Jeżeli mogę się wypowiedzieć, to dla mnie posiadanie Mustanga jest wystarczającym wyróżnieniem. Nie muszę sie afiszować legitymacją klubową czy czymś.
Nie ma też moim zdaniem potrzeby oddzielać posiadaczy od sympatyków - ci którzy naprawdę chcą, i tak sobie kiedyś kupią. A co co tylko marzą, wymyślają że będą mieć stanga, i tak się na każdym forum będą pojawiać.
Natomiast zrzutka na serwer, czy jakiś cel - chociażby pomoc komuś - jest dla mnie jak najbardziej okay.
Ja do was dołączyłem jakiś rok temu jeszcze jako właściciel Focusa. Uporządkowałem sprawy z podstawowym autem w rodzinie, był czas, możliwości no to w koncu kupilem rumaka. To ustawiony cel - zakup mustanga- był dla mnie celem, determinacją, i pochwałą, a nie status "sypmatyk" i poklepywanie po plecach przez szczesliwych już koniarzy.
Nadchodzi era wtrysków plazmo-laserowych, samochodów na prąd, (o jezu..) i cholernych Piriusów, nie ma więc co ukrywać że będzie nas coraz mniej. Dlatego cieszy mnie każdy sympatyk który przeobraża się we właściciela Mustanga. Swoim wnukom będziemy opowiadać "A wiecie, dziadek jeździł samochodem, gdzie paliwo było do silnika WLEWANE i to niemal szklankami, a nie hiperwtryskiwane pół na pół z plazmą"
;)