Nowy regulamin

Komunikaty administratorów, informacje o zmianach, uwagi i sprawy bieżące

Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy

Awatar użytkownika
adaslaw
Forumowicz
Model: Mustang conv. 2006
Silnik: V6 4.0
Kolor: skromny czarny

Re: Nowy regulamin

Post autor: adaslaw » 2013-01-05, 20:50

Mam komentarz odnośnie forum, reklam / kryptoreklam, pomocnych ludzi:
Czasami brakuje mi mechanizm spotykanego na innych forach, że komuś kto napisał ciekawy post lub np. pomógł bardzo w jakiejś sprawie, można było wirtualnie nagrodzić jakimś plusem, jakimś punktem lub jakoś podobnie. Na podstawie takiej punktacji automatycznie tworzyłby się ranking ludzi, którzy piszą ciekawe posty i pomagają. Taki ranking służyłby również do oceny wiarygodności forumowicza, w ten sposób osoby zainteresowane wyrabiałyby sobie wysoką (lub niską) markę.

Nie ukrywam, że na forum poznałem wiele osób, które były dla mnie cholernie pomocne i poświęcały mi swój czas, aby mi np. coś wytłumaczyć. Bardzo Wam za to (jeszcze raz) dziękuję! :D ;) :] :P :) :hyhy: :rotfl: :papa: :zawstydzony: :padam: :oczami: :luka: :cool: :cwaniak: :szok: :ok: :super: :hurra: :piwo:

Awatar użytkownika
swiadeka
Stowarzyszenie MKP
Model: GT Turbo
Silnik: V8 4.6
Kolor: bordowy i białe pasy

Re: Nowy regulamin

Post autor: swiadeka » 2013-01-06, 17:31

Pavulon_ pisze:
swiadeka pisze: Wybacz, ale 60 aut na zlocie, to moim skromnym zdaniem, nie jest duża organizacja.
I niestety tutaj bardzo się mylisz. Może jak taką imprezę organizuje 15 w pełni zaangażowanych osób to nie ale jak robi to naprawdę garstka ludzi, dosłownie 5-6 a czasem mniej osób to dopięcie wszystkiego np. takiego MR to jest pół roku. Zaproszenie do grona osób pomagającyc, współorganizujących jest zawsze oczywiście otwarte.
Pavulon. Nie o tym pisałem. Nie kwestionuję, że mała liczba osób zorganizowała duży zlot, ponieważ to fakt niepodważalny i bezdyskusyjny. Mnóstwo pracy i wysiłku a w konsekwencji sukces organizacyjny. Odniosłem się w swojej wypowiedzi po prostu do wielkości organizacji jako takiej, a nie ilości stangów na zlocie. To dla mnie dwie zupełnie różne sprawy. To tak tylko jako wyjaśnienie mojego stanowiska :)

pzdr

Arek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”