caniggia pisze:O tym modelu będziesz mógł rzeczowo pogadać za pół roku, Ci co go mają, są chwilowo bardzo zachwyceni:)
tak myślisz Pawełku ??

Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
caniggia pisze:O tym modelu będziesz mógł rzeczowo pogadać za pół roku, Ci co go mają, są chwilowo bardzo zachwyceni:)
Tak myślę, zawsze tak jest, za pół roku jak się emocje schłodzą i wyjdą/lub nie, będą wtedy miarodajne opinie.celibad pisze:caniggia pisze:O tym modelu będziesz mógł rzeczowo pogadać za pół roku, Ci co go mają, są chwilowo bardzo zachwyceni:)
tak myślisz Pawełku ??![]()
zamiast siedzieć i robić tribar , to ciągle jesteś na fb i na forum !!!!!
![]()
V gen też maB0kiem pisze:jednak okazało się, że podałam zły numer zamówienia przy pisaniu zapytania haha, więc ani VINu, ani samochodu za msc., ktoś inny będzie cieszył się mustangiem pod koniec września
z ciekawostek, pierwszy raz czytam instrukcję auta i nie wiem czy to typowe ale VI gen. ma uchwyt do otwierania bagażnika od środka, na wypadek gdyby nas ktoś porwał i tam zamknął
No zrobiłeś super brawocaniggia pisze:
też miałem taki plan - drugi miał być cabrio automat 2.3 dla żonyaddrian pisze:
P.S Z fejsa można wyczytać że to EB ale gość ma jeszcze 5.0 , 2 sobie kupił hahaa ja tu tyle czekam na mojego .....
![]()
![]()
No to akurat było wiadomo w momencie zamawiania - nawet dyskutowaliśmy tutaj o tymcaniggia pisze:Oszukanstwo, w wersji eu są xenony osłabione do 20w, nie chciało im się robić samopoziomowania i spryskiwaczy...