Mustang 2015 cena w Polsce
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
- addrian
- Forumowicz
- Model: EB 2015
- Kolor: Competition orange
Re: Mustang 2015 cena w Polsce
Jezeli chodzi o nowy model to mam go 2,5 miesiąca, zrobiłem 9000km. Ja to doły omijam. Mieszkam poza miastem i w tym aucie czuć każdą dziurę. Jak jedzie coś z naprzeciwka na wąskiej drodze to staje na poboczu i pierd... Teraz dałem felgi do malowania a i tak sie okazało ze mam 2 sztuki do prostowania. Jestem wysoki i troche cieżko sie wchodzi i wychodzi z auta ; D opon jeszcze na zimowe nie zmieniałem, troche cieżko mi siegnąć po pas jak siedzę w kurtce
358 PS 542 NM
04/2015 Zamówienie
10/2015 Odbiór
MRT AXLE BACK EXHAUST KIT
INTERCOOLER WAGNER
HD CUSTOMS TUNE
04/2015 Zamówienie
10/2015 Odbiór
MRT AXLE BACK EXHAUST KIT
INTERCOOLER WAGNER
HD CUSTOMS TUNE
- TPS
- Forumowicz
- Model: 2008 GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Taki jak u Zygzaka McQueena
- Kontakt:
Jak czytam o Waszych awariach i czasach oczekiwania to powiem szczerze, że przez 8 lat jak jeżdżę autami Subaru, które serwisuję poza ASO tylko raz czekałem dłużej niż jeden dzień na część, i to akcesoryjną. Musiałem ją ściągnąć z USA, ale bez niej dałoby radę jeździć. Było to podświetlanie błota . Wtedy mój Outback stał prawie dwa tygodnie w warsztacie, ale czasu nie marnował, bo był lakierowany.
Czy Mustang daje auto zastępcze? Innego Mustanga? ;-)
Czy Mustang daje auto zastępcze? Innego Mustanga? ;-)
"Nigdy nie jest zbyt późno na szczęśliwe dzieciństwo"
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: 1966 coupe
- Silnik: inny V8
- Kolor: PoppyRed
Ja w moim a7 tez nigdy nie miałem problemów z częściami, ale i tak po 200tys km ani jednej
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT Premium
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Ruby red
Auto zrobione, kolor dopasowany idealnie, natomiast mam inne uwagi. Na słupkach, przednim błotniku i dachu, lakiernik zostawił jakies plamy (chyba od oklejania albo rozpuszczalnika), ktore nie schodzą nawet po umyciu. Pomalowane elementy zostały porysowane po tym jak po malowaniu odstawili auto na myjnie (od pol roku jezdze na mycie "detailingowe" i auto bylo jak nowe, a jedno mycie w Fordzie i rysy!). Na "nosie" auta rysy, wyglada na to ze ciekawscy otwierali maske i sie nachylali, jednoczesnie rysując spodniami tą wlasnie częsc! Po nowym roku auto wraca na warsztat do polerki. Patologia jakas!.3lite pisze:CześćGofer pisze:Witam, dzisiaj rano odkrylem, ze ktos przejechal mi po aucie kluczami. Praktycznie caly bok pasazera od nadkola do nadkola. Jakim trzeba byc idiota zeby sie tego dopuscic. Wprawdzie wiekszosc tego mozna wypolerowac, ale rysa na drzwiach i tylnym nadkolu jest dosc głeboka. Mozecie wskazac mi jakis dobry zakład, w ktorym by sie temu przyjzeli.
Lakier to Ruby Red - wiecie moze jak wyglada w tym przypadku sprawa lakierowania?
Powiedz nam, czy już to załatwiłeś? Jak to wyszło? Widać różnicę? Chodzi oczywiście o malowanie tych elementów, które nie dało się wypolerować.
-
- Forumowicz
- Model: Był GT Premium 2015
- Kolor: Race Red
To jakość dealera Forda-właśnie doświadczamy braku znajomości tychże naszych potrzeb i oczekiwań. Nie rozumieją klientów, którzy kupili Mustanga zwykle jako 2-3 auto w domu do zabawy i mają jakieś doświadczenia życiowe i z zakupu/ serwisu dużo droższych aut. Słyszałem, że w Krakowie, podobno też tak "umyto" auto przed wydaniem.
Ford ogólnie masakra podejście do klienta wszyscy mają focha.
Odbierałem nową Dacje dokera budowlańca auto do wydania stało na dywanie pełna kultura diler zadzwonił na drugi dzień z pytaniem czy wszystko ok miło, auto po przeglądzie jak nowe umyte odkurzone błysk.
Mazda szampan w aucie pełna kultura
Ford po przybyciu do salonu 5 minut oczekiwania na obsługę diler miał potwierdzić na drugi dzień kiedy wymienić olej i oczywiście brak odzewu.
Odbierałem nową Dacje dokera budowlańca auto do wydania stało na dywanie pełna kultura diler zadzwonił na drugi dzień z pytaniem czy wszystko ok miło, auto po przeglądzie jak nowe umyte odkurzone błysk.
Mazda szampan w aucie pełna kultura
Ford po przybyciu do salonu 5 minut oczekiwania na obsługę diler miał potwierdzić na drugi dzień kiedy wymienić olej i oczywiście brak odzewu.
-
- Forumowicz
Na szczęście nigdzie na aucie nie ma logo "Ford", co daje nadzeję, a właściwe pozór, że mamy auto z innej ligi...
Nie mówicie z pewnością: mam Forda, tylko-Mustanga?

