To uchyl rąbka tajemnicyTheBesTia pisze:Cenniki maja juz dealerzy, zarowno aut jak i pakietow i dodatkow, ze wzgledow formalnych jeszcze nie udostępniają. Idz do salonu a wszystko sie dowiesz.

Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
To uchyl rąbka tajemnicyTheBesTia pisze:Cenniki maja juz dealerzy, zarowno aut jak i pakietow i dodatkow, ze wzgledow formalnych jeszcze nie udostępniają. Idz do salonu a wszystko sie dowiesz.
No to ja za GT AT plus czujniki plus grzane fotele zapłaciłem 193 k w 2016, więc wychodzi na to, że jest nie drożej a może nawet taniej???tomasztolala pisze:Cennik juz jest dawno ja dostalem wycene na 190 tys 5.0 autoamt z paroma pierdolkami ale jak zobaczylem siedzenie w Mustangu z przebiegiem 16 tys to mam nadal dylemat
Do ceny auta +8.3k (ostatecznie). Pakiety bardzo podobnie cenowo . Nowy pakiet z alcantarą i carbonem. MagnaRide 8.5kaukaz md pisze:To uchyl rąbka tajemnicyTheBesTia pisze:Cenniki maja juz dealerzy, zarowno aut jak i pakietow i dodatkow, ze wzgledow formalnych jeszcze nie udostępniają. Idz do salonu a wszystko sie dowiesz.
[Rozszerzenie xls zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]