a może ktoś ma dostęp do odpowiednich danych?
zastanawia mnie jakiego rzędu to liczba

Policja, Straz miejska a najszybciej w Centralnej Ewidencji Pojazdów sie dowiesz, jak tam kogos maszcezar pisze: a może ktoś ma dostęp do odpowiednich danych?
 jak juz sie dowiesz podziel sie tutaj ta cenna informacja, ja niestety Ci nie pomoge
 jak juz sie dowiesz podziel sie tutaj ta cenna informacja, ja niestety Ci nie pomoge  

zartujesz, ja jak wygladam przez okno widze codziennie minimum dwa a czasami 3mustangiMartiniPL pisze:Mustang jest bardzo rzadkim pojazdem. W moim mieście napotkałem w ciągu 2 lat 3 sztuki... Strzelam, że nie będzie ich więcej jak 150 na całą Polskę... ale to tylko strzał.
 mysle ze w calej Polsce bedzie ich ponad 1000
 mysle ze w calej Polsce bedzie ich ponad 1000 
 z tolerancja do 100sztuk ?
  z tolerancja do 100sztuk ?  ja stawiam na 1400
 ja stawiam na 1400 

albo jakis inny bajer
 albo jakis inny bajer  ewentualnei oficjalne pismo do nich,moze takie informacje neisa zastrzezone ;)w koncu takei informacje sa publicznie podawane bo skoro swojego czasu trabili ze w Bełchatowie na 1mieszkanca przypada nie pameitam juz 5czy6aut to chyba moga podac ile mustangow jest zarejestrowanych w Polsce
 ewentualnei oficjalne pismo do nich,moze takie informacje neisa zastrzezone ;)w koncu takei informacje sa publicznie podawane bo skoro swojego czasu trabili ze w Bełchatowie na 1mieszkanca przypada nie pameitam juz 5czy6aut to chyba moga podac ile mustangow jest zarejestrowanych w Polsce 
400 s197 to bedzie w samym Mazowieckim albo i wiecej,ze setka w samej wawiepudel pisze:Ja stawiam na +/- 400 bo nie chodzi o wszystkie ale w temacie wyraznie pisze 2005+

i wyklepie się coś takiego:
 i wyklepie się coś takiego: