Mam jeszcze jedno pytanko i prośbę 28.IV.2012 r biorę ślub w Bielsku Białej niestety nie będę miał swojego rumaka czy była by szansa by mnie ktoś wtedy wspomógł najlepiej autkiem I czy V generacji.
Wyprawa po konika!
Wyprawa po konika!
Panowie w czerwcu 2012 wybieram się do USA do NY odwiedzić kuzyna, pozwiedzać i co najważniejsze spełnić swoje wielkie marzenie czyli zostać właścicielem Mustanga!
Wiem, że to jeszcze dużo czasu, ale już odliczam dni i to nie bynajmniej by zobaczyć NY
I tu moje pytanie będę w stanach jakieś pół roku, rozglądać się za konikiem gdzieś na miejscu, czy lepiej szukać na aukcjach, myślę o autku V generacji najlepiej V8 (za ok 15 - 20 000$). Może ktoś ma jakieś sprawdzone miejsce w okolicy NY.
Mam jeszcze jedno pytanko i prośbę 28.IV.2012 r biorę ślub w Bielsku Białej niestety nie będę miał swojego rumaka czy była by szansa by mnie ktoś wtedy wspomógł najlepiej autkiem I czy V generacji.
Oczywiście weselna zapewniona

- YoDa
- Forumowicz
- Model: V6 3,7 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Performance White
- Kontakt:
Re: Wyprawa po konika!
Masz farta , nie ma to jak na miejscu pomacać ,pooglądać itp. ja w 2008 pojechałem na dwa tyg. zakupić 4 samochody dla całej rodziny i mogłem wszystkiego dopilnować. Jak chcesz w salonie kupić to dobrze mieć kogoś bo nie zawsze chcą dobre auto na export sprzedać, a wtedy ktoś z rodziny musi na siebie kupić i zrobić z Tobą umowę kupna -sprzedaży. Ale jak będzieś pół roku to spokojnie znajdzieś od prywatnej osoby kupić i to będzie najtańsza opcja. Na aukcji to nie trzeba tam jechać , to można i stąd załatwić.
Pozdrawiam
Yoda

Yoda
- stang67
- Forumowicz
- Model: 1967 Mustang A-code
- Silnik: inny V8
- Kolor: Candy Apple Red
- Kontakt:
Możemy pomyślećKamgil pisze:czy była by szansa by mnie ktoś wtedy wspomógł najlepiej autkiem I czy V generacji.
_______F___U___C___K_________T___H___E_________F___U___E___L_________E___C___O___N___O___M___Y_______

1.1967 Mustang 289-4v V8
2.1997 BMW e36 318ti ///M
3.1998 BMW e36 320i convertible ///M

1.1967 Mustang 289-4v V8
2.1997 BMW e36 318ti ///M
3.1998 BMW e36 320i convertible ///M
Dzięki za rade YoDa w takim razie będę się na spokojnie rozglądał na miejscu za jakąś perełką
, bo nie wiem czy będzie mnie stać by iść do salonu po nowego konika