Mustang 2015 cena w Polsce
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
-
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang GT 4.6 Turbo
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: satin silver
Re: Mustang 2015 cena w Polsce
Taki bajer
HD-Customs turn plus Diode Dynamics RGBW boards.
" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 2016
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: black
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
Ja zamawiałem w Listopadzie i miał być na czerwiec-lipiec, a teraz podobno to już marzec-kwiecieńCrypton pisze:A kiedy mniej więcej zamawialiście Mustanga?
- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Fastback GT V8 68
- Kolor: Blue & Black
- Stajnia: Stajnia Małopolska
- Kontakt:
Wiejski tuning.caniggia pisze:Taki bajer
Nie dziękuję , wygląda to słabo

tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
-
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang GT 4.6 Turbo
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: satin silver
- stanglex
- Forumowicz
- Model: 2016 Mustang GT
- Kolor: Magnetic
Ostatnio podawali, ze data produkcji 25 stycznia, a odbior 9 kwietnia, wiec raczej nic szybciej, ale dosc dawno z nimi rozmawialem.B0kiem pisze:@stanglex masz już podany termin odbioru? u mnie za kilka tygodni, czyli o jakieś 2 msc. wcześniej niż deklarowali
Jaka Ty masz date ptodukcji? Masz juz pelna specyfikacje w etis? U mnie tylko podstawowe dane widac, tj silnik i skrzynia.
Z: 05/2015
O: 04/2016
- B0kiem
- Forumowicz
- Model: S550 GT
- Kontakt:
póki co bez odzewu, mam tylko ofertę na nowe felgi / zimowe opony i przybliżoną datę odbiorustanglex pisze: Jaka Ty masz date ptodukcji? Masz juz pelna specyfikacje w etis? U mnie tylko podstawowe dane widac, tj silnik i skrzynia.
Słuchajcie, zamówiłem mustanga w maju 2015 roku, z terminem na maj 2016, jest tam jakaś gwarancja ceny 149 tys. dzisiaj rozmawiałem ze sprzedawcą z Bemo Warszawa, samochód ma być w kwietniu ale twierdzi że cena wzrośnie o ponad 8 tys. Pytanie do was, czy mają do tego prawo i jak to było u was?
Mają. Nie chcesz - możesz zrezygnować 
Mamy taki kurs euro i dolara, że odechciewa się wszystkiego.

Mamy taki kurs euro i dolara, że odechciewa się wszystkiego.
Przeczytaj umowę napewno jest zapis że mogą zmienić cenę ja takowy miałem.
W sumie u mnie zachowali cenę z przed podwyżki ale zamówienie było z marca pierwsza dostawa.
W sumie u mnie zachowali cenę z przed podwyżki ale zamówienie było z marca pierwsza dostawa.
- B0kiem
- Forumowicz
- Model: S550 GT
- Kontakt:
i dopiero teraz informują? podnosili cenę o ile pamiętam w czerwcu. U mnie żadnej gwarancji ceny nie ma, mogą podnieść jeśli ceny wzrosną u producenta lub importeraKalif1321 pisze:Słuchajcie, zamówiłem mustanga w maju 2015 roku, z terminem na maj 2016, jest tam jakaś gwarancja ceny 149 tys. dzisiaj rozmawiałem ze sprzedawcą z Bemo Warszawa, samochód ma być w kwietniu ale twierdzi że cena wzrośnie o ponad 8 tys. Pytanie do was, czy mają do tego prawo i jak to było u was?
Data produkcji: 29.10.2015. Mam już wszystko, nawet mustang jest już w PLstanglex pisze:Ostatnio podawali, ze data produkcji 25 stycznia, a odbior 9 kwietnia, wiec raczej nic szybciej, ale dosc dawno z nimi rozmawialem.
Jaka Ty masz date ptodukcji? Masz juz pelna specyfikacje w etis? U mnie tylko podstawowe dane widac, tj silnik i skrzynia.

