Kasowanie postów!!!
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
-
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang GT 4.6 Turbo
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: satin silver
Kasowanie postów!!!
Pytam się, kto mnie śledzi i kasuje moje posty?
Czy to nie jest jakiś cyrk? Może inaczej, ja DOKŁADNIE WIEM kto to robi, tylko pytanie ile jeszcze?
Np dzisiaj tu:
viewtopic.php?f=27&t=4947&start=30" onclick="window.open(this.href);return false;
Odpowiedziałem na 2 Darkredowi z poradami co trzeba wystoić i co? I zniknęły, żenada.
Czy to nie jest jakiś cyrk? Może inaczej, ja DOKŁADNIE WIEM kto to robi, tylko pytanie ile jeszcze?
Np dzisiaj tu:
viewtopic.php?f=27&t=4947&start=30" onclick="window.open(this.href);return false;
Odpowiedziałem na 2 Darkredowi z poradami co trzeba wystoić i co? I zniknęły, żenada.
- pudel
- Forumowicz
- Model: 2002 V6,2007 V8
- Kolor: Szary metalik & Torch red
- Kontakt:
Re: Kasowanie postów!!!
Auschwitz nam się tu zaczyna robić tylko że Hans już nie stoi na wierzy tylko na koncie admina. Szkoda że niewygodne fakty zostają po prostu usuwane widać ktoś do powiedzenia za dużo nie ma...
GDYBY BÓG POPIERAŁ PRZEDNI NAPĘD - CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH.....
-
- Stowarzyszenie MKP
Ja mam taką prośbę, mam nadzieję że mody i admini się dogadają, aby kolega Alustar miał zakaz moderowania moich postów, gdyż ewidentnie ma osobisty problem do mnie. Taka sytuacja jest nie fair i moderowanie nie jest obiektywne.
Ponadto jeżeli chodzi o moderację, to nie sztuka wyciąć kilka postów z rzędu włącznie z ważnymi informacjami w nich zawartymi, wystarczy wyciąć co niepotrzebne z posta, bo czasem zawarcie informacji w takim poście zabiera trochę czasu i nie chce się tego robić drugi raz.
Dodatkowo prosiłbym o upomnienie kolegi
Alustar, który namiętnie śledzi moje posty, że jeżeli już coś chce odpisać, niech robi to z kulturą, wyjdzie nam wszystkim na dobre, a nic nie będzie trzeba kasować.
Ponadto jeżeli chodzi o moderację, to nie sztuka wyciąć kilka postów z rzędu włącznie z ważnymi informacjami w nich zawartymi, wystarczy wyciąć co niepotrzebne z posta, bo czasem zawarcie informacji w takim poście zabiera trochę czasu i nie chce się tego robić drugi raz.
Alustar, który namiętnie śledzi moje posty, że jeżeli już coś chce odpisać, niech robi to z kulturą, wyjdzie nam wszystkim na dobre, a nic nie będzie trzeba kasować.
Posty nie wnoszace nic do tematu maja ustawiane wygaszanie - nie sa usuwane.caniggia pisze:Ja mam taką prośbę, mam nadzieję że mody i admini się dogadają, aby kolega Alustar miał zakaz moderowania moich postów, gdyż ewidentnie ma osobisty problem do mnie. Taka sytuacja jest nie fair i moderowanie nie jest obiektywne.
Zostajesz powiadamiany o tym wcześniej i nie stosowanie sie do tego skutkuje nie usowaniem tylko wygaszaniem postow,
Ale to jest sporadfyczne .
a teraz juz konkretnie do twojej osoby.
1) Nie kolega dla ciebie
2) Nie zasmiecaj tematow twoimi domyslami bo czesto wprowadzasz w blad. Cieszylo by nas jakbys pokazywal to o czym piszesz na swoim autku badz innym a nie spamowal wypowiedzi niejednokrotnie juz przestarzale i nie najlepsze.
3) Adminow jest kilku i kazdy z nas czyta twoje posty i nie tylko i porzadkuje forum .
-
- Stowarzyszenie MKP
Kolega jako zwrot grzecznościowy.
Na myśli mam np tego typu spamowanie moich wypowiedzi, dziecinada:
forum.mustangklub.pl/forum/viewtopic.php?f=13&t=5471&p=99946#p99946
forum.mustangklub.pl/forum/viewtopic.php?f=14&t=5450&p=99947#p99947
Btw, pisałem o kasowaniu nie wygaszaniu.
I tak w koło macieju, skacze jak ping pong koło moich postów szukając okazji jak tu dokopać caniggia.
Na myśli mam np tego typu spamowanie moich wypowiedzi, dziecinada:
forum.mustangklub.pl/forum/viewtopic.php?f=13&t=5471&p=99946#p99946
Jak np tu...AluStar pisze: 2) Nie zasmiecaj tematow twoimi domyslami bo czesto wprowadzasz w blad. Cieszylo by nas jakbys pokazywal to o czym piszesz na swoim autku badz innym a nie spamowal wypowiedzi niejednokrotnie juz przestarzale i nie najlepsze.
.
forum.mustangklub.pl/forum/viewtopic.php?f=14&t=5450&p=99947#p99947
Btw, pisałem o kasowaniu nie wygaszaniu.
I tak w koło macieju, skacze jak ping pong koło moich postów szukając okazji jak tu dokopać caniggia.
Ostatnio zmieniony 2012-08-23, 09:51 przez caniggia, łącznie zmieniany 1 raz.
- pudel
- Forumowicz
- Kontakt:
Bez urazy ale tu widac ewidentnie wasz osobisty konflikt przez co dochodzi do naduzyc!
Alustar nie smiem nawet watpic w twoje zaslugi dla klub ale caniggia tez wniosl ogromna wiedze i nie jedna osoba skorzystala z jego pomocy przy przerabianiu swiatel czy strojeniu autka. Nie rozumiem dlaczego nie potraficie sie dogadac jak cos jest nie tak z wypowiedzia Pawla to Rafal wez napisz co i jak poprzyj dowodem i wywiarze sie dyskusja dobra dla klubu. Jedyne co do tej pory powstaje to napiecie ( i dobre to nie jest).

Alustar nie smiem nawet watpic w twoje zaslugi dla klub ale caniggia tez wniosl ogromna wiedze i nie jedna osoba skorzystala z jego pomocy przy przerabianiu swiatel czy strojeniu autka. Nie rozumiem dlaczego nie potraficie sie dogadac jak cos jest nie tak z wypowiedzia Pawla to Rafal wez napisz co i jak poprzyj dowodem i wywiarze sie dyskusja dobra dla klubu. Jedyne co do tej pory powstaje to napiecie ( i dobre to nie jest).

- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2015
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: yellow triple
- Kontakt:
ostatnie posty caniggii i Alustara ja usunąłem , bo chyba nie chcemy czytac kłótni na forum - taka mała uwaga
- pudel
- Forumowicz
- Kontakt:
a nie mozesz ich spic i pogodzic?celibad pisze:ostatnie posty caniggii i Alustara ja usunąłem , bo chyba nie chcemy czytac kłótni na forum - taka mała uwaga