uliczne wyścigi i pościg za mustangiem
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: 2012 GT conv
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: niebieski
- Kontakt:
uliczne wyścigi i pościg za mustangiem
Pozdrawiam
Mateusz
"Oko jest oknem ciała ludzkiego, przez które człowiek rozpatruje swą drogę i zażywa piękności świata."
Leonardo da Vinci (1452-1519)
https://picasaweb.google.com/KlubA4ono/ ... 4220375922" onclick="window.open(this.href);return false;
Mateusz
"Oko jest oknem ciała ludzkiego, przez które człowiek rozpatruje swą drogę i zażywa piękności świata."
https://picasaweb.google.com/KlubA4ono/ ... 4220375922" onclick="window.open(this.href);return false;
- stang67
- Forumowicz
- Model: 1967 Mustang A-code
- Silnik: inny V8
- Kolor: Candy Apple Red
- Kontakt:
Re: uliczne wyścigi i pościg za mustangiem
Łooo
Świetne 

_______F___U___C___K_________T___H___E_________F___U___E___L_________E___C___O___N___O___M___Y_______

1.1967 Mustang 289-4v V8
2.1997 BMW e36 318ti ///M
3.1998 BMW e36 320i convertible ///M

1.1967 Mustang 289-4v V8
2.1997 BMW e36 318ti ///M
3.1998 BMW e36 320i convertible ///M
- Tomasz78
- Forumowicz
- Model: 68 coupe, 65 Coupe
- Kolor: BLACK
CZad
Bielek, teraz już wiesz jakie następne zadanie przed Tobą
Skręcić taki pościg... 

-
- Młodszy Forumowicz
- Model: 2012 GT conv
- Kontakt:
Tomasz78 pisze:CZadBielek, teraz już wiesz jakie następne zadanie przed Tobą
Skręcić taki pościg...
i Alu skacze z rampy, nad śmigłowcem

Pozdrawiam
Mateusz
Mateusz
- Bielek
- Forumowicz
- Model: Mustang 1965 conv
- Kontakt:
dobre na maxa!!!!!:)
[url=http://myrencontres.com]rencontre agricole[/url]
- escalar
- Forumowicz
- Model: GT Premium Bullitt
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: czarny metalik
- Kontakt:
matison pisze:Tomasz78 pisze:CZadBielek, teraz już wiesz jakie następne zadanie przed Tobą
Skręcić taki pościg...
i Alu skacze z rampy, nad śmigłowcem

-
- Forumowicz
- Model: 4,6 GT 2007
- Kolor: Black
Nie znalazłem odpowiedniego tematu, więc pozwolę sobie odświeżyć w nieco innej formie.
Nasze pojedynki z innymi samochodami
Wpisujcie swoje ciekawe konfrontacje
Dzisiaj obroniłem honor Mustanga przed Chargerem 5,7 Hemi, a dokładniej złoiłem dwukrotnie ze startu równoległego do dużej prędkości
Trzy tygodnie temu łapałem się z Lexem LC500 i w sumie równo, nie wyłoniliśmy zwycięzcy przez spory ruch na dwupasmówce.
Nasze pojedynki z innymi samochodami

Dzisiaj obroniłem honor Mustanga przed Chargerem 5,7 Hemi, a dokładniej złoiłem dwukrotnie ze startu równoległego do dużej prędkości

