celem, determinacją, i pochwałą, a nie status "sypmatyk" i poklepywanie po plecach przez szczesliwych już koniarzy.
Nadchodzi era wtrysków plazmo-laserowych, samochodów na prąd, (o jezu..) i cholernych Piriusów, nie ma więc co ukrywać że będzie nas coraz mniej. Dlatego cieszy mnie każdy sympatyk który przeobraża się we właściciela Mustanga. Swoim wnukom będziemy opowiadać "A wiecie, dziadek jeździł samochodem, gdzie paliwo było do silnika WLEWANE i to niemal szklankami, a nie hiperwtryskiwane pół na pół z plazmą"
;)
Nie ma też moim zdaniem potrzeby oddzielać posiadaczy od sympatyków - ci którzy naprawdę chcą, i tak sobie kiedyś kupią. A co co tylko marzą, wymyślają że będą mieć stanga, i tak się na każdym forum będą pojawiać.
Natomiast zrzutka na serwer, czy jakiś cel - chociażby pomoc komuś - jest dla mnie jak najbardziej okay.
Ja do was dołączyłem jakiś rok temu jeszcze jako właściciel Focusa. Uporządkowałem sprawy z podstawowym autem w rodzinie, był czas, możliwości no to w koncu kupilem rumaka. To ustawiony cel - zakup mustanga- był dla mnie celem, determinacją, i pochwałą, a nie status "sypmatyk" i poklepywanie po plecach przez szczesliwych już koniarzy.
Nadchodzi era wtrysków plazmo-laserowych, samochodów na prąd, (o jezu..) i cholernych Piriusów, nie ma więc co ukrywać że będzie nas coraz mniej. Dlatego cieszy mnie każdy sympatyk który przeobraża się we właściciela Mustanga. Swoim wnukom będziemy opowiadać "A wiecie, dziadek jeździł samochodem, gdzie paliwo było do silnika WLEWANE i to niemal szklankami, a nie hiperwtryskiwane pół na pół z plazmą"
;)
-
odiss
Re: Status Klubowicz
To tylko moje zdanie :)
Oczywiscie moge wziać to na luzie i totalnie olać sprawę. :)
Oczywiscie moge wziać to na luzie i totalnie olać sprawę. :)