- stanglex
- Forumowicz
- Model: 2016 Mustang GT
- Kolor: Magnetic
Jesli masz takie zapisy jak ja w umowie z Bemo Warszawa, to nic nie musisz doplacac. Bemo w przeciwienstwie do innych dealerow zastrzeglo mozliwosc zmiany ceny tylko w sytuacji zmiany stawek podatkowych, te zas sie nie zmienily. Importer po prostu podniosl cene. Moj sprzedawca tez cos wspomnial o wzroscie ceny, ale wiedzac ze jestem prawnikiem szybko sie wycofal i przyznal, ze wie co jest w umowie. Nie daj wiec sobie wmowic, ze jest inaczej. Jesli beda straszyli odstapieniem od umowy powolaj sie na przepisy kc o odszkodowaniu z tyt. niewykonania zobowiazania.Kalif1321 pisze:Słuchajcie, zamówiłem mustanga w maju 2015 roku, z terminem na maj 2016, jest tam jakaś gwarancja ceny 149 tys. dzisiaj rozmawiałem ze sprzedawcą z Bemo Warszawa, samochód ma być w kwietniu ale twierdzi że cena wzrośnie o ponad 8 tys. Pytanie do was, czy mają do tego prawo i jak to było u was?
Zas szanownych forumowiczow prosze o nie ferowanie opinii w oparciu o wlasne umowy. W Bemo swego czasu umowy wygladaly tak, ze ceny bez konsekwencji zmienic sie nie da. Inni dealerzy mieli inne zapisy.
Z: 05/2015
- Xwili
- Stowarzyszenie MKP
- Model: ecoboost '16
- Kolor: race red
- Stajnia: Stajnia Podkarpacka
po cenie 149 000 wnioskuję że to cena bazowa za podstawowy model ecoboost,
ja zamawiałem w pod koniec listopada 2015 a cena bazowa skoczyła już do 159 000 zł.
Przy pierwszej rozmowie było jeszcze 157 000 ale od razu Pan sprzedawca zastrzegał że będzie zmiana cen,
ale nie wiedział o ile, a przy podpisywaniu umowy już było wiadomo że wzrasta jeszcze o 2 000 do aktualnych 159 000 zł + dodatkowe wyposażenie
Jeśli chodzi o zapis w umowie o możliwości zmiany ceny to nawet nie zwróciłem uwagi - byłem zbyt podekscytowany
jutro w biurze sprawdzę co mi tam zapisali to dam znać
ja zamawiałem w pod koniec listopada 2015 a cena bazowa skoczyła już do 159 000 zł.
Przy pierwszej rozmowie było jeszcze 157 000 ale od razu Pan sprzedawca zastrzegał że będzie zmiana cen,
ale nie wiedział o ile, a przy podpisywaniu umowy już było wiadomo że wzrasta jeszcze o 2 000 do aktualnych 159 000 zł + dodatkowe wyposażenie
Jeśli chodzi o zapis w umowie o możliwości zmiany ceny to nawet nie zwróciłem uwagi - byłem zbyt podekscytowany

jutro w biurze sprawdzę co mi tam zapisali to dam znać
Dziecko od mężczyzny odróżnia wyłącznie cena jego zabawek.
-
- Forumowicz
- Model: Był GT Premium 2015
- Kolor: Race Red
Będziesz i tak zachwycony samym samochodem! Nawet jeśli nie będzie w cenie z roku 2015. Swoją drogą to już druga podwyżka od maja 2015? Ile wzrosły ceny od tego czasu?
- Xwili
- Stowarzyszenie MKP
- Model: ecoboost '16
- Kolor: race red
- Stajnia: Stajnia Podkarpacka
W specyfikacji kupna nie mam zapisów o możliwości zmiany ceny.
Jest tylko zapis "cena końcowa z dodatkowymi opcjami do zafakturowania"
i tak jak pisałem wcześniej cena podstawowa modelu (fastback ecoboost) to 159 000 zł
czyli 10 000 więcej niż była ustalona cena w chwili premiery auta u nas
Jest tylko zapis "cena końcowa z dodatkowymi opcjami do zafakturowania"
i tak jak pisałem wcześniej cena podstawowa modelu (fastback ecoboost) to 159 000 zł
czyli 10 000 więcej niż była ustalona cena w chwili premiery auta u nas
Dziecko od mężczyzny odróżnia wyłącznie cena jego zabawek.