Trzy tygodnie temu łapałem się z Lexem LC500 i w sumie równo, nie wyłoniliśmy zwycięzcy przez spory ruch na dwupasmówce.
Ex Clk430 V8 USA Amg pack
Ex Clk500 V8 USA Amg pack
Ex E500 V8 E63 pack
Ex 2012 Mustang 3,7 Premium Pony
Ex 2013 Mustang GT
Ex 2014 Mustang V6
2010 Camaro SS 6,2 Sinister Aero MBRP Performance
2015 Dodge Challenger SXT Plus
Ex E500 V8 E63 pack
Ex 2013 Mustang GT
Ex 2014 Mustang V6
- Gabriel
- Forumowicz
- Model: GT Premium
- Kolor: Bordowy z biołymi paskami
Nie no, tylko pogratulowac. Scigaj sie dalej na normalnych drogach, do duzych predkosci..
ja pierdole, tu nie bedzie normalnie..
Jedz sobie na tor jednak? Moze "obroniles" honor bo gosciu nie chcial kogos zabic i zwolnil?
Pewnie jakby Cie glina zatrzymala to tez bys mowil, jak ten ostatni pacjent "ze przeciez wolniej sie nie da takim autem".
Ale jesli masz prawidlowy wiek w profilu to chyba to troche tlumaczy..
ja pierdole, tu nie bedzie normalnie..
Jedz sobie na tor jednak? Moze "obroniles" honor bo gosciu nie chcial kogos zabic i zwolnil?
Pewnie jakby Cie glina zatrzymala to tez bys mowil, jak ten ostatni pacjent "ze przeciez wolniej sie nie da takim autem".
Ale jesli masz prawidlowy wiek w profilu to chyba to troche tlumaczy..
-
- Forumowicz
- Model: Mustang 2015
To naprawdę przykre, że jeszcze sie tym chwalisz tutaj publicznie... brak słów.
- KaMYk
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT
- Kolor: Czarny
Wiek tu nie wiele ma z tym wspólnego, albo ktoś lubi wyścigi albo nie.
Ja akurat nigdy nie miałem potrzeby udowadniać komuś, że szybciej odjadę spod świateł.
Mam jednak kolegę, który ma już 60 lat, audi A4 z silnikiem 2.0 211 KM i notorycznie ściga się po ulicach.
Nie mogę do niego dotrzeć, aby z tego zrezygnował.
Generalnie nie mam nic przeciwko rywalizacji, ale wszystko ma swoje miejsce.
Na ulicach rywalizujmy o bezpieczeństwo, na torach o wyniki i szybkość.
Ja akurat nigdy nie miałem potrzeby udowadniać komuś, że szybciej odjadę spod świateł.
Mam jednak kolegę, który ma już 60 lat, audi A4 z silnikiem 2.0 211 KM i notorycznie ściga się po ulicach.
Nie mogę do niego dotrzeć, aby z tego zrezygnował.
Generalnie nie mam nic przeciwko rywalizacji, ale wszystko ma swoje miejsce.
Na ulicach rywalizujmy o bezpieczeństwo, na torach o wyniki i szybkość.
-
- Forumowicz
- Model: 4,6 GT 2007
Panowie może źle dobrałem słowa. Nie odbierajcie mnie jako wariata drogowego. Sprawa miała miejsce na pustej dwupasmówce, ruszaliśmy ze świateł, a duża prędkość to 140. Wiem, że niektórzy mają inne wyobrażenia dużych prędkości, ale nikt nie chce nikogo zabić.
Swoją drogą widziałem ten film z radiowozu, gdzie kierowca wyprzedzał i jechał czasem 180. Takiego zachowania również nie pochwalam.
Swoją drogą widziałem ten film z radiowozu, gdzie kierowca wyprzedzał i jechał czasem 180. Takiego zachowania również nie pochwalam.
Ex Clk430 V8 USA Amg pack
Ex E500 V8 E63 pack
Ex 2013 Mustang GT
Ex 2014 Mustang V6
Ex E500 V8 E63 pack
Ex 2013 Mustang GT
Ex 2014 Mustang V6
-
- Forumowicz
Ja mam inne wrażenie jeśli chodzi u mustangi i inne samochody w przypadkowym ruchu ulicznym.
Czasem mam wrażenie, że ludzie szczególnie w audi lub tańszych bmw dostają pierdolca na widok mustanga.
Jadę normalnie, albo wyjeżdżam z podporządkowanej i bardzo często musi znaleźć się jakiś baran, który nagle postanawia się ze mną ścigać, czego ja nie podejmuję.
Zaczyna skakać między pasami za mną, zrównuje się ze mną i zaczyna skakać między pasami przede mną. Gdy chcę go wyprzeć, bo jedzie 90 na ograniczeniu do 120 to brooooń booże, czarną (lub czasem niebieską) chmurę zostawi ale wyprzedzić nie pozwoli. I tak praktycznie wygląda 50% jazdy po ob obwodnicy Wrocławia czy okolicach
Też tak macie?
Czasem mam wrażenie, że ludzie szczególnie w audi lub tańszych bmw dostają pierdolca na widok mustanga.
Jadę normalnie, albo wyjeżdżam z podporządkowanej i bardzo często musi znaleźć się jakiś baran, który nagle postanawia się ze mną ścigać, czego ja nie podejmuję.
Zaczyna skakać między pasami za mną, zrównuje się ze mną i zaczyna skakać między pasami przede mną. Gdy chcę go wyprzeć, bo jedzie 90 na ograniczeniu do 120 to brooooń booże, czarną (lub czasem niebieską) chmurę zostawi ale wyprzedzić nie pozwoli. I tak praktycznie wygląda 50% jazdy po ob obwodnicy Wrocławia czy okolicach

