Mustang do Ślubu ???
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: 2006
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Burgund Metalic
Mustang do Ślubu ???
Jak uważacie czy to dobry pomysł aby pomyśleć o wynajmnie mustanga do ślubów itp ? a może ktoś ma jakieś doświadczenie w tym temacie ?? mysle ze fajnie by bylo jakby autko troche samo na siebie zarobiło 

-
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: czerwony
Re: Mustang do Ślubu ???
Moim samochodem jedzie w najbliższą sobotę para młoda. Jadą sami. Jak pogoda pozwoli pojadą z otwartym dachem. Zrobie kilka zdjęć i wrzucę na forum.
- arkanosaurus
- Młodszy Forumowicz
- Model: 2008 Pony Package
- Kolor: Vista Blue Clearcoat Metallic
Jak masz możliwość i masz chętnych to korzystaj. Sam o tym myślałem
Tylko przy mojej cenie niewielu by się chętnych znalazło. Ja poniżej 800zł + paliwo nie ruszył bym kunia ze stajni. 90% ślubnych to Mercedesy, BMW i AUDI jakby to jakiś wypas był
Mustang jak przygaruje z rury pod kościołem to wszystkie anioły się zlecą i młodzi będą mieli niebiański ślub

Mustang jak przygaruje z rury pod kościołem to wszystkie anioły się zlecą i młodzi będą mieli niebiański ślub

Ja czasami woże swoim do ślubu.180zł/1h .Ja jestem kierowcą.Cała kasa z tego idzie w Mustanga 

Mozna i tak :
Odrazu zaznaczam - nie jestem zainteresowany wożeniem do slubu . !

Odrazu zaznaczam - nie jestem zainteresowany wożeniem do slubu . !

-
- Młodszy Forumowicz
- Model: 2006
- Kolor: Burgund Metalic
A jesli moge spytać, jak ta para młoda sie miesci w mustangu ??? zastanawiam sie też nad opcja by para młoda sama prowadzila auto, jednak nie wiem czy to do konca dobry pomysł..Bolek pisze:Ja czasami woże swoim do ślubu.180zł/1h .Ja jestem kierowcą.Cała kasa z tego idzie w Mustanga
-
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT
- Kolor: czerwony
W moim przypadku młodzi to zaufani i odpowiedzialni znajomi. Planują jechać sami z otwartym dachem i to może być super. Prognozy na sobotę są słabiutkie
więc jest duże prawdopodobięństwo, że zawiozę ich innym samochodem.

- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Silnik: inny V8
- Kolor: Prairie Bronze
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
ja od czasu do czasu wynajmuje również, na różne okazje
nie jako forma zarobkowa ale bardziej udział w finansowaniu jednak nie taniego hobby
nie jako forma zarobkowa ale bardziej udział w finansowaniu jednak nie taniego hobby
- witekz
- Forumowicz
- Model: Mustang 98 Vortech
- Kolor: Rio Red
- Kontakt:
Ostatnio zmieniony 2011-07-06, 11:20 przez witekz, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forumowicz
- Model: 302HO 1994 rok
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: sapphire blue
- Kontakt:
- Magkri
- Forumowicz
- Model: 1966
- Kolor: złotko
Nasz też już jechał do ślubu. Znajomy (pan młody) sam prowadził

Pozdrawiam Magda
- adaslaw
- Forumowicz
- Model: Mustang conv. 2006
- Kolor: skromny czarny
Mimo, że wcale tego nie szukałem, mój koń już w tym roku 2 śluby zaliczył i podwiezienie na jeden wieczór panieński.
O stawkach nie napiszę, bo to wszystko było po znajomościach. Albo za nic, albo jakieś śladowe kwoty.
Po znajomościach już więcej nie robię, bo to tylko spora strata weekendów dla mnie jest (mimo, że na obu ślubach ja nie byłem kierowcą (raz brat, a raz zaufany kumpel)).
Jesli ktoś się będzie upierał - to komercyjna stawka (jakaś średnia z Allegro).
O stawkach nie napiszę, bo to wszystko było po znajomościach. Albo za nic, albo jakieś śladowe kwoty.
Po znajomościach już więcej nie robię, bo to tylko spora strata weekendów dla mnie jest (mimo, że na obu ślubach ja nie byłem kierowcą (raz brat, a raz zaufany kumpel)).
Jesli ktoś się będzie upierał - to komercyjna stawka (jakaś średnia z Allegro).
Adasław, ja w takim razie z pytaniem do Ciebie - chętnie wynajęłabym Twoje auto do ślubu (odbędzie się 9 czerwca 2012). Jeśli możesz to podaj mi jakieś bliższe informacje (koszt i ogólne warunki wynajmu) na forum bądź na priv (wx.xp@onet.eu). Będę wdzięczna
Pozdrawiam,
W.

Pozdrawiam,
W.
Adasław !Ja również jestem zainteresowana propozycją i bardzo proszę o jakieś informacje na adres aaaneta.k@gmail.com . Z góry dziekuję i pozdrawiam.