Rysiu do adopcji

Co tam Panie w polityce ?

Moderatorzy: horse, horse

ODPOWIEDZ
Kuba
Członek Honorowy MKP
Model: S281 SC
Silnik: inny V8
Kolor: Wściekle czerwony

Rysiu do adopcji

Post autor: Kuba » 2010-10-24, 11:25

Na prośbę mojej żony zamieszczam informację o mopsie do adopcji.

Pies jest zaszczepiony, znajduje się w domu tymczasowym w Poznaniu, pozostaje pod opieką stowarzyszenia M Jak Mops, które ponosi wszystkie koszty związane z obecnym leczeniem i opieką nad psem. Pies nie brudzi w domu, chodzi na smyczy, jest grzeczny, wesoły, nieagresywny, dobrze dogaduje się z innymi zwierzakami (np mustangami :).
Szukamy dla niego dobrego kąta. Pies doskonale nadaje się do pilnowania lodówki - mysz się nie prześliźnie a w czasie spaceru podnosi atrakcyjność "wyprowadzającego" w oczach płci pięknej.
Mops doskonale nadaje się do jazdy mustangiem kabrioletem na tylnym siedzeniu. Dzięki płaskiej mordzie nie powoduje zawirowań w opływie powietrza wokół konia.
Ślini się jedynie na widok żarcia i panienek.

Adopcja jest bezpłatna, warunkiem jest podpisanie umowy w której nowy właściciel zobowiąże się do opieki nad psem.
Więcej info na http://m-jak-mops.com.pl/viewtopic.php?t=744

Awatar użytkownika
sim
Stowarzyszenie MKP
Model: '87 GT Convertible
Silnik: V8 5.0
Kolor: Szary

Post autor: sim » 2010-10-27, 00:57

Rozważam takową możliwość (po śmierci ostatniego z moich psów brak mi w domu stworzenia). Nawiązałem też kontakt w celu poznania szczegółów.

Kuba
Członek Honorowy MKP
Model: S281 SC
Silnik: inny V8
Kolor: Wściekle czerwony

Post autor: Kuba » 2010-10-27, 08:48

sim pisze:Rozważam takową możliwość (po śmierci ostatniego z moich psów brak mi w domu stworzenia). Nawiązałem też kontakt w celu poznania szczegółów.
Sam mam mopsa więc wiem jakie to jajcarskie psy. Aha, musisz być twardy bo jeśli czegoś nie dostaną czego bardzo pragną to stosują szantaż emocjonalny w postaci odpowiedniego wyrazu mordy. :rotfl:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Wszystko poza Mustangiem”