Mustang 2015 cena w Polsce
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
-
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang GT 4.6 Turbo
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: satin silver
- TPS
- Forumowicz
- Model: 2008 GT
- Kolor: Taki jak u Zygzaka McQueena
- Kontakt:
Re: Mustang 2015 cena w Polsce
Na drugim zdjęciu, ta czarna chudzinka, przy srebrnym Mondeo, taka niepozornacaniggia pisze:Spotkanie na szczycie:)

"Nigdy nie jest zbyt późno na szczęśliwe dzieciństwo"
-
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang GT 4.6 Turbo
- Kolor: satin silver
- jager
- Forumowicz
- Model: Mustang GT 5.0 conv.
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: 1.czarny i 2. biały
- Kontakt:
caniggia pisze: ..................... europejskiego forda nigdy bym nie kupił. No może focusa rs do dziczenia...

mackiavelli pisze:Z tym brakiem jakiejkolwiek wiedzy i jakości obsługi samej w sobie to moim zdaniem jest to zwykły brak doświadczenia w sprzedaży aut klasy premium i obsługi klientów premium za jakich uważam kupujących S550. Oni są przyzwyczajeni do sprzedaży Fiest Focusuów i tym podobnych samochodów. Gdyby nowego Mustanga miały sprzedawać salony BMW czy Mercedesa to sytuacja byłaby diametralnie inna i nawet ten nie działający Cotus jakoś inaczej by to rekompensowali. W Fordzie nie są nauczeni, że sami powinni zadzwonić do klienta gdy coś z zamówieniem się zmienia. Coś co dla jednych jest standardem (BMW, Mercedes) dla nich jest kompletną abstrakcją. Wystarczy wejść do salonu marki "dla zwykłego Kowalskiego" - Fiat, Ford, VW a następnie do salonu marki premium i już widać kto jest targetem i jaki standard obsługi jest oferowany

J.
Ostatnio zmieniony 2015-08-17, 11:35 przez jager, łącznie zmieniany 1 raz.
GT 5.0 Cabrio zamówiony w kwietniu 2015.
Odebrany w Łodzi u najlepszego dealera Forda 18 września 2015, ... a następny GT odebrany 5 m-cy później.
--
Obecnie w stajni 911 S Coupe, Boxster S, Mustang GT,
Jednak musclecar-y to moja miłość od dzieciaka ;o)
Odebrany w Łodzi u najlepszego dealera Forda 18 września 2015, ... a następny GT odebrany 5 m-cy później.
--
Obecnie w stajni 911 S Coupe, Boxster S, Mustang GT,
Jednak musclecar-y to moja miłość od dzieciaka ;o)
- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2015
- Kolor: yellow triple
- Kontakt:
no dobra napisze
auto odebrałem w piąteczek i chce tutaj napisać ze ja zostałem potraktowany od samego początku bardzo profesjonalnie , z góry już wiedziałem ze chce ten model i tylko ten , najgorsze czekanie , 5 miesięcy to się nie czzeka nawet na maybacha
ale do rzeczy ... auto wypucowane , przykręcili tablice , wsiadam i jade
pierwsze tankowanie , weszło 58 litrów i dalej tylko jazda
na każdej krzyżówce ludzie się oglądają i pokazują na auto i kłęby dymu walące z podwozia
myślałem ze są w zachwycie ale chyba chodziło im o dymienie
pierwsze spostrzeżenia - ciężko wbija się kolejne biegi , sprzęgło pracuje idealnie i tak samo pedał gazu , liczniki czytelne , nawigacja dokładna ale czasami w mieście lubi się pogubić . Plastiki mięciutkie na słupkach, tapicerka drzwi ładna perforowana (ebony) fotele w wersji PP wizualnie na 5+, wentylacja foteli działa imponująco , mam serwis MB i w zadnej S-klasie tak nie chłodzi , deska rozdzielcza w skórze i czarna podsufitka ... normalnie jak w kinie
Po przejechaniu 150 km biegi zaczęły wchodzić z mniejszym oporem , ustało dymienie (wypalanie) zużycie paliwa spadło do ok 12 litrów (110-130 km/h) w srodku cisza , słychać pomrukiwanie wydechu ale bez zbędnych decybeli ( można bez problemu zakładać nawet najgłośniejsze wydechy) tak jak pisał już Kolega wcześniej mięciutko działa przełącznik kierunkowskazów ale dla mnie to prawie przyjemność
nagłośnienie z subwoferem w bagażniku działa czysto i wyraźnie , komunikaty na wyświetlaczu licznika w języku polskim , w nawigacji są polskie litery ale sama nawigacja głosowo prowadzi po English .... zrobiłem około 300 km , jak do tej pory jestem zadowolony
w nocy pare razy wstawałem i wychodziłem na taras popatrzeć na konika
kolor triple yellow mi pasuje
auto ma piękną linie boczną i widać to jak patrzysz w lusterka boczne i od tył . Jak na razie nie widze zadnych wad ale może z czasem coś się przypląta
Chciałbym tutaj podziękować Piotrkowi (Prezesowi) i Jarkowi z @Ford Łódż Brzezińska za miłą i rzetelną obsługę , nie wiem być może zawdzięczam to naszemu klubowemu koledze STANGDARO któremu również dziękuje za pomoc w podjęciu decyzji
Jeśli zauważę coś niepokojącego będę pisał
zdjęć nie zrobiłem bo nie zdążyłem
auto zostawiłem u Cannigii żeby zrobił tribaar

