International Members

Komunikaty administratorów, informacje o zmianach, uwagi i sprawy bieżące

Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy

Czy jesteście za dodaniem działu International Members

tak
42
89%
nie
5
11%

Liczba głosów: 47

Awatar użytkownika
Dark Red
Forumowicz
Model: GT 2005
Silnik: V8 4.6
Kolor: Dark Red

Re: International Members

Post autor: Dark Red » 2011-02-11, 23:05

Zgodnie z definicją większośći zwykłej, wniosek o International Members został przegłosowany na TAK
Chętnie pomogę w tworzeniu forum w j.angielskim

definicja:
Większość zwykła
Oznacza sytuację, gdy liczba głosujących "za" przyjęciem określonego aktu parlamentu jest większa niż liczba głosów "przeciw". Nie ma natomiast znaczenia, ile oddano głosów wstrzymujących się, a więc nie ma znaczenia jaki odsetek głosujących wypowiedział się za przyjęciem głosowanego aktu. Wymaganie większości zwykłej może również odnosić się do głosowania alternatywnego, gdy chodzi o wybór jednego z rozwiązań, a nie tylko o głosowanie "za" lub "przeciw". Wówczas przez liczbę głosujących należy rozumieć liczbę głosów optujących za jednym z rozwiązań, która jest większa od liczby głosów przypadających osobno na każdą jego alternatywę.

Awatar użytkownika
pavlito
Stowarzyszenie MKP
Model: GT 05 premium manual
Kolor: Sonic Blue

Post autor: pavlito » 2011-02-11, 23:16

eee dzięki
teraz ułatwiłeś nam wszystkim...

andronik
Członek Honorowy MKP
Kolor: Black Metal
Kontakt:

Post autor: andronik » 2011-02-11, 23:16

Glosowanie glosowaniem, ale przeciez juz w 2 poscie tego tematu napisalem ze bedzie taki dzial : P

Pozdrawiam,
Tomek

[color=red][size=150]Piszesz głupoty lub posty nic nie wnoszące do tematu ? ........... proszę ustaw czas ich wygaśnięcia[/size][/color]

Awatar użytkownika
pavlito
Stowarzyszenie MKP
Model: GT 05 premium manual
Kolor: Sonic Blue

Post autor: pavlito » 2011-02-11, 23:28

My Cię tylko upewnialiśmy w tej decyzji :)

Awatar użytkownika
Dark Red
Forumowicz
Kolor: Dark Red

Post autor: Dark Red » 2011-02-11, 23:48

No to chyba temat zamknięty.....

Awatar użytkownika
bart.knop
Forumowicz
Kolor: Windveil Blue

Post autor: bart.knop » 2011-02-14, 11:10

krotkie slowko w temacie :)

zaejestrowalem sie w amerykanskim klubie mustanga, w naszym klubie jest koles od nich - stang354
iiiiiiiiiiii
dzieki filmowi mustang race wszyscy sa pod wrazeniem naszego klubu, wiec dodatkowo trzeba by popracowac nad obcja jezykowa :)

tak sobie mysle ze chyba dzieki temu jest szansa aby wynegocjowac dla nas jakies rabaty w amerykanskich sklepach, kupujemy sporo i z tego co widze amerykanskie kluby albo maja rabaty albo od kazdego zamowienia klub dostaje %!

:)

Awatar użytkownika
70Lime met
Młodszy Forumowicz
Model: 70Mustang, 07Charger
Silnik: V8 5.0
Kolor: Lime green
Kontakt:

Post autor: 70Lime met » 2011-02-16, 16:49

hello, czesc, hallo, salut, ola, ciao, popieram! w niemczech lub w luxemburgu jesli bede mógl i bedzie potrzeba to chetnie pomoge.

Awatar użytkownika
celibad
Członek Honorowy MKP
Model: GT 2015
Silnik: V8 5.0
Kolor: yellow triple
Kontakt:

Post autor: celibad » 2012-03-05, 08:41

wklejam tutaj list , który Bielek otrzymał z Brazyli od Klubu z Brazyli

To wielki zaszczyt, aby skontaktować się z Tobą! Jak mój brat Beno powiedział, my tutaj w Brazylii były bardzo inspirowane przez "Race Mustang 2011" wideo i postanowiliśmy zrobić własny film też!

Jesteśmy filmowanie na ulicach, na torze wyścigowym, na przystani i wielu innych miejscach, które mamy nadzieję, że film będzie tak dobry jak chłopaki youe zrobił w Polsce.

Nasz klub jest najstarszy klub Mustang w Brazylii, od 2001 roku mamy już ponad 70 członkowskich, a prawie 80 samochodów, od 1965 do 2012 roku, w tym niesamowite edycja 2011 Daytona 500 Pacecar, jak widać na zdjęciach. Posiadamy również 3 Eleonores plus nowy 2012, który właśnie tu mamy w Kurytybie o tydzień temu.

Twój kontakt był zaskoczeniem dla nas wszystkich, bo od kiedy zobaczyłam film, myśleliśmy, że możemy mieć jakieś exchage między naszymi klubami, a nawet być może niektórzy z was mają więcej niż zapraszamy do odwiedzenia nas w Kurytybie, że to były żyjemy.

Jak widać, to kontakt był bardzo właściwe, a chwila nie mogło być lepiej!

Jestem Dyrektor ds. Komunikacji z klubu, jestem również za rozwój naszej strony internetowej, mam nadzieję, że już widział, proszę sprawdzić secction zdjęć na naszej stronie internetowej i można już zobaczyć kilka zdjęć podjęliśmy planie filmowym, czuje wolny dać kilka pomysłów, jeśli chcesz, ustawmy partnerstwo między naszymi klubami, że będzie wielka sprawa dla nas. (http://www.mustangparana.com.br" onclick="window.open(this.href);return false;)

Jak o przyjeździe do Brazylii na Mistrzostwach Świata w 2014 roku lub nawet na igrzyskach olimpijskich w 2016 roku? Kurytyba (nasze miasto) będzie jednym z miast-gospodarzy i mamy 6 oficjalnych spotkań Pucharu Świata tutaj, jesteśmy otwarci na zebranie z wami? Jak o tym?

Widzieliśmy się Trainning Capoeira, masz już brazylijskiego capoeira swing, że możemy zobaczyć tutaj, gratulacje!

Przydzielony Posyłam kilka zdjęć braliśmy na torze wyścigowym i niewiele na własną rękę więc możemy się spotkać!

Proszę mi odpowiedzieć w języku angielskim, nie mówię po polski, po prostu postanowił przetłumaczyć mój list tak, aby poinformować, że nasz klub jest międzynarodowa i jesteśmy bardziej niż mile widziane, aby pomóc wam!

Może macie jakies sensowne propozycje w jakiej formie mogłaby istnieć współpraca pomiędzy NASZYMI klubami ? może macie coś fajnego do zaproponowania kolegom z Brazylii ....
Bielek bardzo pozytywnie namieszał w HISTORII opowiadającej o losach mustanga :ok: :padam:

"najlepszym lekiem na wszystkie problemy jest zwykła woda. dwie krople na szklankę wódki i wszystko przechodzi jak ręką odjął"

Jak mam czas to leże i odpoczywam, a jak nie mam czasu to tylko leże.

ObrazekObrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”