dodałem V6 3.7PaniC pisze:A ja proponuje dolozenie nowych wersji silnikowych przy edycji profilu. Przynajmniej roczniki 2011 tak jak u kolegi wyzej ;]
Propozycja drobnych zmian na forum klubu
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
- Evening
- Forumowicz
- Model: 302'cid 1975
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Medium copper metallic
Re:
[quote="Evening"]Czy istniałaby możliwość utworzenia np. Wszystko poza Mustangiem kategorii coś 'ala: "FoMoCo" gdzie można by wrzucać inne produkty które są powiązane z Mustangiem jeśli chodzi o mechanikę; części; problemy użytkowania?
Myślę, że to mogło by fajnie w prosty sposób wpłynąć na czytelność forum; bo w jednej kategorii znajdowały by się wszystkie pozostałe auta produkcji Forda nie będące Mustangiem :).[/quote]
Idac za ciosem, ze wzgedu na przybywajaca ilosc uzytkowniakow aut pochodnych od mustanga :) czyli grupa US forda. Uprzejmie prosze o kosmetyczna zmiane: http://mustangklub.pl/viewforum.php?f=86" onclick="window.open(this.href);return false; zmiane nazwy tematu: z "inne" na "FoMoCo" poprawi to czytelnosc forum. Z gory dziekuję.
Myślę, że to mogło by fajnie w prosty sposób wpłynąć na czytelność forum; bo w jednej kategorii znajdowały by się wszystkie pozostałe auta produkcji Forda nie będące Mustangiem :).[/quote]
Idac za ciosem, ze wzgedu na przybywajaca ilosc uzytkowniakow aut pochodnych od mustanga :) czyli grupa US forda. Uprzejmie prosze o kosmetyczna zmiane: http://mustangklub.pl/viewforum.php?f=86" onclick="window.open(this.href);return false; zmiane nazwy tematu: z "inne" na "FoMoCo" poprawi to czytelnosc forum. Z gory dziekuję.
- Dezo
- Forumowicz
- Model: BULLITT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: HG
- Kontakt:
Re: Propozycja drobnych zmian na forum klubu
Tak, po raz kolejny, kolejny... czy można wprowadzić w opisie profilu obowiązkowe do podania "skąd"? Rejestruje i wita się wiele osób, a nie widać skąd są. Byłoby to pomocne, tak przy kontaktach po prostu.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- zaworek1
- Forumowicz
- Model: GT'06 Roush
- Kolor: Screaming Yellow
czy mozna zbanowac boty i wprowadzic captcha przy logowaniu/rejestracji?
[quote="zaworek1"]czy mozna zbanowac boty i wprowadzic captcha przy logowaniu/rejestracji?[/quote]
Abosultnie nie przy logowaniu. Rejestracja jak najbardziej.
Abosultnie nie przy logowaniu. Rejestracja jak najbardziej.
-
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang GT 4.6 Turbo
- Kolor: satin silver
w mailu powiadamiającyj jest że dostałem od ktosia, można zrobić jak było poprzednio że od użytkownika?
Ja mam trochę pomysł z innego forum
Propos kalendarz żeby nie było takiego opóźnienia że w lutym dopiero dojdą
żeby w listopadzie dać że dwa zdjęcia są wybierane na listopad i grudzień
i na początku grudnia dać do druku + przed świętami wysyłka 

Propos kalendarz żeby nie było takiego opóźnienia że w lutym dopiero dojdą

żeby w listopadzie dać że dwa zdjęcia są wybierane na listopad i grudzień

pod profilami pojawiło się coś takiego jak: "Ranga min 5 postów"... czy ktoś mógłby zaspokoić moją ciekawość o co z tym chodzi?
Nic na siłę, wszystko młotkiem
i wyklepie się coś takiego:

- Hans
- Forumowicz
- Model: 500
- Kolor: Black
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
captcha nie pomagała, booty to ogarniały. wprowadziłem (czyt. wprowadziliśmy, przyp. pluzz-a) inne zabezpieczenie, czekamy na rezultat.zaworek1 pisze:czy mozna zbanowac boty i wprowadzic captcha przy logowaniu/rejestracji?
.::
my other ride is your mom
::.