Jeśli zauważę coś niepokojącego będę pisał

- B0kiem
- Forumowicz
- Model: S550 GT
- Kontakt:
@celibad a jakim cudem załatwiłeś tak szybko tablice osobiste, myślałam, że dają po 3-4 tyg od złożenia papierów
p.s. mam nadzieję, że felgi przemalujesz albo zmienisz ;P
p.s. mam nadzieję, że felgi przemalujesz albo zmienisz ;P
- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Kontakt:
@Bokiem
felgi przemaluje ale na czarny mat a nie na czarny tak jak są w orginale
tablice miałem już zamówione miesiąc wcześniej i czekały na konika od dwóch tygodni . W ogóle to miałem zupełnie inne plany na weekend , w piątek zarejestrowałem i ubezpieczyłem i tak jakoś wyszło ze zdążyłem jeszcze pojechać do Łodzi i odebrać
auto odebrałem w 15 minut 

- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Kontakt:
tak wczoraj myślałem o cenie za nowego S550
patrząc na liste dodatków w PP i porównując je do mercedesa klasy E to samego mustanga kupiłem za 100000 zł a 80000 zł zapłaciłem za dodatki 

- stanglex
- Forumowicz
- Model: 2016 Mustang GT
- Kolor: Magnetic
Odnośnie jakości obsługi w Fordzie. Dzwonie dziś od rana do mojego sprzedawcy, nie odbiera, ok. Dzwonie wiec na recepcję kilkakrotnie. Nikt nie odbiera. Wsiadam do samochodu jadę do nich przez pół miasta, a tam karteczka na drzwiach w dniach ... nasz salon będzie nieczynny.
Dziękuję Bemo Ford Warszawa. Odechciewa się tego Mustanga. W Audi telefon nie może być odebrany po więcej niż 3 sygnałach, a tu nawet się nie pofatygowali, aby nagrać na centrali stosowną informację. Wisi mała informacja na stronie, ale to jest przydatne tylko dla tych, którzy mieli sposobność zajrzeć do Internetu.
Dziękuję Bemo Ford Warszawa. Odechciewa się tego Mustanga. W Audi telefon nie może być odebrany po więcej niż 3 sygnałach, a tu nawet się nie pofatygowali, aby nagrać na centrali stosowną informację. Wisi mała informacja na stronie, ale to jest przydatne tylko dla tych, którzy mieli sposobność zajrzeć do Internetu.
Z: 05/2015
O: 04/2016
O: 04/2016
- bkapust
- Forumowicz
- Model: S550 GT Premium
- Kolor: Ruby red
E następnym razem napisz do mnie - mam biuro niedaleko Bemo na Krakowskiej, zajdę podczas lunchu i zapytam czy możesz zadzwonić
))

-
- Forumowicz
- Model: GT 2005
- Kolor: wiśniowy
tzn. kosztował 180 tys. ?celibad pisze:tak wczoraj myślałem o cenie za nowego S550patrząc na liste dodatków w PP i porównując je do mercedesa klasy E to samego mustanga kupiłem za 100000 zł a 80000 zł zapłaciłem za dodatki
http://allegro.pl/ford-mustang-2015-gt- ... 40240.html" onclick="window.open(this.href);return false;
to już podrożał trochę ;-)
Piotrek
- bkapust
- Forumowicz
- Model: S550 GT Premium
- Kolor: Ruby red
Ktoś dorzucił sobie "marżę", ale z drugiej strony to chyba najdroższa konfiguracja (gt + recaro + navi + automat). Samochód z PP będzie tańszy.Piotrek pisze:tzn. kosztował 180 tys. ?celibad pisze:tak wczoraj myślałem o cenie za nowego S550patrząc na liste dodatków w PP i porównując je do mercedesa klasy E to samego mustanga kupiłem za 100000 zł a 80000 zł zapłaciłem za dodatki
http://allegro.pl/ford-mustang-2015-gt- ... 40240.html" onclick="window.open(this.href);return false;
to już podrożał trochę ;-)
- addrian
- Forumowicz
- Model: EB 2015
- Kolor: Competition orange
@celibad co napisałeś we wniosku o tablice? Ja chce sobie zrobić coś w rodzaju XXXXX tylko niby trzeba podać szczegółowo dlaczego tak a nie inaczej, imiona czy ksywki niby przechodzą normalnie
358 PS 542 NM
04/2015 Zamówienie
10/2015 Odbiór
MRT AXLE BACK EXHAUST KIT
INTERCOOLER WAGNER
HD CUSTOMS TUNE
04/2015 Zamówienie
10/2015 Odbiór
MRT AXLE BACK EXHAUST KIT
INTERCOOLER WAGNER
HD CUSTOMS TUNE
- Rezor
- Forumowicz
- Model: SN95 GT
- Kolor: Niebieski
Chyba nie możesz użyć cyfr na początku no i nie może być nic powszechnie uznawane za obraźliwe 

Mój mustang jest jak pies:
Ciągle się z nim bawię
Kobieta wypomina ile mam przez niego wydatków i problemów
Dzieci go lubią
Matka ma go dość bo przeorał jej podwórko
Ojciec zwie bo olał mu kostkę na podjeździe
Znajomi wciąż muszą o nim wysłuchiwać
Ciągle się z nim bawię
Kobieta wypomina ile mam przez niego wydatków i problemów
Dzieci go lubią
Matka ma go dość bo przeorał jej podwórko
Ojciec zwie bo olał mu kostkę na podjeździe