Dzięki za informacjęGofer pisze:Auto zrobione, kolor dopasowany idealnie, natomiast mam inne uwagi. Na słupkach, przednim błotniku i dachu, lakiernik zostawił jakies plamy (chyba od oklejania albo rozpuszczalnika), ktore nie schodzą nawet po umyciu. Pomalowane elementy zostały porysowane po tym jak po malowaniu odstawili auto na myjnie (od pol roku jezdze na mycie "detailingowe" i auto bylo jak nowe, a jedno mycie w Fordzie i rysy!). Na "nosie" auta rysy, wyglada na to ze ciekawscy otwierali maske i sie nachylali, jednoczesnie rysując spodniami tą wlasnie częsc! Po nowym roku auto wraca na warsztat do polerki. Patologia jakas!

To kolega jeszcze nie patrzył na przednią szybę?Volver pisze:Na szczęście nigdzie na aucie nie ma logo "Ford", co daje nadzeję, a właściwe pozór, że mamy auto z innej ligi...Nie mówicie z pewnością: mam Forda, tylko-Mustanga?

-
- Forumowicz
Kolega patrzył i patrzy prawie codziennie....ale nic tam nie widzę, nic a nic! 

-
- Forumowicz
To ja jakiś ślepy jestem...tatuaż na przedramieniu montażysty widzę. O to chodziło..? 

- KGT
- Młodszy Forumowicz
- Model: s550 GT 2015
- Kolor: MAGNETIC
Jak sie komus nie podoba to moze zakleic jakas tasma. Albo zeskrobac nozykiem, moze zejdzie

- siara
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 2015 GT
- Kolor: Black
Hmm z maca kopiowalem tylko i lipca raz widzi raz nie jak widzi to dziala ale to ze jesli za dlugie nazwy to napewno niedziala. Tylko przez BT dziala i to jest dziwne te same piosenki przez BT z fona ida od reki.addrian pisze:ja najpierw wgrałem sobie mp3 z windowsa na pendrive , rozszerzenie mp3 i dałem kopiuj wklej, nie wykrył żadnych plikówsiara pisze: Nie wiem czy problem niedzialajacych mp3jek to kwestia dlugosci nazw plikow czy stosowanych np. nawiasow itd jak zrobie np 2 wyrazy to otwiera bez problemu.
Dziwne bo jak z telefonu puszcze cokolwiek po BT to dziala wszystko i dlugosci nazw plikow nie maja znaczenia.
później z macbooka kopiowałem bezpośrednio z itunes na pendrive i wykrył wszysko
jak teraz na macbooku robie kopiuj wklej z puplitu czy z jakiegoś folderu ( nie z itunes) to mp3jki skopiowane odtwarza ale np. czasem ten utwór znika i muszę jeszcze raz podpiąć pendriveale jak kopiuje z itunes to wszystko śmiga
mogli wymyślić coś takiego np. że SYNC łączy się z wifi i można jakoś z kompa bezpośrednio do auta kopiować mp3jki na twardy dysk a nie ganiać z pendrivem
Jeszcze przez ITUNEs sprawdze bo na to nie wpadlem

Jak narazie i tak konia nie dotkne bo zasypalo i zmrozilo

-
- Młodszy Forumowicz
- Model: 2015 GT
- Kolor: red
A to ja sobie spokojnie do stolicy kłusowałemaddrian pisze:Ta ja tez mam z Krakowa, nie ma szans negocjować a handlowcy nie maja pojęcia o samochodzie jak sie spytałem czemu nie ma koła zapasowego to nie wiedziała i chyba pierwszy raz zobaczyła ze jest zestaw naprawczy
Przedwczoraj mijałem na S8 czerwonego GT na blachach SC to ktos z was?

Mustang 2015 V8
Jeep Grand Cherooke 2011 V8 HEMI - ukradli spod domu
RangeRover 2010 V8 - koni więcej niż w mustangu
Jeep Grand Cherooke 2004 V8 4,7 zrobiony pod teren.
Jeep Grand Cherooke 2011 V8 HEMI - ukradli spod domu

RangeRover 2010 V8 - koni więcej niż w mustangu

Jeep Grand Cherooke 2004 V8 4,7 zrobiony pod teren.
-
- Młodszy Forumowicz
Panowie mam pytanie co do nowego Mustanga czy jest sens gdzieś szukać taniej czy w każdym salonie jest ta sama cena nie zmienna? Czy znacie jakiś sposób by taniej kupić o pare zł ? może jakiś diler godny zaufania jestem z Ślaska