- Gabriel
- Forumowicz
SBK00pl pisze: nie wyłoniliśmy zwycięzcy przez spory ruch na dwupasmówce.
Stary, albo nie potrafisz pisac albo nie rob z nas debili. Piszesz, ze duzy ruch, a jak ludzie Cie objechali, ze jednak bylo pusto. Za chwile moze dodasz, ze to nie dwupasmowka, tylko need for speed, i nie jechales tylko Ci sie snilo..SBK00pl pisze: Sprawa miała miejsce na pustej dwupasmówce
I tak, na pewno miales na mysli, ze duza predkosc to 140km/h..
Mam nadzeieje, ze sie zastanowisz nad tym co piszesz, a bardziej nad tym co robisz za kolkiem.
- brys
- Forumowicz
- Model: Premium Pony 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Grabber Blue
Codziennie do i z pracy robię 90 km (i codziennie zdarza mi sie miejscami przekroczyć predkosc o kilkadziesiąt km/h), codziennie też trafiam na niezliczona ilosc ludzi jadacych jak kretyni i wyprzedzających na czołowe. No ale akurat na forum Mustanga wszyscy jeżdżą przepisowo. Ci co lubią przycisnąć na drodze publicznej pewnie są na forum Dacii, bo przeciez nie na forum sportowych aut rwd 

Borla ATAK + BBK Long Tubes + BBK X-pipe + SLP High Flow Cats // Most 3.73 // JLT Carbon CAI // Power Stop Z26 Extreme // Eibach Sportline // Eibach Camber Bolts // J&M Panhard Bar // Stillen Chin Spoiler // SVE 19"
Tuned by HD Customs
Tuned by HD Customs
- Gabriel
- Forumowicz
A czytac ze zrozumieniem potrafisz brys?
Gdzie ktos napisal, ze kazdy tu jezdzi przpeisowo? KAZDY lamie pewnie ograniczenia w mniejszym lub wiekszym stopniu. Ale namawianie do chwalenia sie "kogo sie objechalo" to jest skrajny kretynizm.
I jesli inni tez lamia przepisy to jest to powod do chwalenia sie tym w postach..?
I jak sam piszesz, zdarza Ci sie przekroczyc predkosc o kilkadziesiat kilometrow dziennie. Hmm chcesz medal za to?
Pewnie uwazasz, ze Ty mozesz bo Ty jestes zajebistym kierowca. A te znaki to jakies barany postawili. Przeciez Tobie nic sie nie stanie.
Gdzie ktos napisal, ze kazdy tu jezdzi przpeisowo? KAZDY lamie pewnie ograniczenia w mniejszym lub wiekszym stopniu. Ale namawianie do chwalenia sie "kogo sie objechalo" to jest skrajny kretynizm.
I jesli inni tez lamia przepisy to jest to powod do chwalenia sie tym w postach..?
I jak sam piszesz, zdarza Ci sie przekroczyc predkosc o kilkadziesiat kilometrow dziennie. Hmm chcesz medal za to?
Pewnie uwazasz, ze Ty mozesz bo Ty jestes zajebistym kierowca. A te znaki to jakies barany postawili. Przeciez Tobie nic sie nie stanie.